Red Rag zomerschoenen + winactie

IMG_9545

Vorig jaar leerde ik een heel leuk schoenmerk kennen; namelijk Red Rag. Ik ontving toen winterschoentjes voor Fay en dit keer had ik de eer om echte zomerschoentjes te ontvangen. De zomercollectie van Red Rag bestaat uit hele zoete pastelkleurige schoenen gecombineerd met invloeden uit de natuur. Dit zie je terug in bijvoorbeeld de bloemen op bepaalde schoenen of bijvoorbeeld een zebraprint die in sandaaltjes is verwerkt. 

Wij ontvingen hele leuke veterschoentjes in de maat 23 voor onze kleine meid. Dat was al een paar maanden terug en toen waren ze nog te groot. Maar net nu het weer ook echt toe is aan leuke zomerschoentjes passen ze gewoon! Perfecte timing dus. Ze zijn heel makkelijk aan en uit te doen door het ritsje aan de zijkant te openen. Gelukkig lukt het Fay nog niet om dat te doen, dat scheelt. Ze heeft namelijk andere schoenen met klittenband en die trekt ze zo uit. Ook op plekken dat het helemaal niet handig is haha. Het enige minpuntje zijn wel de veters. Deze zijn te kort voor een dubbele knoop en zij trekt de knoop er dus gerust 100x per dag eruit. Dat is dus ook 100x strikken anders valt ze over haar eigen veters.

Maar verder ben ik helemaal weg van de Red Rag schoentjes. Het zijn echt degelijke schoenen, dat heb ik met die winterschoentjes ook al gemerkt. Die zien er nog steeds heel goed uit nadat we ze toch veel aan hebben gedaan bij Fay. Dus ik verwacht dat ook deze schoenen het erg goed gaan doen. Wat ook een leuk detail is, is dat onze kleine meid ze ook echt WAUW vindt. Als ze mag kiezen dan koos ze elke dag deze schoenen uit. Dat is toch ook wel fijn.

Winactie

PR4Kids.Red_Rag.8995.15190.452.2D.0001

Naast dat ik zelf deze schoenen kreeg voor onze kleine meid, mag ik ook een paar weggeven. Let wel op: je hebt helaas geen keuze qua maat. Het zijn schoenen in de maat 22 die ik mag weggeven van het pr bureau van Red Rag. Dus heb jij een kindje met die maat (of wellicht groeit ze er nog in) of ken je een kindje in die maat? Doe dan mee!

Laat een reactie achter onder deze blog. En ik zou het zeer waarderen als je andere moeders waarvan je denkt dat zij deze schoenen ook willen winnen zou taggen in het Facebook bericht.

Doe je ook al mee met de winactie van vanmorgen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. elisabeth maria martina op 9 mei 2016 om 13:03

  leuke stoere stappers voor mijn kleindochter

 2. Alicia Hofman-Voshol op 9 mei 2016 om 13:28

  Ja super gaaf voor mijn kleinste meisje. Nu nog een beetje te groot maar dat gaat hard genoeg haha

 3. haia op 9 mei 2016 om 13:28

  Wat een fijne schoemtjes, kan ons nichtje wel gebruoken

 4. Anna York op 9 mei 2016 om 14:21

  Oooh geweldig!! Zo leuk! Mijn nichtje heeft nu die maat.. ?

 5. Janske op 9 mei 2016 om 15:42

  Wat cool! Lola heeft nu maat 22 dus die passen haar perfect! Ik loot graag mee voor deze coole sneakers!

 6. Gera op 9 mei 2016 om 17:56

  Yes de maat van mijn dochter!
  Ze zijn lief en toch ook stoer. Daar jou ik van!
  Ik doe mee!

 7. Danielle Schrijvers op 9 mei 2016 om 20:51

  Oh ik doe graag mee!! Mijn lieve dochter zit nu in 21 dus daar kan ze nog in groeien! Ik vind ze superleuk, echt mijn smaak, dus wij willen graag meedoen met deze super winactie!

 8. Joyce Snelders op 10 mei 2016 om 07:41

  Mijn dochter van 15 maanden, kan mooi in deze naar groeien binnenkort. Ik win ze graag voor haar

 9. Monique van Gijzen op 10 mei 2016 om 13:46

  Wat een gave schoentjes! Daar zou ik mijn kleindochter Luna erg blij mee maken! Ze is donderdag jarig en dit zou een mooi cadeau zijn!

 10. Linda op 10 mei 2016 om 16:55

  Wat een stoere sneakers! Ik doe graag mee voor Elaiza, ze heeft nu maat 21, dus dan kan ze er mooi ingroeien.

 11. Bodil op 10 mei 2016 om 21:20

  Wat een superleuke schoentjes! Daar kan mijn kleine eigenwijsje heerlijk in rondstappen deze zomer. Lekker geintjes uithalen, op ontdekkingstocht of gewoon naar me toe komen om even fijn te knuffelen… Ik zie het al helemaal voor me! 😀

 12. Fleur op 11 mei 2016 om 02:15

  Zo schattig, De voeten van mijn meisjes zijn al te groot, maar deze schoentjes zouden mijn nichtje super staan

 13. Minke op 13 mei 2016 om 05:50

  Super leuk. Nola groeit er vanzelf in haha. Dus ik doe graag mee.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje