Review: Happy me box – Cora’s knit knacks

Wat gaat de tijd toch snel. Heb ik het gevoel dat het nieuwe schooljaar net pas begonnen is, zijn we echter alweer zeven weken op weg. We lijken weer in een ‘normaal’ ritme te zitten waarbij iedereen het vooral heel druk heeft en alle ballen hoog gehouden moeten worden. Dat laatste is natuurlijk helemaal niet zo, maar dat gevoel heb je vaak wel. Daarom is het belangrijk om ook goed voor jezelf te blijven zorgen. Dat kan onder andere door op tijd je rust te pakken en jezelf te verwennen met iets nieuws. En daar helpt de Happy Me Box onder andere bij.

Wat is de Happy Me Box

We kennen waarschijnlijk allemaal die goodieboxen met onwijs hoge kortingen. Dat is dit dus niet. Dit is een unieke, met veel zorg, samengestelde box boordevol producten van hoge kwaliteit. Cora, van Cora’s Knit Knacks, heeft deze box samengesteld door onder andere met andere kleine ondernemers samen te werken. En natuurlijk heeft ze zelf ook een steekje (of meer) bijgedragen met haar eigen prachtige handgemaakte (of is het gehaakte) producten.

Elk kwartaal (om en nabij) komt er een Happy Me Box met een nieuw thema en telkens weer zijn er slechts een beperkt aantal pakketten beschikbaar. Je hebt met deze box dus echt een exclusieve en unieke ervaring. In elk pakket zit er tenminste 1 product in die Cora zelf voor jou met liefde gehaald heeft, aangevuld met diverse duurzame en natuurlijke producten van andere ondernemers. Altijd met het oog op lekker voor jezelf zorgen en jezelf verwennen.

Deze eerste box is in het thema herfst. De herfst staat echt voor lekker warm binnen zitten terwijl het buiten flink waait en de bomen veranderen in de meest prachtige kleuren. De meeste mensen zorgen er dan ook voor dat het er ook binnenshuis gezellig uit ziet met allerlei herfstachtige decoraties, kaarsjes erbij en het liefst de geur van de herfst erbij. En dat is dan ook precies wat je krijgt met deze box.

De inhoud van de Happy Me Box

Dit pakket met het thema herfst bestaat uit vier producten met een totale waarde van €66, je betaalt echter slechts €47. Dat scheelt toch weer. De eerste lading pakketten worden op 22 oktober verstuurd, wil je hem dus snel ontvangen zorg er dan voor dat je hem vandaag nog besteld. Ben je net te laat? Ook geen probleem want je kunt tot en met 31 oktober dit pakket bestellen, het tweede (en tevens laatste) verzendmoment is op 1 november 2021. Let op: op = op. Er zijn slechts 10 pakketten beschikbaar waarvan de eerste pakketten al verkocht zijn.

Wanneer je de Happy Me Box besteld komen er overigens geen verzendkosten bij. Zoals je ziet worden alle producten leuk ingepakt zodat het ook echt een feestje is om te ontvangen.

In deze Happy Me Box zitten maar liefst twee gehaakte producten. Deze pompoenen zijn gehaakt van 100% gerecycled garen en dus ultra duurzaam. De grote pompoen is ongeveer 13 cm in diameter en 7 cm hoog en kost, wanneer je hem los koopt, €33,50. Ik ben echt ontzettend blij met de pompoenen want ze staan hartstikke leuk bij mijn andere herfst decoraties. Vorig jaar kocht ik namelijk al gehaakte pompoentjes en paddenstoelen bij Cora.

Verder zit er ook een prachtig product in van Ingrid Vreijsen. Namelijk een spray van essentieel oliën waarmee het meteen lekker knus en herfstig in huis ruikt. Het fijne van deze spray is dat je hem lekker boven je hoofd kunt spuiten of in de kamer zelf. Je hoeft dus geen oliebrander of diffuser te gebruiken. Deze Time & Seasons spray is perfect om de boel even lekker op te frissen en om de herfst geur in huis te halen.

Natuurlijk kan er in een herfst pakket geen thee ontbreken. Drink ik tijdens de lente- en zomermaanden eigenlijk amper thee, gaan er in de herfst en winter liters doorheen. Het liefste drink ik dan ook losse thee die ik zelf in een thee-ei of theezakje doe. Dat is toch het meest natuurlijke en dus ook gezonde. In deze Happy Me Box zit er een heerlijke kruidige zwarte herfstige thee. In het doosje zelf zitten ook drie zakjes om de losse thee in te doen, handig voor wanneer je dus geen thee-ei hebt. De thee van Arelo is geproduceerd met oog voor mens en milieu.

Review Happy Me Box

Of ik blij ben met de inhoud van de Happy Me Box? Jazeker! Ten eerste houd ik ervan om de kleine ondernemer te steunen. Verder ben ik ook steeds meer bewust van duurzame producten en hoe belangrijk dat is, dus dat de box bestaat uit diverse duurzame producten vind ik erg prettig. Plus de producten passen gewoon helemaal in het thema en ook bij mij. De pompoenen krijgen een prachtig plekje in ons huis en kunnen jaarlijk weer tevoorschijn gehaald worden. De Time & Seasons spray zal ik zeker met regelmaat even gebruiken, ik denk dat de kinderen hem ook lekker vinden ruiken. En de thee zal hier snel op zijn.

Ik vind deze box dus echt een aanrader en kijk ook al uit naar de volgende in het thema kerst. Ben jij na het lezen van deze review enthousiast? Via de website van Cora’s Knit Knacks kun je hem bestellen, zonder verzendkosten! Lees je deze blog pas na 31 oktober dan vind je daar waarschijnlijk alweer de nieuwe box!