Relaxen in de tuin met een blokhut

Of je nu wel of geen schuur of garage tot beschikking hebt: een blokhut voor in je tuin zorgt ervoor dat je lekker kunt relaxen. Wijzelf hebben bijvoorbeeld geen schuur of iets tot onze beschikking. Daardoor stonden de fietsen altijd buiten of vooral binnen in de weg. En dan heb ik het nog niet over al het buitenspeelgoed van de kinderen, dingen als gereedschap en tuinmeubelen. Wat doe je daar in hemelsnaam mee zonder opbergruimte?

Waarvoor gebruik je een blokhut?

De oplossing voor ons was dus het aanschaffen en plaatsen van een soort blokhut. Een investering, maar wel eentje waar we op de dag van vandaag nog steeds blij mee zijn. Alle fietsen, driewielers en stepjes staan netjes opgeborgen. Samen met het gereedschap en speelgoed waar niet mee gespeeld wordt. Dit zorgt voor een opgeruimde en nette tuin waar wij flink in kunnen genieten van het lekkere weer.

Heb je echter geen blokhut nodig voor je fietsen en dergelijke omdat je een schuur of garage hebt dan kan zo’n hut alsnog ideaal zijn. Het hoeft namelijk niet alleen maar te dienen als opbergruimte.

  • Je kunt er namelijk ook een sauna in maken, stiekem had ik dat ook wel gewild.
  • Een recreatieruimte, bijvoorbeeld voor je hobby of voor fitness apparaten.
  • Een (tuin)kantoor, heerlijk thuiswerken maar dan wel op je eigen afgezonderde plek.
  • Of misschien gewoon als extra ruimte om met familie en vrienden te genieten.

Omdat er zoveel verschillende soorten en maten zijn qua blokhutten is het fijn om een site te hebben zoals die van de Blokhutten Outlet om daar precies te vinden wat jij nodig hebt.

Relaxen in de tuin

Het hebben van een tuin en deze dan ook zo inrichten dat je er echt van kunt genieten is belangrijker dan men soms denkt. Zo heb ik kennissen die geen tuin hebben en zij missen het enorm. In de Corona tijd toen je amper naar buiten mocht behalve op eigen terrein. Maar ook buiten die tijd om is het fijn om lekker in je tuin te kunnen zitten. Ik heb zelf geen groene vingers en dus ook nooit echt het belang ervan ingezien. Totdat ik 24/7 thuis zat en toch wel heel erg blij was dat we een tuin hadden om in te zitten.

Op dat moment ben ik dan ook onze tuin echt gezellig gaan maken. En heb ik mijn best gedaan om er niet alleen voor de kinderen iets fijns van te maken maar vooral ook voor mezelf. En de blokhut die we hebben staan met al onze spullen erin heeft daar wel aan meegeholpen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *