Recreatiepark de Leistert: ideaal voor vakanties & meer

recreatiepark de leistert familie

Of je nu op zoek bent naar een leuke bestemming voor een weekendje weg, om een jubileum te vieren of voor tijdens de meivakantie of zomervakantie. Bij recreatiepark de Leistert zit je altijd goed. Wij zijn er zelf een dagje geweest en ook daarvoor is het een leuke bestemming.

Vakantiepark de Leistert ligt in Midden-Limburg temidden van een prachtig groenrijke omgeving. Mede door de locatie is het een van de opties voor mijn ouders om heen te gaan met alle (klein)kinderen wanneer ze 40 jaar getrouwd zijn.

Met de familie in een bungalow

Wanneer je op zoek bent naar een fijne plek om met de familie heen te gaan dan is de Leistert wel een ideale bestemming. Ze hebben namelijk kleine bungalows voor bijvoorbeeld 4 of 5 personen. Maar ook bungalows voor 10, 12 of 18 personen. Zo kun je met je hele familie erin of wanneer je met een nog grotere groep bent huur je meerdere bungalows.

Bol AlgemeenBol Algemeen
bungalowpark de leistert

Om even een situatie te schetsen, stel nu dat mijn ouders inderdaad met de (klein)kinderen een bungalow willen huren bij recreatiepark de Leistert dan zouden zij gaan voor een bungalow van 12 personen. Deze bungalow heeft 6 slaapkamers en drie badkamers waarbij er één badkamer is met ligbad én sauna.

vakantiepark de leistert buitenleven

Natuurlijk kun je binnen heerlijk vertoeven bij de sfeervolle gashaard, maar dit type bungalow is juist perfect voor het buitenleven. Ze hebben namelijk een overdekt terras inclusief terrasheater, fijn voor de wat koudere dagen/avonden. Maar ook een prachtige loungeset, houtkachel en Weber barbecue.

Je hebt ook nog de beschikking tot een grote tuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Alhoewel je waarschijnlijk liever van een van de faciliteiten van het vakantiepark gebruik wilt maken.

vakantiepark de leistert bungalow

De faciliteiten van de Leistert

Als het gaat om een vakantiepark meivakantie met kinderen tussen de 4 en 12 jaar dan zit je bij de Leistert echt goed. Ze hebben er verschillende faciliteiten die perfect aansluiten bij deze leeftijdsgroep. Daarnaast zijn veel van deze faciliteiten ook leuk voor volwassenen.

Denk bijvoorbeeld aan hyperbowling, het subtropisch zwembad en Adventure golf. Superleuk om met de hele familie te doen. Maar de kinderen vermaken zichzelf ook bij diverse andere faciliteiten, ik licht er een aantal uit:

De fietscrossbaan

Heeft jouw kind zijn of haar (cross)fiets mee? Dan kan hij of zij zich uitleven op de fietscrossbaan. Heuvel op, berg af, leuk voor zowel klein als groot!

De fietscrossbaan ligt op het campinggedeelte tussen veld Vijverberg en de visvijver.

recreatiepark de leistert fietscrossbaan

Het beachvolleybalveld

Wil jouw kind een leuke sportieve uitdaging aangaan? Laat het dan een potje volleybal spelen op een van de drie beachvolleybalvelden! Op de camping vind je twee velden naast het Multicourt, en er is nog een veld te vinden op het avontuurlijke sportveld van Buitenhof de Leistert.

Je kunt meedoen aan een toernooi met het recreatieteam of daag je vrienden uit voor een wedstrijd!

vakantiepark de leistert beachvolleybal

De grote speeltuin

De grote speeltuin heeft als blikvanger de grote toren, maar er is nog veel meer! Zo kun je van de snelle glijbaan af of van links naar rechts zoeven over de kabelbaan. Ook is er een familieschommel, superleuk! En is het lekker weer kun je ook op het strandje kliederen met water en zand. Wie wil dit nou niet?!

de leistert grote speeltuin

Dit zijn slechts een aantal van de leuke dingen die je allemaal kunt doen bij vakantiepark de Leistert! Je snapt dus waarschijnlijk wel waarom dit voor ons een goede optie is om heen te gaan met de familie volgend jaar.