Review: Goodiebox Adventskalender 2021

Als er iets is wat ik leuk vind dan is dat wel een adventskalender. Ik houd ervan om verrast te worden en met een adventskalender word je zelfs 24 dagen lang verrast. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten kalenders op de markt, voor ieder wat wils. Dit keer ontving ik de Goodiebox Adventskalender en wat ben ik daar blij mee! Ik heb, in tegenstelling tot anderen, niet direct alles al uitgepakt maar maak echt elke dag een vakje open. Inmiddels heb ik er dus zeven open gemaakt en kan ik je vertellen wat mijn eerste indruk is van deze unieke Goodiebox.

Verschillende soorten adventskalenders

Zelf vind ik twee soorten adventskalenders leuk. De ene kalender kies je omdat je het merk al goed kent en weet dat je er wat aan hebt. Denk hierbij aan een adventskalender van bijvoorbeeld Tony’s Chocolonely of van een thee-merk. Ik kies deze kalenders omdat ik de producten ken en weet dat ik het leuk en/of lekker ga vinden.

De andere soort is er juist eentje waarbij alles een complete verrassing is. Je weet dat de producten in een bepaalde categorie vallen, maar er zitten verschillende (vaak voor jou nog onbekende) merken in die je dan dus kunt uittesten. Op die manier ontdek je juist nieuwe merken en producten en wie weet zit daar wel de juiste match in. Dat is ook de intentie van de Goodiebox.

Wat is Goodiebox

Goodiebox is een maandelijks moment voor jezelf met een box die je steeds weer verrast met fantastische, unieke producten. Het bedrijf heeft diverse beauty-experts in huis die met veel liefde en zorg elke maand een box voor je samenstellen. Daarbij kijken ze naar trends, nieuwe merken en natuurlijk ook naar de tijd van het jaar. Door naar jouw beautyprofiel te kijken doen ze hun best om de box zoveel mogelijk aan te passen aan jouw kenmerken. In de Goodiebox zitten elke keer minimaal vijf items met een totale waarde van minimaal €80,-. Hij kost echter slechts €24,95 en dat is inclusief verzendkosten. In elke box zitten minstens 2 full-time producten, maar in de praktijk zijn dat er vaak meer.

Ook is Goodiebox bezig met het milieu. Ze gebruiken momenteel meer dan 80% gerecyclede materialen in het karton van de boxen en alle verpakkingen zelf zijn 100% recyclebaar. Ook investeren ze samen met hun vervoerders in CO2-neutrale leveringen. Daarnaast bouwen ze ook nog eens hun eigen Goodiebox-bos in Denemarken, met als doel om 1,5 miljoen bomen te planten!

De Goodiebox Adventskalender 2021

Naast de maandelijkse Goodiebox hebben ze ook elk jaar een Goodiebox adventskalender. Deze is gevuld met 24 prachtige producten, waarvan 19 in full-time en 5 in deluxe size. Deze adventskalender heeft een totale waarde van €485 en is te bestellen voor €99,95 (members) of € 109,95 (non-members). In de box, die bestaat uit drie laden en een spiegel, vind je producten van merken als Emité, Mario Badescu, Niré en nog veel meer. Een bijzonder pakket om weg te geven of om jezelf cadeau te doen, want elke vrouw verdient wat ontspanningsmomenten voor zichzelf en al helemaal rondom de feestdagen.

Op het moment dat ik het pakketje ontving was ik al onder de indruk, want wat was hij zwaar. Bij het uitpakken zag ik een prachtige witte box met heel subtiel bovenop Goodiebox. Deze witte box heeft drie lades waar de 24 doosjes inzitten en bovenop kun je de ‘deksel’ omhoog klappen en heb je ook nog een spiegel. Dat van die spiegel ontdekte ik trouwens pas na drie dagen haha. Tot nu toe is elk product die ik eruit heb gehaald echt super bruikbaar en ben ik erg benieuwd naar de werken. Zonder al te veel te verklappen heb ik er in ieder geval al een masker uit gehaald, een body was en handcrème. En alles ruikt ook zo lekker! Ik kan niet wachten tot ik morgen weer een vakje mag open maken!

1 reactie op “Review: Goodiebox Adventskalender 2021

Reageren is niet mogelijk.