Review: Almost Mama van Blond amsterdam

Sinds de kerst heb ik ook een boek in huis over de zwangerschap. Namelijk het boek “Almost Mama” van Blond Amsterdam. Aangezien ik helemaal gek ben op Blond Amsterdam moest ik dit boek uiteraard hebben! Het zou gaan over de zwangerschap en er zouden geweldige plaatjes in staan dus dit kwam bovenaan op mijn verlanglijstje. Gelukkig kreeg ik het dus ook met kerst en wat was ik blij ermee! 20140215_141759Nou het allereerste wat me opviel was dat het boek niet alleen verteld over de zwangerschap maar ook over de 9 maanden ná de bevalling! Twee keer 9 maanden dus, hartstikke handig. De dames die dit boek schreven (Eva Reinders en Janneke Dröge) vertellen op een hele prettige manier hun ervaring met de zwangerschap. Ze hebben een hoop bronnen waaruit ze putten zodat het niet alleen een ervaringsboek wordt, maar laten dus wel duidelijk merken dat wat zij ervaren hebben niet perse voor elke zwangere vrouw zo geldt. 20140215_141816Naast geweldige leuke (en vaak herkenbare) tekeningen staat er dus genoeg in het boek. Feitjes, adviezen, tips maar ook bakerpraatjes. De dames delen hun favorieten met jou waardoor je soms op hele leuke ideeën komt. Na de 9 maanden zwangerschap gaat het over de geboorte van het kindje, de eerste dagen, de eerste keer naar buiten en daarop volgend de eerste 9 maanden dat je kindje bij jullie is. 20140215_141912 20140215_141932 20140215_142001Ik zelf vind het een erg leuk boek om te hebben. Ik ben wel iemand die vooruit leest sowieso, maar weet dan dus ook wat me nog te wachten staat. Ik heb leuke ideeën opgedaan en vind het een top cadeau om te krijgen. Want naast dat hij erg informatief en duidelijk is, staat hij natuurlijk ook erg mooi in je boekenkast! Wil jij dit boek ook hebben of graag aan iemand geven die zwanger is dan raad ik je wel aan om niet in de boekenhandel zelf te kijken want ik heb gehoord dat ze hem daar maar zelden hebben. Via bol.com kun je hem sowieso bestellen, daar heb ik hem sowieso gezien! Hij kost €19,99.

Dit is géén gesponsorde post. Ik schrijf deze review puur omdat ik het boek zelf erg leuk vind.

10 reacties op “Review: Almost Mama van Blond amsterdam

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *