Project Positief: mijn geluksmomenten!

Toen ik in Venlo was voor de opening Primark Venlo ontmoette ik ook lieve Dagmar. Ik vond het echt super leuk om haar eens in het echt te zien want zij overstroomt haast van positiviteit! Zo heeft ze op haar blog ook een Project Positief en die lees ik enorm graag. Ik wil namelijk uit mijn postnatale depressie komen en dit soort dingen helpen me. Zij geeft vaak goede tips of laat me nadenken over dingen. Haar Project Positief helpt mij dus en daarom wilde ik in de trant van dat project vandaag mijn geluksmomenten delen.

Ik ben keihard op weg om me weer gelukkig te voelen en door een van de artikelen van Dagmar besefte ik me dat ik juist die nare ervaringen van mij moet gebruiken. Gebruiken om te beseffen dat het leven kort kan zijn en je van elk moment moet genieten. Ik kan wel blijven hangen in die vervelende gebeurtenis en er angst voor ontwikkelen dat er weer zoiets gebeurd. Maar de angst houdt me alleen maar tegen.

Ik besef me dit heel goed en dat besef.. dat is stap 1. Want het is echt niet zo dat ik me daardoor opeens over die angst kan zetten of dat ik me niet meer falend voel. Maar ik ben op weg… Op weg om weer helemaal beter te zijn en mezelf weer te zien als een sterke vrouw. Omdat ik graag een stap verder wil komen hierin helpt het mij dan ook om mijn geluksmomenten te delen. En dat wil ik graag vandaag met jullie doen…

Bol AlgemeenBol Algemeen
 • Iedere ochtend als ik wakker word en naar het kamertje van mijn dochter ga word ik getrakteerd op de allergrootste glimlach die er is. Tegenwoordig lacht ze zelfs hardop en krijg ik ook direct gebrabbel te horen. *smelt*
 • Vorige week kreeg ik een e-mail van Dagmar dat ik een telefoonhoesje had gewonnen! Dat is nog eens super wakker worden..
 • De vele lieve reacties die ik telkens weer krijg op mijn blog. Elke blogger zegt het, maar ik heb echt de leukste en liefste lezers!
 • De cakesmash die ik bij Linda mag gaan doen, heb er zoveel zin in!
 • De vele complimenten die ik krijg wanneer ik foto’s plaats van mijn dochtertje of van andere mooie onderwerpen.
 • Spontane lunches samen met mijn moeder
 • Nieuwe volgers, ja daar wordt elke blogger toch blij van?
 • Lekkere knuffels en kusjes van de hond!
 • Het konijn dat me vrolijk komt begroeten als ik de kamer binnen kom.IMG_8519
 • Mijn lieve man waarbij ik mijn ijshanden mag opwarmen.
 • De latte macchiato van mijn schoonmoeder
 • Leuke workshops samen met mijn beste vriendin
 • Mijn lieve vriendinnetje die zwanger is…
 • De zon die door de wolken heen de woonkamer binnen straalt.

En zo kan ik nog wel even doorgaan….! Ik wil in ieder geval Dagmar, van Bydagmarvalerie.nl, enorm bedanken voor haar geweldige project! Ze heeft ook een #projectpositief Instagram challenge gemaakt en die wil ik ook nog eens (af)maken dus ook die zien jullie hier binnenkort verschijnen…

Wat is voor jou een echt geluksmoment?

 

13 reacties op “Project Positief: mijn geluksmomenten!

 • Wauw wat een indrukwekkend artikel, het raakt heel erg. Dankjewel dat je dit met ons deelt, wat superknap om de moed te verzamelen om dit allemaal op te schrijven. Je bent dapper op weg naar de top en ik gun je van harte dat je straks volop mag genieten van het uitzicht dat op je staat te wachten <3 En je kunt niet in één rechte stuk naar boven lopen, er zit soms een bocht in of een dalletje, maar focus je op dat je elke keer weer een stap vooruit gaat en op wat wel lukt. Want je hebt al ongelooflijke sprongen gemaakt en dat worden er alleen maar meer <3 Je geluksmomenten zijn prachtig, ik genoot helemaal met je mee! Heel veel liefs Xxxx

 • Mooi artikel meis! Grote stappen die je maakt en erg mooie geluksmomentjes. Fijn om te lezen dat de angst je nu minder naar de keel grijpt. En ieder stapje is er één, je komt er wel al is het met vallen en opstaan!

 • Wat goed dat je hier mee bezig bent en zo steeds met kleine stapjes over je postnatale depressie probeert te komen!! Het zal niet altijd meevallen, maar je bent op de goede weg.

  Je hebt een mooi lijstje gemaakt met geluksmomentjes… het zit vaak in de kleine en simpele dingen hè. Grappig gezicht om te zien hoe jullie konijn zo op de vensterbank zit 😉

  liefs Insoon

 • Fijn dat een blogger je zo veel inspiratie kan geven. Maar uiteindelijk moet jij de stappen gaan zetten. En wat goed dat je ze ook zet meid. Misschien gaat het je niet snel genoeg maar dat is niet erg. Wees je bewust van de stappen de je zet. Hoe groot of klein ook. En net wat Dagmar zegt de weg gaat misschien niet in een recht lijn maar bochten en dalletjes maken je sterker. Ik weet zeker dat je er komt. X

 • Fijn lijstje! Er zijn vaak zoveel kleine dingen die je te veel voor lief neemt, mooi om daar weer even bij stil te staan!

 • Ik geloof in stap voor stap. Het feit dat je dit zo opschrijft en ook al zoveel mooie geluksmomentjes op kan noemen. Dat is al fijn. Jij wordt er blij van. Ik ook! Positiviteit. Dat zorgt ervoor dat het zonnetje schijnt. Of dat nu letterlijk is (of niet zoals nu). Mooi!

 • Oh jee, en ik had al zoveel gehuild vandaag….

  ”…het leven kort kan zijn en je van elk moment moet genieten. Ik kan wel blijven hangen in die vervelende gebeurtenis en er angst voor ontwikkelen dat er weer zoiets gebeurd. Maar de angst houdt me alleen maar tegen.
  Op weg om weer helemaal beter te zijn en mezelf weer te zien als een sterke vrouw.”

  Dit raakt me zo, want ik ga op dit moment door exact hetzelfde heen. Ik ben zo bang voor de toekomst. Ik voel me zo zwak op sommige momenten. Zo wanhopig. Te lezen dat ik niet alleen sta daarin, ook al liggen er anderen oorzaken aan ten grondslag, dat geeft toch een vorm van steun. Ik ben niet alleen. Ik vecht niet alleen. We vechten samen en nog veel meer met ons.

  Geluksmomentjes. Koester ze. Bedankt voor de reminder. X

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Wij vechten zeker samen meis! Je bent zo ontzettend sterk en herkenning is fijn! Wat de oorzaak is maakt niet uit, maar het feit dat je weet dat je niet de enige bent die zich zo voelt is een steun! Heb ik ook bij jou… Veel liefs meis en dikke knuffel!

 • wat een fijne momenten! Zeker op blij van te worden. Ik geniet enorm van de stappen die Zoë maakt. Het gaat enorm snel, maar haar trotse gezicht erbij is om te smelten!

Reageren is niet mogelijk.