Project Pepernoot: de introductie

Afgelopen maandag is Project Pepernoot 2014 van start gegaan. Dit is een online workshop vanuit Scrapdelight waarbij mensen middels Project Life zich specifiek richten op de Sinterklaas periode. (Wat Project Life inhoudt vertel ik op deze pagina) De meeste maken een speciaal album voor dit project maar ik wil het in het fotoboek stoppen van Fay haar eerste jaar!

Tijdens deze workshop krijgen we voorbeelden en tips. Zo worden er tips gegeven over het soort foto’s die je kunt maken tijdens het project, waar je op moet letten. Maar krijgen we ook voorbeelden van kaartjes die gemaakt zijn door degene die de workshop geeft. We delen ook alles in een Facebookgroep met elkaar dus je krijgt extra veel inspiratie!

Ik heb voor het project ook de kit die bij de workshop hoort besteld. Ik ben erg enthousiast over de kit want daarin zitten de volgende items: (excuses voor de slechte kwaliteit)project pepernoot

Bol AlgemeenBol Algemeen

Naast de kit kocht ik uiteraard ook zelf nog wat dingetjes. Ook had ik nog wat kaartjes in mijn voorraad die ik mooi kan gebruiken voor dit Sinterklaas project.IMG_0035

Tijdens dit Pepernoten Project deel ik af en toe met jullie wat creaties die ik gemaakt heb. Dit zijn niet alleen de DIY, creabea creaties met de kaartjes en washi tape. Nee, omdat het project is genoemd naar de lekkernij “pepernoten” heb ik ook een aantal recepten verzameld die ik zelf ga uitproberen maar ook met jullie ga delen!

Project Pepernoot is van start!IMG_9364

 

5 reacties op “Project Pepernoot: de introductie

Reageren is niet mogelijk.