Project #MomsAreMagic – persbericht

Amstelveen, 27 mei 2016 – Het imago van ‘de echte mama’ is in de huidige samenleving niet al te positief. Vaak worden mama’s gezien als personen, die zichzelf op de laatste plek zetten, waardoor ze weinig aandacht besteden aan verzorging, kleding en uiterlijk. Volgens het stereotype denkbeeld werken deze mama’s weinig tot niet, brengen zij al hun tijd door met hun kinderen en laten zij hun sociale contacten versloffen. Dat deze omschrijving van ‘de echte mama’ niet correct is, wil Elske Hartwig, oprichtster van het online mama magazine ‘Magic Mama’, aan de wereld laten zien.

Om te laten zien hoe mooi en bijzonder mama’s zijn heeft Elske ‘Project #MomsAreMagic’ in het leven geroepen. Dit project is primair bedoeld om mama’s van een andere kant aan de wereld te laten zien. Daarbij worden allerlei verschillende mama’s met behulp van dit project met elkaar in contact gebracht. Het draagt bij aan de sociale interactie tussen mama’s. Ze werken er gezamenlijk aan om met elkaar een onvergetelijke en ontspannen dag te beleven, zonder kinderen en partner in de buurt.

Wat is Project #MomsAreMagic?

Tijdens Project #MomsAreMagic, wat zal plaatsvinden op zaterdag 27 augustus te IJsselstein, zullen vijftien totaal verschillende mama’s (waaronder zeven mamabloggers) vast worden gelegd op de gevoelige plaat. Aan het project werken zes fotografen op vrijwillige basis mee. Ondanks dat de dag bedoeld is om de mama’s te fotograferen, zal de dag vooral ook in het teken staan van gezelligheid, sociale contacten en lekkere hapjes en drankjes. Uitgebreide informatie over het project is te vinden op deze pagina.

Project #MomsAreMagic….

Bol AlgemeenBol Algemeen

… bestaat omdat alle mama’s mooi en bijzonder zijn.
… brengt mama’s met elkaar in contact.
… legt allerlei verschillende mama’s vast op de gevoelige plaat.
… een dag speciaal voor mama’s, waarop zij alleen aan zichzelf hoeven te denken.
… 15 Mama’s, 6 fotografen, 7 mamabloggers = heel veel plezier!

IMG_2997

Deelnemers

Aan het project werken maar liefst vijftien verschillende mama’s mee. Onder hen bevinden zich zeven mamabloggers. Uiteraard zal elke blogger op haar eigen pagina verslag doen van de dag. De deelnamelijst is inmiddels gesloten. De deelnemende bloggers zijn:

Sponsors gezocht!

Op het moment wordt er hard gezocht naar sponsors voor dit prachtige project. Behoefte is er aan bedrijven die hun naam willen verbinden aan dit mooie project en materialen zoals kleding, accessoires, beautyproducten, hapjes, drankjes of fotoproducten (posters, fotoalbums, etc) ter beschikking willen stellen. Uiteraard kunnen de sponsoren een mooie tegenprestatie verwachten. Meer informatie is te vinden op deze pagina. Partijen die geïnteresseerd zijn in en sponsorsamenwerking of die meer informatie willen ontvangen mogen contact opnemen met Magic Mama via info@magic-mama.nl.

Het laatste nieuws

Het laatste nieuw omtrent Project #MomsAreMagic wordt bijgehouden op Magic Mama – online magazine voor en over magic mama’s. Tevens wordt op alle social media kanalen gecommuniceerd met de hashtag #MomsAreMagic.

2 reacties op “Project #MomsAreMagic – persbericht

Reageren is niet mogelijk.