Relaxed op de bank

Het is goed om af en toe aan jezelf te denken. Om even de tijd te nemen voor jezelf en iets te doen wat je het liefst doet. Voor mij is dat onder andere bloggen en series/films kijken. Het bloggen doe ik eigenlijk altijd aan de eettafel, daar staat namelijk mijn iMac (deze moet nog steeds naar boven verhuisd worden). Maar series of films kijken doe ik het liefste op mijn laptop. Lekker half op de bank liggen onder een dekentje, met een flinke kop thee en de laptop erbij. Normaal gesproken zette ik altijd mijn laptop zo op mijn schoot, maar sinds kort heb ik daar een laptop kussen voor. 

laptop kussenZo’n ding is echt ideaal, want je kunt hem niet alleen gebruiken voor je laptop, maar ook als dienblad haha. Zo kan ik het mezelf altijd erg gemakkelijk maken in het weekend met dat kussen op mijn schoot en daarop mijn bord met avondeten en wat drinken. Of een bakje met lekkers en een glaasje wijn, ook fijn! Ja deze luie vrouw vind zoiets echt fijn, want zo hoef ik tenminste niet helemaal overeind te komen om mijn glas van de tafel te halen ofzo. Ik merk namelijk dat wanneer ik eenmaal gesetteld ben op de bank, ik heel slecht drink omdat ik geen zin heb om op te staan en mijn glas te pakken.

Ik moet wel zeggen dat ik het ding een paar keer kwijt ben geweest. Niet in de zin van: ik weet niet waar hij is, maar meer omdat mijn meisje hem zo leuk vind dat ze hem regelmatig mee neemt naar haar speelhoek om ermee te knuffelen bijvoorbeeld. Ook wil ze ons eigen konijn kennis laten maken met het konijn op de afbeelding haha. Zo grappig die fantasie.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Nee, ik wil echt niet meer zonder het laptop kussen. Wel heb ik een klein minpuntje ontdekt, maar of dat geheel aan het laptop kussen ligt kan ik niet goed ontdekken. Wanneer ik mijn laptop lang gebruik op het blad valt hij op een gegeven moment uit. Hij is dan echt heel erg heet aan de onderkant. Dit heeft te maken met de ventilatie, de warmte kan dan niet goed weg. Wanneer mijn laptop op de tafel staat gebeurd dit niet, tenminste het is nog nooit gebeurd. Maar zet ik mijn laptop op mijn plaid dan gebeurd precies hetzelfde.

Het laptop kussen is te koop bij Kadogalerie en kost €19,95. Ik heb dit product van hen opgestuurd gekregen, maar dit heeft mijn mening niet beïnvloed. 

Hoe zit jij relaxed op de bank?

3 reacties op “Relaxed op de bank

Reageren is niet mogelijk.