Printcandy – 2x €25,- shoptegoed | HAPPY BIRTHDAY winweek

Het gaat lekker met de winacties hier op Meisje-Eigenwijsje. Het is altijd erg leuk om dingen weg te mogen geven en om mensen blij te maken. En daarom ben ik ook erg blij met deze leuke winactie. De tweede van vandaag alweer, dus heb je de eerste gemist neem dan zeker even een kijkje. Voor nu mag ik 2x €25,- aan shoptegoed weggeven van Printcandy. Een webshop waar je allerlei “wallcandy” kunt vinden. 

Printcandy

Wil jij je huis decoreren maar weet je niet zo goed hoe? Denk dan ook eens aan een poster. Klinkt heel simpel en vooral erg nineties, maar het is tegenwoordig weer helemaal hip en happening plus je kunt er zoveel meer mee dan je denkt. Zo heeft Printcandy een speciale pagina met inspiratie voor prints en posters. Daar heb ik ook de inspiratie gevonden voor de kinder- en babykamer.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Ze hebben bij Printcandy dus prints en posters met een persoonlijke touch. Geboorteposters, naamposters, zwart-wit posters maar ook met citaat of quote. Het zijn allemaal unieke items waarmee je jezelf of iemand anders erg blij mee kunt maken. Zo hebben ze nu bijvoorbeeld ook sterrenbeeld posters. Deze ga ik zeker bestellen voor onze kinderen en zal ik tzt ook nog laten zien.

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een (of twee) artikel(en) online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Hoe doe ik mee?

Ik mag dus 2x €25,- shoptegoed weggeven voor de webshop van Printcandy. Meedoen is eigenlijk heel simpel. Want dat doe je door een reactie achter te laten onder de blog, dat wel. Ik heb namelijk het liefst alles bij elkaar staan en anders wordt het zo’n gepuzzel. Wel zijn er nog een aantal opties voor extra winkansen:

  • Laat een reactie achter onder dit winweek bericht op Facebook.
  • Tag anderen onder het bericht op Facebook.
  • Volg Printcandy op Facebook

Heel veel succes gewenst!

Andere winacties:
* Houten speelgoed camera twv €19,95
* Entreekaarten voor Thermen Bussloo
* €15,- shoptegoed bij Lifestyle2Love

33 reacties op “Printcandy – 2x €25,- shoptegoed | HAPPY BIRTHDAY winweek

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *