Prinses Emmy – vanaf 5 februari in de bioscoop (+ winactie!)

Vanaf 5 februari is er een superleuke kinderfilm te zien in de bioscoop. Namelijk “Prinses Emmy”. Een jong meisje met een speciale gave. Zij kan namelijk, met de hulp van haar magische boek, als enigste in het koninkrijk Kandis met paarden praten. Dit is een must-see voor elk paarden liefhebbend meisje (of jongen). In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik twee kaartjes én een doeboek weggeven.

Lees hieronder meer over deze leuke film en over de winactie.

Over de film Prinses Emmy

Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen.

Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Win twee bioscoopkaartjes voor Prinses Emmy

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik twee kaartjes en een doeboek van deze kinderfilm weggeven.  Wil jij samen met je kind naar dit magische paardenavontuur? Geef dan hieronder in de reacties antwoord op de volgende vraag:

Welke kleur baljurk heeft Prinses Emmy aan in de trailer?

Deze actie loopt tot en met 2 februari. Daarna neem ik contact op met de winnaar. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland. Je maakt extra kans wanneer je ook op Facebook reageert en anderen tagt.

6 reacties op “Prinses Emmy – vanaf 5 februari in de bioscoop (+ winactie!)

Reageren is niet mogelijk.