Rara, wat heb ik gekocht?

Rara, wat heb ik gekocht. Ja dat kan natuurlijk van alles zijn. Daarom zal ik wat hints geven; het is iets voor mezelf. Heb je al een idee? Denk je aan schoenen? Dat klopt wel, ik kocht nieuwe Sketchers, maar daar gaat dit artikel niet over. Nog een hint dan; het heeft te maken met een artikel van vorige week. Als je goed nadenkt (of even terug kijkt) dan heb je nu wel een vermoeden. Een groot vermoeden misschien zelfs wel. En als ik dan als laatste hint zeg dat het te maken heeft met water, dan gaat dat gloeilampje boven je hoofd echt branden. 

Ik plaatste afgelopen vrijdag namelijk een artikel over badmode en daarin schreef ik dat ik hoogstwaarschijnlijk een tankini zou gaan kopen. De tankini’s die ik heb zijn qua bovenstukje veel te groot dus het was echt nodig. Mijn man besloot me mee te nemen naar de Hunkemöller gezien ik niet alleen een nieuwe tankini nodig had maar ook nieuwe BH’s. Ik liep al veel te lang met een BH rond van de Hema die echt veel te groot was en nu was hij ook nog eens kapot gegaan afgelopen week. Zodra we binnenliepen sprak ik dus ook meteen een verkoopster aan. Zij nam mijn maten op en nadat ik vertelde wat ik zocht koos ze een aantal BH’s voor me uit. Ik ging overigens van omvang 95 naar 85; hell yeah!

Vrouwelijk

Zodra ik de eerste aanhad voelde ik me alweer een stuk vrouwelijker. Dat klinkt misschien heel fout, maar ik had eindelijk een BH aan die gewoon precies aansloot en paste. Hij deed nu ook zijn werk: mijn borsten ondersteunen. Ik koos uiteindelijk voor een simpel model die je onder strakke shirts aan kunt plus een sexy zwarte met kant. Voor de dagen dat ik me extra vrouwelijk wil voelen.

Na de BH’s werd het dan toch eindelijk tijd voor de tankini’s. Ik gaf bij de verkoopster aan dat ik nog badkleding zocht en dat ik absoluut geen bikini wilde. Nee ik wilde liever een tankini. De vrouw vroeg me waarom ik geen badpak wilde en daar kon ik eigenlijk geen antwoord op geven. Die stilte gebruikte zij om me een aantal mooie badpakken te laten zien. Eentje in een mint kleur en eentje met zwart en heel veel kleurtjes. De mint wilde ik meteen proberen, maar die zwarte twijfelde ik over. “Je moet hem echt even aanzien”, die zin overtuigde me. Toen ze de maten ging kiezen dacht ik dat ze zou aankomen met maat 48 of 46. Maar nee hoor, ze pakte een 42 en 44 voor me. Uhm.. wat???

Wat heb ik gekocht?

Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met twee BH’s, een bijpassende slip en een badpak. Het badpak in mint kleur was maat 42 en zat eigenlijk best goed. Toch vond ik de kleur niet erg flatterend bij mezelf dus ik besloot de andere aan te trekken. Deze had ze alleen nog in maat 44 of 48 en die laatste maat was dus zeker veel te groot. Wauw, ik kan er nog echt niet over uit.. Zodra ik dit badpak aan had wist ik al dat hij mee naar huis zou gaan. Hij was ook nog eens afgeprijsd, maar dat overtuigde me niet. Wat me wel overtuigde was hoe fijn hij zat maar ook hoe mooi hij me stond. Ja jongens, ik voelde me mooi. Ik. Nicole voelde zich mooi. Ongelofelijk toch.

Schermafbeelding 2016-07-09 om 21.48.13

Ik wilde eigenlijk meteen een foto van mezelf maken met badpak en deze plaatsen maar daar heb ik helaas geen tijd voor gehad. Die foto houden jullie dus nog tegoed. Dat beloof ik *tuft tussen twee vingers op de grond*. Ik zweer het.

Wat vind je van mijn nieuwe aankoop?

27 reacties op “Rara, wat heb ik gekocht?

Reageren is niet mogelijk.