Relaxed op de bank

Schermafbeelding-2015-11-15-om-08.53.44

Het is goed om af en toe aan jezelf te denken. Om even de tijd te nemen voor jezelf en iets te doen wat je het liefst doet. Voor mij is dat onder andere bloggen en series/films kijken. Het bloggen doe ik eigenlijk altijd aan de eettafel, daar staat namelijk mijn iMac (deze moet nog steeds naar boven verhuisd worden). Maar series of films kijken doe ik het liefste op mijn laptop. Lekker half op de bank liggen onder een dekentje, met een flinke kop thee en de laptop erbij. Normaal gesproken zette ik altijd mijn laptop zo op mijn schoot, maar sinds kort heb ik daar een laptop kussen voor. 

laptop kussenZo’n ding is echt ideaal, want je kunt hem niet alleen gebruiken voor je laptop, maar ook als dienblad haha. Zo kan ik het mezelf altijd erg gemakkelijk maken in het weekend met dat kussen op mijn schoot en daarop mijn bord met avondeten en wat drinken. Of een bakje met lekkers en een glaasje wijn, ook fijn! Ja deze luie vrouw vind zoiets echt fijn, want zo hoef ik tenminste niet helemaal overeind te komen om mijn glas van de tafel te halen ofzo. Ik merk namelijk dat wanneer ik eenmaal gesetteld ben op de bank, ik heel slecht drink omdat ik geen zin heb om op te staan en mijn glas te pakken.

Ik moet wel zeggen dat ik het ding een paar keer kwijt ben geweest. Niet in de zin van: ik weet niet waar hij is, maar meer omdat mijn meisje hem zo leuk vind dat ze hem regelmatig mee neemt naar haar speelhoek om ermee te knuffelen bijvoorbeeld. Ook wil ze ons eigen konijn kennis laten maken met het konijn op de afbeelding haha. Zo grappig die fantasie.

Nee, ik wil echt niet meer zonder het laptop kussen. Wel heb ik een klein minpuntje ontdekt, maar of dat geheel aan het laptop kussen ligt kan ik niet goed ontdekken. Wanneer ik mijn laptop lang gebruik op het blad valt hij op een gegeven moment uit. Hij is dan echt heel erg heet aan de onderkant. Dit heeft te maken met de ventilatie, de warmte kan dan niet goed weg. Wanneer mijn laptop op de tafel staat gebeurd dit niet, tenminste het is nog nooit gebeurd. Maar zet ik mijn laptop op mijn plaid dan gebeurd precies hetzelfde.

Het laptop kussen is te koop bij Kadogalerie en kost €19,95. Ik heb dit product van hen opgestuurd gekregen, maar dit heeft mijn mening niet beïnvloed. 

Hoe zit jij relaxed op de bank?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

  1. Wilmaaa op 16 november 2015 om 15:00

    Handig! Ik heb ook altijd mijn laptop op schoot en op de bank leg ik een boekje en daar zet ik mijn kom op 😉

  2. Mama van Vesper op 16 november 2015 om 18:13

    mijn laptop ligt altijd op mijn schoot… voorlopig kan ik wel nog eventjes zonder zo een kussen 😉 maar wel heel handig voor mensen die wel zo iets nodig hebben!

  3. maai op 16 november 2015 om 20:28

    Ik vind ze tof. Zou ik ook wel willen 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje