Pssssst ik heb een geheimpje…

Ik ben een kei in geheimen bewaren. Vrienden hebben me door de jaren heen behoorlijk vaak in vertrouwen genomen en terecht. Want een geheim bewaren vind ik makkelijk. Ik vind het altijd een hele eer als iemand mij in vertrouwen neemt en zorg er dan ook zeker voor dat dit vertrouwen niet geschaad wordt. Maar als het gaat om een geheim van mezelf.. Dat vind ik dus echt een ramp. Ik ben daar zó slecht in!

Nu zou je kunnen denken ‘ach dan is het vast geen belangrijk geheim als je het niet voor je kunt houden’. En dat is het vaak ook niet. Maar er zijn geheimen.. Zoals bijvoorbeeld het geheim wat ik de afgelopen weken bij me heb gedragen. Dat was zo ongelofelijk moeilijk om voor me te houden. Het liefst had ik het van de daken geschreeuwd. Had ik elke bekende (en vreemde) aangeklampt en in geuren en kleuren vertelt wat het grote geheim is. Maar het kon niet. Ik wilde het niet. Het was namelijk nog veel te onzeker dat geheim. Dus ik moest doen alsof. Doen alsof en proberen zoveel mogelijk mensen te vermijden, wat dus niet bepaald lukte.

Gelukkig kan ik het grote geheim nu eindelijk de wereld in gooien. Het verlossende woord kwam en het geheim, nee de droom, wordt werkelijkheid! Mijn man en ik zijn zielsgelukkig om jullie te kunnen melden dat…

mh_038nicole

Ja jullie zien het goed, we verwachten ons tweede kindje! Ik ben momenteel 10 weken zwanger en we verwachten ons tweede wondertje in juni 2017. Hoe het allemaal met me gaat en hoe de afgelopen weken zijn geweest vertel ik jullie allemaal nog. Ik heb namelijk in de weken dat ik mijn mond moest dichthouden al behoorlijk wat artikelen kunnen typen over dit onderwerp. Je zult de komende tijd dus ook geen Weight Watchers updates meer lezen, want daar ben ik tijdelijk mee gestopt.

De foto van onze aankondiging is gemaakt door Manou Hendriks van ik ben gewoon ik fotografie. Onze grote dank hiervoor!

De uitgelichte foto komt van Shutterstock.

112 reacties op “Pssssst ik heb een geheimpje…

Reageren is niet mogelijk.