Raar maar waar

Raar-maar-waar

Wees gerust, deze blog gaat niet over de Kinderboekenweek. Daar kunnen anderen veel beter over schrijven dan ik. Ik zit tenslotte niet meer in het onderwijs plus ik heb nog geen schoolgaand kind. Waar deze blog dan wel over gaat? Over random weetjes. Weetjes die raar zijn, maar waar. Ik begin met een aantal algemene weetjes en zal daarna overgaan op wat persoonlijkere weetjes. Wil je dus meer weten over ‘de wereld’ en over mij, lees dan snel verder!

KBW Facebook Posts20 KBW Facebook Posts31 KBW Facebook Posts32 KBW Facebook Posts34 KBW Facebook Posts43Bron

Raar maar waar weetjes over mij

 • Mensen zeiden vroeger altijd tegen mij dat ik meer moest eten omdat ik zo dun was
 • Ik had de hoofdrol in de schoolmusical omdat de zangjuf vond dat ik zo goed kon zingen
 • Ik heb op mijn 21e pas mijn rijbewijs gehaald en dat was puur omdat ik eerder mijn rijbewijs wilde als mijn broertje
 • Ik heb vroeger fanatiek gekorfbald
 • Mijn eerste levensjaar heb ik samen met mijn ouders bij mijn opa en oma gewoond
 • Ik ben ooit flauwgevallen toen ik op kraamvisite ging in het ziekenhuis
 • Ik heb geen zwemdiploma
 • Mijn opa en oma hadden vroeger een hondje die gemeen was tegen iedereen behalve tegen mij
 • Ik wilde vroeger fysiotherapeut worden maar omdat ik erachter kwam dat je dan moet oefenen op je klasgenoten en zij op jou durfde ik niet meer (onzeker over mijn lichaam)
 • Ik heb vroeger een fret als huisdier gehad

Nu ben ik natuurlijk ook heel erg nieuwsgierig naar een ‘raar maar waar’ weetje over jou!
Laat een reactie achter of (als je het liever privé doet) stuur me een email!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

16 reacties

 1. Charlotte op 12 oktober 2015 om 07:48

  Ik heb ook gekorfbald… 🙂

 2. Barbara op 12 oktober 2015 om 08:53

  mmmmm iets raar maar waars over mijzelf…. eummmmm ik voel me fijner in een rommelig huis maar wil het wel altijd graag opgeruimd hebben, heel dubbel dus…

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 12 oktober 2015 om 14:40

   Oh dat heb ik ook alleen andersom. Voel me fijner in een opgeruimd huis maar het is altijd rommelig 😛

 3. Karen op 12 oktober 2015 om 09:12

  Ik heb op mijn 31e pas mijn rijbewijs gehaald 🙂

 4. Lifesabout op 12 oktober 2015 om 09:20

  Haha 6 maanden je plas ophouden? Zou een uitkomst zijn! Ik ga altijd scheel kijken als ik moe ben en ik heb een rijbewijs, maar altijd angst voor het rijden gehad en nu durf ik vanwege mijn gezondheid niet meer. Ik ben een nerd!

 5. Jeanine op 12 oktober 2015 om 09:21

  Haha een beer die 6 maanden zijn plas ophoudt is absoluut nieuw voor mij. Ik haalde ook pas laat mijn rijbewijs omdat ik bang was dat ik net zo’n angstige chauffeur zou worden als mijn moeder en ik geen richtinggevoel zou hebben.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 12 oktober 2015 om 14:39

   En is dat ook zo?

   • Jeanine op 13 oktober 2015 om 00:59

    In het begin was ik wel angstig maar tegenwoordig is het geen probleem meer. Ik vermijd geen snelwegen en met navigatie vind ik overal de weg 😉

 6. Pauline op 12 oktober 2015 om 09:27

  Ik heb ook een keer heel lang mijn plas opgehouden. En toen moest ik niezen…

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 12 oktober 2015 om 14:38

   Hahahaha… Oeps!

 7. Anita op 12 oktober 2015 om 11:24

  Een aantal weetjes wist ik al 😉 Al jong bekend dat je een hondenmama zou worden dan 🙂

 8. Malou op 12 oktober 2015 om 11:29

  Ik heb mijn rijbewijs op mijn 20ste gehaald, omdat mijn vriend toen vond dat het wel eens tijd werd..

 9. Nicole op 12 oktober 2015 om 14:34

  haha! Zing je nog steeds?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 12 oktober 2015 om 14:38

   Nee want ik zing zo vals als een kraai!!

 10. Marjolein op 12 oktober 2015 om 23:18

  Hahaha wat toevallig. Ik had vandaag op mijn onderwerpenlijstje gezet dat ik een blog wil schrijven over ‘raar maar waar’. Je bent me voor! Je zult er ergens deze week dus ook eentje van mij voorbij zien komen 🙂 Ik zal je dan wel even vermelden!

 11. Saskia Verdienen op 17 november 2015 om 21:35

  Haha het internet is ongeveer eeven zwaar als een aardbei 😉 #nadenkertje

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje