Quapi Girls outfit met tuinbroek

Ondanks dat het nog best koud is hebben wij de lente al in onze bol. Maar dat kan bijna ook niet anders wanneer je de nieuwste zomerkleding van Quapi Girls in je kast hebt hangen. Gelukkig voor ons was het op de verjaardag van Fay echt lekker weer (in Parijs) en kon ze dus ook deze leuke outfit met tuinbroek aan. Nu wachten we op de volgende mogelijkheid… Hopelijk komt dit moment snel, want dit setje is té leuk om in de kast te laten hangen!

Quapi Girls

Onze dochter houdt van vrolijke kleuren en dan zit je bij Quapi eigenlijk altijd wel goed. Ook in de wintercollectie is er altijd wel een vrolijke noot te vinden. Wat voor ons ook wel belangrijk is, is dat de kleding goed aansluit. Omdat Fay nogal smal is van zichzelf is veel kleding vaak te breed. Maar Quapi sluit eigenlijk altijd heel erg goed aan. Super fijn dus.

Outfit met tuinbroek

Een echte musthave in de lente/zomer is een tuinbroek. Deze is super leuk te combineren en staat eigenlijk elk kind wel. Wij kozen dus voor de tuinbroek met een shirtje die je ook zonder tuinbroek leuk kunt dragen op een broek of rok. Daarbij nog een mooi fel roze zomerjasje en de outfit is compleet.

Aangezien het weer in Nederland niet echt heel er meehielp moesten we binnen foto’s maken dus ze zijn niet helemaal perfect. Maar je krijgt zo wel een goed beeld van de kleding.

Het zomerjasje is in maat 98/104 wat zo open prima is. Maar doe je hem dicht dan is hij eigenlijk al te klein voor Fay. Jammer, maar ook zo open is hij leuk te dragen.

De tuinbroek zelf is echt super leuk. Ik koos voor maat 98 omdat zij van andere merken ook deze maat heeft. Echter merk ik wel dat als ze zit hij hoog water heeft. Dat is straks niet erg, want dan rollen we hem gewoon op en doen we er sneakers onder. Maar een volgende keer zou ik toch een grotere maat pakken. Het topje heb ik niet helemaal goed op de foto, maar mocht je nieuwsgierig zijn hoe hij er helemaal uit ziet kun je ook nog even hier kijken.

Nog veel meer leuke kleding van Quapi

Aangezien we zo blij zijn met deze kleding ben ik uiteraard nog even verder gaan kijken bij de nieuwe collectie van Quapi. Ze hebben namelijk nog veel meer leuke kleding. Zo zag ik al een aantal leuke topjes, maar ook hele mooie rokjes.

Ook voor Milo ontvingen we trouwens een tof setje, maar aangezien hij deze nog niet past heb ik er even mee gewacht om het aan te trekken. Hopelijk past hij het snel en kan ik ook dit setje aan jullie showen!

Heb jij ook al lente kleding in huis?

1 reactie op “Quapi Girls outfit met tuinbroek

  • Wat een toffe outfit! Ik vind een tuinbroek ontzettend leuk en stoer! Niet alleen voor de ukkies, maar stiekem ook een beetje voor mezelf. Hihi. Het staat Fay in ieder geval heel leuk!

Reageren is niet mogelijk.