Project Pepernoot: de introductie

projectpepernoot2014

Afgelopen maandag is Project Pepernoot 2014 van start gegaan. Dit is een online workshop vanuit Scrapdelight waarbij mensen middels Project Life zich specifiek richten op de Sinterklaas periode. (Wat Project Life inhoudt vertel ik op deze pagina) De meeste maken een speciaal album voor dit project maar ik wil het in het fotoboek stoppen van Fay haar eerste jaar!

Tijdens deze workshop krijgen we voorbeelden en tips. Zo worden er tips gegeven over het soort foto’s die je kunt maken tijdens het project, waar je op moet letten. Maar krijgen we ook voorbeelden van kaartjes die gemaakt zijn door degene die de workshop geeft. We delen ook alles in een Facebookgroep met elkaar dus je krijgt extra veel inspiratie!

Ik heb voor het project ook de kit die bij de workshop hoort besteld. Ik ben erg enthousiast over de kit want daarin zitten de volgende items: (excuses voor de slechte kwaliteit)project pepernoot

Naast de kit kocht ik uiteraard ook zelf nog wat dingetjes. Ook had ik nog wat kaartjes in mijn voorraad die ik mooi kan gebruiken voor dit Sinterklaas project.IMG_0035

Tijdens dit Pepernoten Project deel ik af en toe met jullie wat creaties die ik gemaakt heb. Dit zijn niet alleen de DIY, creabea creaties met de kaartjes en washi tape. Nee, omdat het project is genoemd naar de lekkernij “pepernoten” heb ik ook een aantal recepten verzameld die ik zelf ga uitproberen maar ook met jullie ga delen!

Project Pepernoot is van start!IMG_9364

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Marion op 12 november 2014 om 08:32

  Klinkt leuk en gezellig! Ben benieuwd! 🙂

 2. Geertje op 12 november 2014 om 09:34

  Ik ben zelf niet zo creatief dat ik dit zo snel zou maken, maar lijkt me leuk om jouw creaties te zien!
  Ben benieuwd!

 3. Mama van Vesper op 12 november 2014 om 17:49

  wat een leuke foto!

 4. Simone op 13 november 2014 om 10:13

  Klinkt erg leuk!

 5. Els op 18 november 2014 om 08:24

  Klinkt erg creatief en dat ben ik helaas niet

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje