Pray for Paris

Ik typ dit berichtje op 14-11-2015 om 00.25 uur. De laatste paar uur heb ik met kippenvel op mijn armen en tranen in mijn ogen de twitter berichten gevolgd over de verschrikkelijke aanslagen in Parijs. De blog die ik eigenlijk in had gepland heb ik verzet, want die vrolijkheid voelde niet goed. Hierna ga ik naar bed, ook dat voelt niet goed. Wetende dat er een hoop onschuldige mensen zijn die na vanavond voor altijd hun ogen hebben gesloten…

Schermafbeelding 2015-11-13 om 23.53.35

Geen woorden voor. Geen woorden nodig.
Alleen maar stilte.
Stilte voor de slachtoffers, stilte voor de nabestaanden en stilte voor iedereen die het raakt.
Laten we een eenheid vormen.
Een eenheid die toont dat wij, de mensheid, zulke afslachtingen niet tolereren.
De armen ineen tegen het geweld en vóór de liefde.

Bol AlgemeenBol Algemeen

#PrayForParis

5 reacties op “Pray for Paris

Reageren is niet mogelijk.