Rara, wat heb ik gekocht?

money-256281_1280

Rara, wat heb ik gekocht. Ja dat kan natuurlijk van alles zijn. Daarom zal ik wat hints geven; het is iets voor mezelf. Heb je al een idee? Denk je aan schoenen? Dat klopt wel, ik kocht nieuwe Sketchers, maar daar gaat dit artikel niet over. Nog een hint dan; het heeft te maken met een artikel van vorige week. Als je goed nadenkt (of even terug kijkt) dan heb je nu wel een vermoeden. Een groot vermoeden misschien zelfs wel. En als ik dan als laatste hint zeg dat het te maken heeft met water, dan gaat dat gloeilampje boven je hoofd echt branden. 

Ik plaatste afgelopen vrijdag namelijk een artikel over badmode en daarin schreef ik dat ik hoogstwaarschijnlijk een tankini zou gaan kopen. De tankini’s die ik heb zijn qua bovenstukje veel te groot dus het was echt nodig. Mijn man besloot me mee te nemen naar de Hunkemöller gezien ik niet alleen een nieuwe tankini nodig had maar ook nieuwe BH’s. Ik liep al veel te lang met een BH rond van de Hema die echt veel te groot was en nu was hij ook nog eens kapot gegaan afgelopen week. Zodra we binnenliepen sprak ik dus ook meteen een verkoopster aan. Zij nam mijn maten op en nadat ik vertelde wat ik zocht koos ze een aantal BH’s voor me uit. Ik ging overigens van omvang 95 naar 85; hell yeah!

Vrouwelijk

Zodra ik de eerste aanhad voelde ik me alweer een stuk vrouwelijker. Dat klinkt misschien heel fout, maar ik had eindelijk een BH aan die gewoon precies aansloot en paste. Hij deed nu ook zijn werk: mijn borsten ondersteunen. Ik koos uiteindelijk voor een simpel model die je onder strakke shirts aan kunt plus een sexy zwarte met kant. Voor de dagen dat ik me extra vrouwelijk wil voelen.

Na de BH’s werd het dan toch eindelijk tijd voor de tankini’s. Ik gaf bij de verkoopster aan dat ik nog badkleding zocht en dat ik absoluut geen bikini wilde. Nee ik wilde liever een tankini. De vrouw vroeg me waarom ik geen badpak wilde en daar kon ik eigenlijk geen antwoord op geven. Die stilte gebruikte zij om me een aantal mooie badpakken te laten zien. Eentje in een mint kleur en eentje met zwart en heel veel kleurtjes. De mint wilde ik meteen proberen, maar die zwarte twijfelde ik over. “Je moet hem echt even aanzien”, die zin overtuigde me. Toen ze de maten ging kiezen dacht ik dat ze zou aankomen met maat 48 of 46. Maar nee hoor, ze pakte een 42 en 44 voor me. Uhm.. wat???

Wat heb ik gekocht?

Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met twee BH’s, een bijpassende slip en een badpak. Het badpak in mint kleur was maat 42 en zat eigenlijk best goed. Toch vond ik de kleur niet erg flatterend bij mezelf dus ik besloot de andere aan te trekken. Deze had ze alleen nog in maat 44 of 48 en die laatste maat was dus zeker veel te groot. Wauw, ik kan er nog echt niet over uit.. Zodra ik dit badpak aan had wist ik al dat hij mee naar huis zou gaan. Hij was ook nog eens afgeprijsd, maar dat overtuigde me niet. Wat me wel overtuigde was hoe fijn hij zat maar ook hoe mooi hij me stond. Ja jongens, ik voelde me mooi. Ik. Nicole voelde zich mooi. Ongelofelijk toch.

Schermafbeelding 2016-07-09 om 21.48.13

Ik wilde eigenlijk meteen een foto van mezelf maken met badpak en deze plaatsen maar daar heb ik helaas geen tijd voor gehad. Die foto houden jullie dus nog tegoed. Dat beloof ik *tuft tussen twee vingers op de grond*. Ik zweer het.

Wat vind je van mijn nieuwe aankoop?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

27 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 11 juli 2016 om 06:14

  Ik vind hem prachtig!

 2. Channa op 11 juli 2016 om 06:16

  Mooi! De badpakken van tegenwoordig zijn vaak ook zo lelijk niet meer! Ik dacht ook dat ga ik nooit aan doen, maar voel me er toch heel prettig in.

  • Nicole op 12 juli 2016 om 07:57

   Ja inderdaad.. precies wat je zegt 🙂

 3. Leonie van Mil op 11 juli 2016 om 07:16

  Mooi! badpakken worden ook weer steeds mooier gemaakt. dat zie je bij deze ook wel. De bandjes en het topje zijn erg leuk gemaakt en wat een leuk patroontje!!! Super!

  • Nicole op 12 juli 2016 om 07:58

   Ja ik was ook enorm verbaasd hoor.. Erg fashionable!

 4. Bregje op 11 juli 2016 om 07:55

  Wat heerlijk! Mooi badpak! Je bent goed bezig Nicole! X

 5. Nicole op 11 juli 2016 om 07:57

  Wat een mooi badpak! Staat je vast prachtig!!!

 6. Marian Zw. op 11 juli 2016 om 07:58

  Wat fijn! Supe rhe als je goed kunt slagen in een lingerie winkel!

  • Nicole op 12 juli 2016 om 07:58

   Ja ik kom er zelden maar als ik er kom is het altijd feest!

 7. Jacqueline op 11 juli 2016 om 08:38

  Heerlijk om zo te shoppen: een kleinere maat dan je gewend was. Het badpak kleed ook mooi af met de zwarte zijkanten. Mijn smaak is het niet echt, maar dat zegt meer ovef mij dan over het badpak. Fijn dat je zo geslasgd bent!

  • Nicole op 12 juli 2016 om 07:58

   Ja toen ik hem zag vond ik hem ook niets haha.. maar hij stond me prachtig 😛

 8. janske op 11 juli 2016 om 08:45

  Je bent ook mooi meid! Wooohooooo! Love yourself 🙂

 9. MetMirjam op 11 juli 2016 om 09:00

  Super dat je geslaagd ben en vooral; hoe fijn dat je je er zo goed in voelt! Hij staat je vat harstikke goed.

 10. Charlotte op 11 juli 2016 om 09:37

  Mooi! En wat fijn dat je nu wat maatjes minder aan kon, super knap!

  • Nicole op 12 juli 2016 om 07:59

   Ja dat voelt echt geweldig..

 11. Elisabeth op 11 juli 2016 om 10:03

  Écht een mooi badpak dit. Zou ik ook voor gegaan zijn. Ik ga vanmiddag winkelen, misschien ga ik er sowieso wel voor! 😉

  • Nicole op 12 juli 2016 om 07:59

   En…??

   • Elisabeth op 12 juli 2016 om 08:57

    Ja echt supermooi badpak, maar ze hadden mn maat niet meer. Had net eentje groter nodig! Jammer…

 12. Wilmaaa op 11 juli 2016 om 10:34

  Superleuk!! Wat fijn dat je je zo goed voelde! Ik draag ook graag mooie bh´s, daar voel ik me ook gewoon vrouwelijk door, ook al ziet bijna niemand het 😉

 13. Astrid op 11 juli 2016 om 15:42

  Lekker geshopt! En top dat je je goed voelde in badpak, een overwinning!

 14. Anita op 11 juli 2016 om 16:51

  YES!! Wat een mooierd is het!

  • Nicole op 12 juli 2016 om 07:59

   Thanks, zwemmen binnenkort? 😉

 15. Kleine Prinses op 11 juli 2016 om 21:51

  echt mooi hoor!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje