Red-Rag Fitting Event

Twee weken terug werd ik verrast door een uitnodiging voor het Red-Rag Fitting Event. Ik had me via hun Facebookpagina wel opgegeven, maar omdat ik niets meer had gehoord verwachtte ik geen uitnodiging meer. Enorm blij was ik dus toen hij alsnog kwam. Dit leuke Fitting Event is een halfjaarlijks terugkomend event waarbij een aantal mensen de eer krijgen om de nieuwste collectie te zien plus je mag dan samen met je kind ook zelf een paar schoenen uitzoeken. Nadat de voeten natuurlijk eerst opgemeten worden. 

Het Red-Rag Fitting Event werd georganiseerd in de brandstore van Red-Rag in Moergestel. Dit is een prachtige winkel waar ze gespecialiseerd zijn in kinderschoenen en elektronisch meetapparatuur hebben die naast de exacte maat, ook moeilijke voetstanden kan bepalen. Samen met mijn dochter van 2,5 ging ik er heen en ondanks dat we af en toe een kleine file hadden waren we ruim op tijd. De dames van Red-Rag en Maaike van Ligtvoet shoes waren nog bezig met alles klaar zetten maar we hebben geen seconde het gevoel gehad nog niet welkom te zijn.

img_7069

Bol AlgemeenBol Algemeen

Vanaf het moment dat we binnenstapten voelde het zelfs een beetje als thuis. Fay vloog op het speelgoed af en dronk haar flesje drinken die ze vrijwel direct kreeg in een teug op. Zelf werd ik direct aangetrokken door de mooie displays van schoenen. Ik moest enorm mijn best doen om niet mijn blik te laten dwalen naar de damesschoenen. Want we kwamen tenslotte voor mijn dochter. Na een trendpresentatie en een lekkere maaltijd was het tijd om de voetjes te laten opmeten en de leukste schoenen uit te kiezen.

img_7085 img_7106 img_7113

Red-Rag boys & girls wintercollectie

Red-Rag is een Nederlands kinderschoenenmerk waarbij de schoenen gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig en bijzondere materialen. De Red-Rag wintercollectie heeft een overkoepend thema genaamd ‘double trouble’ en is er vooral op gericht dat je jezelf laat zien! Daarnaast is de collectie verdeeld in vier trends: Magical, Graphic Sports, Elementals en Urban.

De Magical trend is vooral gericht op de kleine diva’s, het is dan ook een echte statement trend. Je vindt er vooral glitter en pailletten in terug, maar ook metallic, goud, zilver en rosé. Urban daarentegen is een hele simpele trend vooral gericht op jongens, al vind je ook in deze trend hele stoere boots terug voor de avontuurlijke meiden. Bij de Urban trend zie je vooral denim, zwart en donkerblauw qua kleur gemixt met wit, grijs en groen. De Elementals trend brengt je terug naar de basis, oftewel de natuur. Je ziet in deze trend dan ook de natuurlijke kleuren als donkergroen, bruin en okergeel veel terugkomen samen met dierenprints. Als laatste de Graphic Sports. Een trend voor de sportieve jongens en meisjes waarbij je strakke vormen ziet gecombineerd met eenvoudige prints, zwart/wit, fluor en metallic.

Er zijn niet voor niets verschillende trends terug te vinden in de collectie, want ook de aanwezige kinderen (en moeders) hadden zo hun voorkeur voor een andere trend. Zo zag ik een beeldschoon meisje naar buiten gaan met de okergele laarsjes uit de Elementals collectie, maar liep een stoere jongen naar buiten met hele gave zwart en blauwe sneakers uit de Graphic Sports collectie.

Fay’s keuze

Samen met Fay had ik natuurlijk al wat leuke laarsjes en sneakers gezien. Maar omdat ik perse een keer laarsjes wilde kopen liet ik (met pijn in mijn hart haha) die gave sneakers al links liggen en keken we alleen naar de laarsjes. Toen bleek dat ze maat 24 had ben ik meteen naar een paar laarsjes gerend (oke nou bijna dan) om te kijken of deze ook in haar maat waren. Helaas vielen er op die manier toch een paar af omdat ze vanaf maat 25 beschikbaar zijn. Maar aan de andere kant maakte dat onze keus wel makkelijker. Ik denk dat ik anders nog steeds daar had gezeten, zo leuk waren ze allemaal.

img_7062 img_7117 img_7123

We kozen uiteindelijk dus voor deze gave laarsjes uit de Magical collectie. Ik heb altijd geweten dat ik een kleine diva aan het opvoeden ben haha.

Je shopt Red-Rag schoenen o.a. bij Ligtvoet Shoes, maar je kunt ze ook kopen via Omoda.nl.

Ken jij Red-Rag al? En heb jij al winterschoenen in huis?

4 reacties op “Red-Rag Fitting Event

Reageren is niet mogelijk.