Ready 2 Robot | Winweek #1

Jaaaa daar is hij dan! De eerste winweek van 2019.. Afgelopen jaar heb ik wel een hoop winacties georganiseerd en zelfs een winweekend. Maar een heuse winweek is alweer even geleden, de laatste was in april 2017. Daarom vond ik het tijd worden om jullie, mijn toffe lezers, eens een week lang te verrassen met leuke extraatjes. Om de koude en donkere dagen van januari goed door te komen..

Vandaag beginnen we met iets heel tofs. Afgelopen jaar heb ik deze ook al weg mogen geven en nu gewoon nog een keer. Namelijk de Ready 2 Robot! Welke je precies krijgt is nog een verrassing.. Maar ik weet zeker dat jouw kind er erg blij van wordt!

Ready 2 Robot

Voor degene die de L.O.L. ballen kennen: dit is net zoiets maar dan meer voor jongens. Al gok ik dat onze dochter hier ook heel graag mee speelt. Het is dus de bedoeling dat je de robot uitpakt. Maar dat gaat niet zomaar, nee je bent daar wel even mee bezig. Tijdens het uitpakken kom je allerlei leuke cadeautjes en verrassingen tegen.

Win een Ready 2 Robot

Omdat ik dit zelf zo’n leuk product vind ben ik dolblij dat ik er iemand anders blij mee kan maken.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
  2. Laat me weten hoe lang je Meisje Eigenwijsje al volgt.

De actie loopt tot en met 18 januari 2019. De winnaars worden bekend gemaakt in een apart artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

41 reacties op “Ready 2 Robot | Winweek #1

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *