Resultaten fotowedstrijd ‘droom’

Ik kreeg 6 hele leuke inzendingen voor de fotowedstrijd met het thema droom. Een ieder had er goed over nagedacht en een eigen motivatie erbij gezet. Er waren drie juryleden, die ieder een eigen top drie samen stelde onafhankelijk van elkaar. Elke nummer 1 kreeg dan drie punten, de nummer 2 kreeg er twee en nummer 3 kreeg er eentje. De punten werden naderhand opgeteld en daar kwam de winnaar uit!

De deelnemers

IMG_3985Normaal ben ik hier niet zo van. Maar als ik toch nog een droom heb is het om weer zwanger te mogen zijn

IMG_8867Ik zou graag willen leren hoe ik onze droom ons meisje beter op de foto kan zetten.

Bol AlgemeenBol Algemeen

droomBij het thema “droom” denk ik aan hoop, verlangen, uitkijken naar en genieten van de mooie momenten in het leven.

IMG_20150127_154538Verschillende keren heb ik (zelfs nog voor ik bewust bezig was met kinderen) een droom gehad over een lief meisje met donkere haartjes dat bij mij op de fiets zat. Toen ik zwanger raakte wist ik daarom al meteen dat het een meisje zou worden (we hadden ook geen enkele jongensnaam bedacht want dit gevoel was zo groot)! En nu is deze mooie droom werkelijkheid geworden! 

1IMG_4112Droom symboliseert het voor mij omdat mijn vriend -drie dagen voordat we naar de echoscopie gingen voor de 12-weken echo- mij zei; volgens mij krijgen we er twee. Hij had er die nacht over gedroomd en was er van overtuigd. Ik wimpelde dat af, wat een onzin! Waarom zouden we twee baby’s krijgen? Een jaar later zitten we met ons koningskoppel te genieten; de droom werd werkelijkheid!

Foto550-4RNYZOB6Dochterlief wilde niks liever dan kerstengeltje spelen in het kerstspel tijdens kerstavond in de kerk. Ze vond het enorm spannend en heeft heel hard geoefend met fladderen als een engel. 😉 Haar grote droom kwam uit. De schittering in haar ogen vind ik zo ontzettend mooi. Dat zijn dingen die me enorm gelukkig maken.

De winnaar

Het was echt kantje boord. Er zat slechts 1 punt verschil tussen de nummer één en nummer twee! Maar er kwam toch een duidelijke winnaar uit de bus..1IMG_4112

Gefeliciteerd Sonja! Jij bent de winnaar van de online babyfotografiecursus!

Ik ga jouw gegevens doorgeven aan de mensen van Cheezzbaby, veel plezier ermee!!


 

Niet gewonnen? Niet getreurd! Er komt zeker nog een volgende fotowedstrijd of andere winactie. Houdt de site dus goed in de gaten!!

10 reacties op “Resultaten fotowedstrijd ‘droom’

Reageren is niet mogelijk.