Red Rag zomerschoenen + winactie

Vorig jaar leerde ik een heel leuk schoenmerk kennen; namelijk Red Rag. Ik ontving toen winterschoentjes voor Fay en dit keer had ik de eer om echte zomerschoentjes te ontvangen. De zomercollectie van Red Rag bestaat uit hele zoete pastelkleurige schoenen gecombineerd met invloeden uit de natuur. Dit zie je terug in bijvoorbeeld de bloemen op bepaalde schoenen of bijvoorbeeld een zebraprint die in sandaaltjes is verwerkt. 

Wij ontvingen hele leuke veterschoentjes in de maat 23 voor onze kleine meid. Dat was al een paar maanden terug en toen waren ze nog te groot. Maar net nu het weer ook echt toe is aan leuke zomerschoentjes passen ze gewoon! Perfecte timing dus. Ze zijn heel makkelijk aan en uit te doen door het ritsje aan de zijkant te openen. Gelukkig lukt het Fay nog niet om dat te doen, dat scheelt. Ze heeft namelijk andere schoenen met klittenband en die trekt ze zo uit. Ook op plekken dat het helemaal niet handig is haha. Het enige minpuntje zijn wel de veters. Deze zijn te kort voor een dubbele knoop en zij trekt de knoop er dus gerust 100x per dag eruit. Dat is dus ook 100x strikken anders valt ze over haar eigen veters.

Maar verder ben ik helemaal weg van de Red Rag schoentjes. Het zijn echt degelijke schoenen, dat heb ik met die winterschoentjes ook al gemerkt. Die zien er nog steeds heel goed uit nadat we ze toch veel aan hebben gedaan bij Fay. Dus ik verwacht dat ook deze schoenen het erg goed gaan doen. Wat ook een leuk detail is, is dat onze kleine meid ze ook echt WAUW vindt. Als ze mag kiezen dan koos ze elke dag deze schoenen uit. Dat is toch ook wel fijn.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Winactie

PR4Kids.Red_Rag.8995.15190.452.2D.0001

Naast dat ik zelf deze schoenen kreeg voor onze kleine meid, mag ik ook een paar weggeven. Let wel op: je hebt helaas geen keuze qua maat. Het zijn schoenen in de maat 22 die ik mag weggeven van het pr bureau van Red Rag. Dus heb jij een kindje met die maat (of wellicht groeit ze er nog in) of ken je een kindje in die maat? Doe dan mee!

Laat een reactie achter onder deze blog. En ik zou het zeer waarderen als je andere moeders waarvan je denkt dat zij deze schoenen ook willen winnen zou taggen in het Facebook bericht.

Doe je ook al mee met de winactie van vanmorgen?

13 reacties op “Red Rag zomerschoenen + winactie

 • Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Ja super gaaf voor mijn kleinste meisje. Nu nog een beetje te groot maar dat gaat hard genoeg haha

 • Yes de maat van mijn dochter!
  Ze zijn lief en toch ook stoer. Daar jou ik van!
  Ik doe mee!

 • Danielle Schrijvers zegt:

  Oh ik doe graag mee!! Mijn lieve dochter zit nu in 21 dus daar kan ze nog in groeien! Ik vind ze superleuk, echt mijn smaak, dus wij willen graag meedoen met deze super winactie!

 • Joyce Snelders zegt:

  Mijn dochter van 15 maanden, kan mooi in deze naar groeien binnenkort. Ik win ze graag voor haar

 • Monique van Gijzen zegt:

  Wat een gave schoentjes! Daar zou ik mijn kleindochter Luna erg blij mee maken! Ze is donderdag jarig en dit zou een mooi cadeau zijn!

 • Wat een stoere sneakers! Ik doe graag mee voor Elaiza, ze heeft nu maat 21, dus dan kan ze er mooi ingroeien.

 • Wat een superleuke schoentjes! Daar kan mijn kleine eigenwijsje heerlijk in rondstappen deze zomer. Lekker geintjes uithalen, op ontdekkingstocht of gewoon naar me toe komen om even fijn te knuffelen… Ik zie het al helemaal voor me! 😀

 • Zo schattig, De voeten van mijn meisjes zijn al te groot, maar deze schoentjes zouden mijn nichtje super staan

Reageren is niet mogelijk.