Dé remedie tegen kou, pijn en andere kwaaltjes

Het is echt herfst geworden. Kou, regen en vallende gekleurde blaadjes zijn meer regel dan uitzondering. Maar dat betekent dus ook dat mensen het weer sneller koud hebben, pijn krijgen door die kou en allerlei kwaaltjes hebben zoals stijve spieren, nekpijn of buikkrampen (die buikgriep heerst hier echt!). Daarom heb ik voor jullie dé remedie tegen kou, pijn en andere kwaaltjes.

Ik ben een koukleum

Ik ben een enorme koukleum. Het maakt niet uit hoe warm het is, ik heb het koud. Oké vooruit als er een hittegolf is dan heb ik het natuurlijk ook gewoon warm. Maar je snapt hoop ik wat ik bedoel. Mijn voeten zijn vrijwel altijd koud dus ik ben enorm gezegend met mijn warmbloedige man waaraan ik mijn voeten altijd mag opwarmen. Maar door die kou heb ik ook altijd last van kwalen zoals rugpijn en stijve spieren. Gek word ik ervan want ik wist niet zo goed wat ik ermee moest. Maar ik heb een oplossing gevonden (om mijn arme man te sparen haha).

Dé remedie tegen kou

De “oplossing” tegen de kou (en vooral tegen de kwalen) zijn kersenpitkussens. Kersenpitkussens zijn een oude Zwitserse remedie tegen kou, pijn en kwaaltjes zoals stijve spieren, nekpijn of buikkrampen. Veel mensen gebruiken het kussen dan ook om een baby bed mee voor te verwarmen. Maar ze zijn ook echt ideaal voor mensen met koude voeten of bijvoorbeeld bij migraine of menstruatiekramp. De pitten van een kers beschikken over een unieke eigenschap, de pit houdt namelijk temperatuur goed vast en geeft deze geleidelijk af aan het oppervlak waarmee ze in aanraking zijn. Daarnaast werkt warmte pijn verzachtend en ontspannend. Leg het kussen dan ook in de magnetron om voor te verwarmen en je hebt een ideale warmte die over het algemeen 30 minuten aanhoudt. Je kunt het kersenpitkussen ook gebruiken om bijvoorbeeld een zwelling te minderen door hem in de diepvries te leggen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Kortom, aanschaffen die hap. Je kunt overigens naast kersenpitkussens ook hoofdkussens kopen via deze link. En ja, dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf. Maar ik zal nooit iets schrijven waar ik niet zelf in geloof. Dus aan jou om te kijken wat je ermee doet.

testafbeelding

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

3 reacties op “Dé remedie tegen kou, pijn en andere kwaaltjes

  • Leuke blog Nicole! Ik had er nog nooit van gehoord ik zal er eens naar kijken. Ik had een lange tijd last van soortgelijke klachten, ik bleek een bekkenscheefstand te hebben en ben naar Krullaards Perfect Reset gegaan om me te laten behandelen. Hielp ook zeer goed, ben er blij mee! Misschien iets om het probleem voorkomen inplaats van genezen?

    Ik weet niet of mijn reactie via Facebook is doorgekomen dus plaats hem hier maar….

Reageren is niet mogelijk.