Regen musthaves voor jong en oud

De afgelopen dagen is het niets anders dan regen, regen en nog eens regen. De paraplus, regenlaarzen en regenjassen zijn niet aan te slepen. Wij kwamen er zelfs achter geen enkele paraplu meer te hebben en ook de regenlaarzen van Fay blijken te klein. Daarom een mooie gelegenheid om de leukste en mooiste regen kusthavens op te zoeken. Waar vind je ze? Ik zocht het voor je op!

 

Regenlaarzen

Wij hadden leuke regenlaarsjes staan van vorig jaar, geloof dat ik ze bij de H&M of Hema kocht voor Fay. Echter waren ze toen te groot en nu te klein. Erg handig dus. Toen ik dus op zoek ging naar andere regenlaarzen kwam ik de regenlaarzen van Bergstein tegen. Ik bedacht me dat ik al bij meerdere blogs iets gelezen had over deze laarzen en hun goede kwaliteit. Ze zijn in 10 verschillende kleuren te verkrijgen waaronder deze in het paars. Deze laarzen gaan t/m maat 35 dus zijn echt voor kinderen bedoeld.

Bol AlgemeenBol Algemeen

BERGSTEIN - EURO 24.95 of EURO 27.95 -BN Rainboot_29_purple_01

Voor volwassenen hebben ze ook leuke laarzen, bijvoorbeeld van het merk Tretorn, Anna Field of Juju. Ze hebben trouwens ook regenlaarzen van het merk Crocs, dat wist ik niet eens. Ze zien er ook nog degelijk uit ook nog haha.

Paraplus

Als het gaat om paraplus kun je deze volgens mij in vrijwel iedere winkel wel kopen. Je ziet de zwarte versie nogal veel voorbij komen, maar ik heb ook een leuke doorzichtige gevonden. Zelf hebben we ook een paraplu gehad in de vorm van een hart, deze gebruikten we tijdens de bruiloft als accessoire. Ik vond overigens ook een leuke regenboogparaplu, dat zorgt toch direct een lach op je gezicht? Als het gaat om kinderparaplus dan heb je zoveel keus. Bijvoorbeeld hele leuke van Jip & Janneke of met stippen.

Schermafbeelding 2016-02-01 om 20.31.59

Regenpak/regenjas

Als er iets is waar ik een hekel aan heb dan is het wel een regenpak. Maar het is wel heel efficiënt als je door de regen moet fietsen. Regenpakken zijn doorgaans zwart of donkerblauw. Maar je hebt gelukkig ook leuke opvallende kleuren zoals roze en geel (alleen de jas). Het belangrijkste bij een regenpak is het wel dat er reflectoren op zitten en dat hij uiteraard waterdicht is. Voor kinderen zijn er trouwens wel echt leuke kleurtjes. Toch jammer dat ze dat bij volwassenen ook niet gewoon blijven houden.

Schermafbeelding 2016-02-01 om 20.39.49

Regencape

Dan heb ik als laatste nog een super leuke site gevonden waar ze allerlei gave regencapes verkopen. Voor zowel jong als oud. Zo vond ik deze regencape hieronder echt geweldig. Kijk daar zou ik zelf nog wel in rondlopen! De site heet ‘hip in de regen‘ en ze hebben er overigens niet alleen maar regencapes maar dus ook alle andere musthaves. Zeker een kijkje waard dus.

Schermafbeelding 2016-02-01 om 20.44.02

Heb jij alles al in huis voor de regen?

3 reacties op “Regen musthaves voor jong en oud

  • Ik vind die bergstein laarsjes echt leuk, maar wel erg duur helaas. Ze groeien er zo snel uit! Leuke regen jassen en capes hè bij hip in de regen?! Ik heb daar laatst ook een regencape besteld voor mezelf.

    • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

      Dat vind ik met gewone schoenen vooral ook. Maar ja, groeiende voeten hebben wel goede ondersteuning nodig 🙂

Reageren is niet mogelijk.