Ready 2 Robot | Winweek #1

Jaaaa daar is hij dan! De eerste winweek van 2019.. Afgelopen jaar heb ik wel een hoop winacties georganiseerd en zelfs een winweekend. Maar een heuse winweek is alweer even geleden, de laatste was in april 2017. Daarom vond ik het tijd worden om jullie, mijn toffe lezers, eens een week lang te verrassen met leuke extraatjes. Om de koude en donkere dagen van januari goed door te komen..

Vandaag beginnen we met iets heel tofs. Afgelopen jaar heb ik deze ook al weg mogen geven en nu gewoon nog een keer. Namelijk de Ready 2 Robot! Welke je precies krijgt is nog een verrassing.. Maar ik weet zeker dat jouw kind er erg blij van wordt!

Ready 2 Robot

Voor degene die de L.O.L. ballen kennen: dit is net zoiets maar dan meer voor jongens. Al gok ik dat onze dochter hier ook heel graag mee speelt. Het is dus de bedoeling dat je de robot uitpakt. Maar dat gaat niet zomaar, nee je bent daar wel even mee bezig. Tijdens het uitpakken kom je allerlei leuke cadeautjes en verrassingen tegen.

Win een Ready 2 Robot

Omdat ik dit zelf zo’n leuk product vind ben ik dolblij dat ik er iemand anders blij mee kan maken.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Laat me weten hoe lang je Meisje Eigenwijsje al volgt.

De actie loopt tot en met 18 januari 2019. De winnaars worden bekend gemaakt in een apart artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

41 reacties op “Ready 2 Robot | Winweek #1

 • Anna Wienen zegt:

  Ik doe heeeel graag mee..!

  Ik volg je toch al een paar jaar denk ik.. ik zou je niet kunnen zeggen hoe lang precies..

 • Heb echt geen idee hoelang ik je al volg, twee, drie jaar misschien al? Ik loot heel graag mee voor mijn zoon, zo ontzettend leuk dat er na al die meisjes LOL ballen er nu eens iets voor jongens is.

 • Wat leuk! Ik volg je al wel een tijd, 2 jaar denk ik; ik ben via een tag van een vriendin bij jouw blogs gekomen.
  Heel leuk en vaak ook herkenbaar, ga zo door!!

 • Rosemary van Duinen zegt:

  Ojee, geen idee hoelang ik je volg maar die heel graag mee voor mijn kleinzoon. Eindelijk iets nieuws en stoers voor jongetjes.

 • Ik heb geen idee hoe lang ik je al volg eigenlijk, lang in ieder geval! Al toen Fay nog heel klein was.
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje die robots en vechten nu wel heel erg stoer vind.
  Liefs

 • kempenaers anita zegt:

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes die hier zeer blij mee zullen zijn
  ik weet niet hoelang ik je al volg maar wel al een tijdje

 • Ik doe graag mee voor de jongens want ze zijn dol op ready to robot, vooral wanneer ze met hun vingers dat hoofd uit de slijm mogen halen 🙂 en volgens mij ben jij een van de eerste bloggers die ik ooit ben gaan volgen, dus volgens mij al wel heel lang.

 • Ik sla deze winactie over maar volg je sinds de zomer van 2015…wow das best een tijd als je er over nadenkt 🙂

 • Dit lijkt me leuk voor mijn zoontje! Ik maak dus graag kans. Ik heb helaas (nog steeds) geen FB.
  Ik ben trouwens na de bloghop van september 2016 bij je blijven plakken, heb ik even opgezocht 🙂

 • Ik ding graag mee voor mijn twee jongens. Ik ben benieuwd wat ze van zulk uitpakspeelgoed vinden, het klinkt wel erg leuk. Ook gezien dat vriendinnetjes/nichtjes erg blij zijn met de LOL-ballen, fijn dat er ook iets voor jongens is! Ik weet niet zo goed hoe lang ik je al volg, voor de zwangerschap van Milo in ieder geval, dus best wel een tijdje al :-). Ik volg niet veel mamabloggers, maar jij behoort tot het groepje dat ik graag lees

 • Wat leuk voor mijn kleinzoon. Hij is binnenkort jarig en oma brengt volgens hem vast het leukste cadeautje mee. Ik hoop het zo! Oma’s moeten net iets meer bijzonders doen. Als ik lees hoe leuk het is zou dit perfect zijn. Ik volg je nog niet zo lang. Ik ben ook niet zo actief op Facebook. Jammer want daardoor niet veel kansen. Veel succes in ieder geval.

 • Geen idee hoe lang ik je volg. Zeker al wat jaartjes. Mijn zoontje maak ik hier absoluut blij mee, unboxing en verrassingen dat is toch ook gewoon leuk!

 • Deze robot vindt mijn kleinzoon vast heel gaaf.
  Ik heb geen facebook, maar volg je sinds kort op Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

 • Ik volg je al langere tijd, toen Fay nog geen grote zus van Milo was.

  Ik doe graag mee voor deze prijs. Grote zus lol ballen, kleine (ofja, sinds gisteren 5) broer deze robot.

 • Leuk! Voor mijn zoon van 5!!!!
  Hij zit in de lappenmand momenteel met 2 benen in t gips! Iets leuks kan hij wel gebruiken.

 • Ik doe graag mee voor ons zoontje Spencer (4). Hij zou dit hartstikke leuk vinden. En hoe lang ik je al volg? Poeh, al heel lang!! Ik denk al een jaar of 4/5.

 • Ready 2 Robot! De LOL voor de jongens. Helemaal leuk. Maak mijn zoon hier graag blij mee. Ik volg je zelf nu geloof ik zo’n 2 jaar en het verveelt nog steeds niet! Blijf vooral lekker bloggen ????

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe erg graag mee voor mijn jongens, zullen ze helemaal geweldig vinden.
  Waag graag een kans 🙂 🙂 Groetjes Anneliese

  Weet niet precies hoe lang ik je volg.

 • Dit zou mijn zoon heel leuk vinden, dus ik doe graag mee. Ik volg je al heel lang, mijn kids zijn ongeveer even oud, dus je artikelen zijn voor mij vaak herkenbaar

 • Leuk! eindelijk iets voor jongens! ik volg je al een aantal jaar, geen idee hoelang eigenlijk al 🙂

 • Wat leuk. Mijn dochter spaart de LOL ballen maar er was inderdaad nog niet zoiets voor jongens. dus dit zou erg leuk zijn voor de jongens. ik volg je ook al een tijdje; geen idee hoelang?!

Reageren is niet mogelijk.