Review: Almost Mama van Blond amsterdam

20140215_141759

Sinds de kerst heb ik ook een boek in huis over de zwangerschap. Namelijk het boek “Almost Mama” van Blond Amsterdam. Aangezien ik helemaal gek ben op Blond Amsterdam moest ik dit boek uiteraard hebben! Het zou gaan over de zwangerschap en er zouden geweldige plaatjes in staan dus dit kwam bovenaan op mijn verlanglijstje. Gelukkig kreeg ik het dus ook met kerst en wat was ik blij ermee! 20140215_141759Nou het allereerste wat me opviel was dat het boek niet alleen verteld over de zwangerschap maar ook over de 9 maanden ná de bevalling! Twee keer 9 maanden dus, hartstikke handig. De dames die dit boek schreven (Eva Reinders en Janneke Dröge) vertellen op een hele prettige manier hun ervaring met de zwangerschap. Ze hebben een hoop bronnen waaruit ze putten zodat het niet alleen een ervaringsboek wordt, maar laten dus wel duidelijk merken dat wat zij ervaren hebben niet perse voor elke zwangere vrouw zo geldt. 20140215_141816Naast geweldige leuke (en vaak herkenbare) tekeningen staat er dus genoeg in het boek. Feitjes, adviezen, tips maar ook bakerpraatjes. De dames delen hun favorieten met jou waardoor je soms op hele leuke ideeën komt. Na de 9 maanden zwangerschap gaat het over de geboorte van het kindje, de eerste dagen, de eerste keer naar buiten en daarop volgend de eerste 9 maanden dat je kindje bij jullie is. 20140215_141912 20140215_141932 20140215_142001Ik zelf vind het een erg leuk boek om te hebben. Ik ben wel iemand die vooruit leest sowieso, maar weet dan dus ook wat me nog te wachten staat. Ik heb leuke ideeën opgedaan en vind het een top cadeau om te krijgen. Want naast dat hij erg informatief en duidelijk is, staat hij natuurlijk ook erg mooi in je boekenkast! Wil jij dit boek ook hebben of graag aan iemand geven die zwanger is dan raad ik je wel aan om niet in de boekenhandel zelf te kijken want ik heb gehoord dat ze hem daar maar zelden hebben. Via bol.com kun je hem sowieso bestellen, daar heb ik hem sowieso gezien! Hij kost €19,99.

Dit is géén gesponsorde post. Ik schrijf deze review puur omdat ik het boek zelf erg leuk vind.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Linda op 16 februari 2014 om 06:57

  Wat leuk dat Blond Amsterdam ook een boek heeft geschreven voor de zwangerschap. Zelf was ik erg blij met de Grote Geboortegids van Mariel Croon die je van moeders voor moeders krijgt.

 2. Happy Lioness op 16 februari 2014 om 08:25

  Leuk dat er ook aandacht is voor die 9 maanden erna. Zelf heb ik weinig gelezen tijdens de zwangerschap, puur omdat niet elke zwangerschap hetzelfde is. Maar zo te horen heeft Blond daar goed rekening meegehouden.

 3. iliveformydreams.com op 16 februari 2014 om 08:49

  Klinkt als een fijn boekje. Ook leuk dat ze dit hebben geschreven voor zwangeren 🙂

 4. Wanda op 16 februari 2014 om 14:26

  Het ziet er allemaal erg leuk en vrolijk uit! Lijkt me ook wel handig om een soort van handboek te hebben voor na de geboorte…

 5. Saskia op 16 februari 2014 om 18:22

  Wat een onwijs leuk boekje! Ik kan me goed voorstellen dat je er blij mee bent!

 6. Jess op 16 februari 2014 om 23:14

  Ondanks dat ik niet wild ben van Blond Amsterdam vind ik dit er heel leuk uitzien. Heerlijk om te lezen tijdens je zwangerschap lijkt me. Ik verslond alles wat los en vast zat. Ook fijn dat het boekje dieper ingaat op de negen maanden na de bevalling. De meeste boekjes houden op bij de bevalling.

 7. Vanilles op 19 februari 2014 om 12:36

  Ahw, wat lief! Gefeliciteerd dat je mama wordt! Wat leuk om je ervaringen te lezen.
  Geniet van de zwangerschap!

 8. debby op 15 februari 2015 om 19:09

  Wat een super leuk boek. Ik zou hem erg graag willen hebben, maar kan hem nergens meer vinden. Nergens te koop. Iemand die het boekje heeft en er niks mee doet en m wilt verkopen?

  Groetjes Debby

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 15 februari 2015 om 19:16

   Je mag hem van mij overnemen….

   • debby op 15 februari 2015 om 19:20

    Meen je dat? Wat super!
    Hoeveel vraag je er voor? Kan je mijn mail adres zien? Zodat we het even via de mail kunnen bespreken.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje