Prinses Emmy – vanaf 5 februari in de bioscoop (+ winactie!)

1

Vanaf 5 februari is er een superleuke kinderfilm te zien in de bioscoop. Namelijk “Prinses Emmy”. Een jong meisje met een speciale gave. Zij kan namelijk, met de hulp van haar magische boek, als enigste in het koninkrijk Kandis met paarden praten. Dit is een must-see voor elk paarden liefhebbend meisje (of jongen). In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik twee kaartjes én een doeboek weggeven.

Lees hieronder meer over deze leuke film en over de winactie.

Over de film Prinses Emmy

Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen.

Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Win twee bioscoopkaartjes voor Prinses Emmy

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik twee kaartjes en een doeboek van deze kinderfilm weggeven.  Wil jij samen met je kind naar dit magische paardenavontuur? Geef dan hieronder in de reacties antwoord op de volgende vraag:

Welke kleur baljurk heeft Prinses Emmy aan in de trailer?

Deze actie loopt tot en met 2 februari. Daarna neem ik contact op met de winnaar. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland. Je maakt extra kans wanneer je ook op Facebook reageert en anderen tagt.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Marian B op 27 januari 2020 om 21:07

  Dit zou mijn nichtje geweldig vinden! De baljurk is blauw.

 2. Anna wienen op 27 januari 2020 om 21:12

  Een blauwe baljurk, ik doe mee voor mijn dochter Julia

 3. Nicol op 27 januari 2020 om 21:15

  Wauwww wat gaaf zeg! In de trailer zie je een blauwe jurk;) mijn dochtertje Marissa is gek op prinsessen en paarden dit is super combinatie;)
  Doen graag mee.

  • Marieke op 28 januari 2020 om 11:35

   Wat een leuke film! De baljurk is blauw. En ik doe graag mee zodat mijn tuttebel en ik gezellig samen naar de bios kunnen.

 4. elisabeth maria martina op 27 januari 2020 om 22:27

  blauwe baljurk
  leuk voor kleindochter lise

 5. Wietske op 28 januari 2020 om 19:34

  Blauwe jurk! En zou fan graag met mijn nichtje van 6 gaan!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje