Recensie: Voordat je me kende – Tamara Postma

Ik las in 2022 meer dan 100 boeken en ook dit jaar ben ik alweer lekker op dreef. Zo lekker dat ik gewoon bijna gemist had dat Tamara Postma weer een nieuw boek had uitgebracht. Ik heb haar hele zomer, herfst, winter en lente serie gelezen, de gehele Nina serie en ik was nu ook erg benieuwd naar dit boek juist omdat het niet in die serie hoort. Het boek ‘Voordat je me kende’ valt in de darkromance genre omdat het niet alleen maar zoetsappig is, maar juist ook spannend!

Gegevens van dit boek:

Titel: Voordat je me kende
Auteur: Tamara Postma
Genre: Roman
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9798215922330
Aantal pagina’s: –
Uitgave: 1 februari 2023
Uitvoering: E-book

Samenvatting

Zeven jaar geleden vertrok ze in het holst van de nacht door het raam van haar slaapkamer en liet ze alles achter. Al die jaren was ze spoorloos, niemand kon haar vinden en eindelijk dacht ze vrij te zijn… tot dat ene telefoontje dat alles veranderde.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Als Isabella Lombardo na jaren zwerven door de straten van New York een telefoontje krijgt dat haar ouders vermoord zijn, leert ze eindelijk de waarheid over hun mysterieuze leven kennen. Isabella gaat tegen beter weten in naar de begrafenis, maar voor ze het weet is ze het middelpunt van een heuse bendeoorlog en valt ze in handen van een hele foute man, die uit alle macht probeert zijn eigen verleden voor haar te verbergen. Wat hij met de moord op haar ouders te maken heeft en hoe een meisje van zwerver naar de kroonprinses van de onderwereld transformeert? Dat lees je in ‘Voordat je me kende.’

Wat vond ik van ‘Voordat je me kende’?

Het boek ‘Voordat je me kende’ wijkt een beetje af van de boeken die ik normaal lees. Een boek over maffiabazen en dergelijke, dat had ik zelf nooit zo snel uitgekozen. Het is dat ik de schrijfstijl van Tamara inmiddels kan dromen en hier altijd erg blij van word. Want de schrijfster weet de spanning in al haar boeken goed vast te houden. Dat is dan ook de reden dat ik toch besloot het boek te gaan lezen.

In de eerste hoofdstukken kwamen er zoveel dingen op me af dat ik mijn draai niet zo goed kon vinden. Vond ik het wel een leuk boek? Wist ik zeker dat ik door wilde lezen? Totdat ik op een punt kwam dat ik hem niet meer weg wilde leggen. Je wordt op een gegeven moment namelijk echt in het verhaal gezogen en je gaat echt meeleven met Isabella, de hoofdpersoon. Vooral wanneer het verhaal terug gaat in de tijd en je leest wat voor gruwelijke dingen haar overkomen zijn. Je krijgt echt een band met haar en wenst haar al het goeds toe.

Maar niet alleen Isabella leer je beter kennen, ook de andere personages vormen een goed beeld in je hoofd tijdens het lezen. Dat komt doordat Tamara ze heel sterk neerzet en dusdanig over ze vertelt dat je ze echt als mens gaat ziet. Daarnaast zijn de verhaallijnen in het boek spannend en verrassend. De schrijfster durft te schrijven over zwaarbeladen onderwerpen die echt binnenkomen als een bom. En de chemie tussen de personages knalt ook van de pagina’s af.

Het boek eindigt met een hele grote cliffhanger waardoor je niet kunt wachten tot het volgende boek. Dat boek komt waarschijnlijk ergens in maart 2023 uit, ik houd je op de hoogte!

1 reactie op “Recensie: Voordat je me kende – Tamara Postma

Reageren is niet mogelijk.