Lekker relaxen op een Elly Terapy zitzak

Bij het inrichten van de kinderkamer van onze dochter wilde ik ook een zitzak voor haar. Ik vond er eentje bij de kringloop en maakte zo een fijn leeshoekje voor haar. Tenminste, dat was de intentie. Achteraf gezien vond ze de zitzak helemaal niet fijn zitten en heeft ze dat leeshoekje dus ook amper gebruikt. Echter sinds we de Elly Terapy zitzak hebben zit ze volop in haar leeshoek.

Zo moeder zo dochter

Als klein meisje had ik al een zitzak. Ik kan me deze nog goed herinneren al weet ik niet meer goed hoe ik eraan kwam. Het was een beige kleurige zitzak en er zat totaal geen vorm in. Toch zat ik er uren in te schrijven en lezen, want dat vond ik veel relaxter dan op een stoel.

Mijn dochter is ook dol op schrijven en lezen. Ze kan het nog niet echt, ze is tenslotte pas vier, maar toch kan ze echt boek na boek verslinden. Ze bedenkt haar eigen verhaaltjes erbij, ze oefent letters en sinds kort schrijft ze ook hele verhalen met de letters die ze al ‘kent’. Zoals ik al zei: zo moeder zo dochter.

De Elly Terapy zitzak

Ik ontving de Elly Terapy zitzak eigenlijk voor mezelf. Om zo na een dag hard werken lekker neer te ploffen in de zitzak met een goed boek bijvoorbeeld. Echter werd mijn dochter zo enthousiast over de zitzak dat ik besloot om hem alsnog op haar kamer te leggen.

De zitzakken van Terapy passen zich aan je lichaam aan. Hierdoor wordt je lichaamsgewicht verdeeld en wordt de druk op je wervelkolom verlicht. Na een lange schooldag zoekt mijn dochter nu dus regelmatig haar kamer op om daar met een boekje te relaxen in de Elly Terapy zitzak.

Elly Terapy zitzak relaxen

Naast ontspannen gebruikt ze hem ook om mee te spelen. Samen met haar broertje maakt ze er veel plezier op en mee. Koppeltje duikelen, samen erop liggen, jezelf laten vallen op de zitzak.. Allemaal dingen die ontzettend leuk zijn en ook gewoon kan.

Wil jij ook graag een fijn hoekje creëren voor je kinderen of wellicht jezelf? Je kunt een zitzak kopen op de website van Terapy. Tot en met 31 december 2018 is er ook nog eens een sale gaande. Neem dus snel een kijkje!

Ook leuk voor evenementen en festivals

Overigens zijn zitzakken tegenwoordig niet alleen voor huishoudelijk gebruik maar zie je ze steeds vaker op onder andere festivals en evenementen. Zo waren wij laatst bij Toverland en bij de shows die gegeven werden lagen overal zitzakken voor de kinderen om op te zitten. Deze kun je natuurlijk kopen wanneer je een event organiseert, maar je kunt ook zitzakken huren. Ideaal!

Heb jij al een zitzak in huis?