Project Positief TAG

De Project Positief TAG van Dagmar is een tag die niet gaat vervelen. In mijn ogen tenminste. Het is de meest positieve tag die ik ooit ben tegengekomen en juist doordat iedereen anders is, anders droom, geluk anders beleeft, wordt ook de tag telkens weer heel anders ingevuld. Dagmar inspireert mensen en zoals jullie weten heeft ze mij ook geïnspireerd doordat ik mijn geluksmomenten met jullie deelde! Ondanks alle tegenslagen, angsten, depressies en behandelingen wil ik de wereld wel positief zien!

♥ Wat is je favoriete quote en waarom?

Er zijn zoveel quotes die me inspireren. Echter is er eentje waar ik telkens weer aan denk wanneer mensen me vragen om mijn favoriete quote. Hij komt uit de film Hitch en inspireert me telkens om die momenten te blijven herinneren, zoeken en vinden!quote project positief tag

♥ Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Ik heb meerdere dromen die ik zou willen realiseren. Zo ben ik al dolgelukkig met mijn gezinnetje maar ik zou graag nog 1 of 2 kinderen erbij willen. Ook is het een wens van mij om ooit een huis te kunnen kopen samen met mijn man. We zouden graag in dit dorp willen blijven wonen maar echt een huis hebben waar wij alles aan kunnen doen wat wij willen.. Ja dat is een echte droom. Verder heb ik ook nog de droom om helemaal van mijn depressie af te zijn, geen medicatie meer, geen ziektewet, geen behandelingen, nee gewoon weer 100% Nicole. En de laatste droom gaat over mijn hobby, mijn passies en dat is schrijven en fotograferen. Ik zou van die passies graag mijn werk willen maken!

 Wat betekent geluk voor jou?
Geluk betekent voor mij het kunnen zijn wie ik ben en me daar niet meer rot over voelen. Geluk betekent voor mij dat ik mezelf niet meer wegcijfer en dat ik trots ben op wie ik ben. Geluk betekent voor mij ook mijn gezin en mijn familie (en sommige mensen die ik als familie beschouw). Geluk zit in de kleine dingen en die kleine dingen die leer ik steeds beter te waarderen. Nu ook het kleine geluk in mezelf vinden!

 Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn dochtertje kan me ALTIJD opvrolijken. Maar als zij er niet is om wat voor een reden dan ook dan verschilt dat per dag en aan de bui waarin ik zit. Heel soms ben ik eigenlijk de enige die mezelf kan opvrolijken. Klinkt echt heel erg, maar dat is het niet. Het is juist positief aangezien ik een slecht zelfbeeld van mezelf heb en als ik dan juist degene ben die me weer uit de put kan trekken dan voel ik me daar super goed over! Verder zijn er ook nog wel meer mensen die me op kunnen vrolijken hoor, mijn man, ouders, broertje, vrienden en ga zo maar door.

 Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Mijn dochter mag me altijd wakker maken, no matter what. Maar verder kun je me altijd wakker maken voor een uitje (en dan bedoel ik niet de groente haha) of een reis. Ik hou echt van spontane uitjes of reizen dus daar mag je me altijd wakker voor maken!

 Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Ja daar komt hij weer heel cliché maar ik heb laatst echt ontzettend moeten lachen om onze kleine meid. Ze is echt een clown hoor en doet echt de gekste dingen om maar aandacht te krijgen. Dat wordt nog wat hoor als ze straks kan lopen en praten! Waar ik overigens laatst ook enorm om moest lachen was op een rondvaartboot op de Maas. Er waren 2 kleine meisjes van een jaar of 6 en zij gingen wel even een show geven voor de mensen. Echt de zelfverzekerdheid waarmee ze voor iedereen gingen staan en zichzelf presenteerde.. Hilarisch!

 Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Ik ben sowieso ontzettend trots op mijn blog, maar verder ben ik ook enorm trots op de stappen die ik durf te nemen. Ik durf verder te gaan met mijn schrijven, ik durf een volgende stap te nemen qua fotografie. En doordat ik die stappen heb durven nemen is er een foto van mij gisteren door vele mensen geretweet. Echt trots!

 Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Geloof in de woorden die je uit en accepteer de adviezen die je aan een ander geeft juist ook voor jezelf. Ik weet uit ervaring dat het heel erg makkelijk is om voor een ander te bedenken wat ze het beste kunnen doen maar zelf ‘vergeet’ je dat dan. Daarom: wees lief voor jezelf, leef, geniet, accepteer, droom en laat je door niemand tegenhouden! En ja, ik ga proberen me aan mijn eigen woorden te houden…

10 reacties op “Project Positief TAG

  • Wat is deze tag toch leuk, hoe vaak ik hem ook lees hij is toch elke keer weer anders. Ik vulde hem vorige week in en sindsdien zie ik hem nog vaker voorbij komen. Leuk! En wat een fijne positieve antwoorden heb je gegeven, ik hoop dat vooral je dromen uitkomen allemaal.

  • Heel mooi om te lezen, Nicole. Ik begrijp het stukje van dat je zelf de enige bent de je soms uit de put kan halen heel goed. Ik moet ook zeggen dat ik dat zelf altijd de fijnste momenten vind, want dat weet ik dat ik het kan. Dat ik het zelf kan en dat het me lukt. Het geeft me vertrouwen in het nu, in de toekomst en vooral ook in mezelf. En iedere keer als het je lukt wordt je zelfbeeld weer een stukje beter. Hele mooie boodschap geef je mee. Zo is het. Vaak zijn we zo goed voor anderen en vergeten we onszelf of nog erger (of vind onszelf het niet waard). Ja, heel mooi ingevuld, Nicole!

  • Wat een mooie tag is dit zeg! Ik zit er ook over te denken om hem eens in te vullen…
    Prachtige dromen, ik hoop dat ze allemaal uitkomen!

  • Mooie TAG en hij staat ook nog in mijn concepten om in te vullen. En wees idd lief voor jezelf meis!! Je quote is ook ontzettend mooi.

Reageren is niet mogelijk.