Poster op fotopapier en een canvas

Foto’s zijn mijn lust en leven en zoals een echte foto gek pronk ik ook graag met de mooie foto’s die ik of zelf heb gemaakt of door een ander zijn gemaakt. Zo hangt er in onze slaapkamer een enorm grote canvas van mijn man en mij, in de hal bij binnenkomst hangt een grote canvas van Fay als newborn, in de woonkamer hangt boven de bank een canvas van een trouwfoto en boven de “haard” hangt een linnen canvas van 4 foto’s van Fay. Dan heb ik het verder nog niet over de lijstjes die overal hangen en staan.

Dus toen ik de vraag vanuit CEWE kreeg of ik wat fotoproducten van hun webshop wilde reviewen hoefde ik niet lang na te denken! Ik had wel van dit bedrijf gehoord maar er nog nooit zelf iets besteld. CEWE staat vooral bekend om hun foto afdrukken en fotoboeken, maar je kunt nog veel meer bestellen op hun website.

Zo kun je er kaarten laten maken, kalenders, puzzels en nog veel meer. Ik zelf koos voor een canvas, omdat ik het graag vergelijk met de andere canvassen die we hebben en voor een fotocollage op een poster. Oftewel een poster op fotopapier.

De canvas

IMG_2798Ik maakte een canvas met daarop een foto die ik als fotograaf heb gemaakt. Het is een foto uit een zwangerschapsreportage en de reden dat ik deze koos is omdat ik hem graag cadeau wilde geven aan de klant. De klant is namelijk een hele goede vriendin van me. Deze foto vond zij zelf een van de leukste, ook omdat hun hond precies in het midden ook op de foto staat. Zo is hun gezinnetje compleet.

IMG_2799Wanneer je de canvas van dichtbij bekijkt zie je dat de afwerking hartstikke netjes is. De diepte (zijkant) is qua centimeters wat smaller dan ik gewend ben, maar het doet niets af van de mooiheid van het doek zelf.

IMG_2800De achterkant ziet er iets rommeliger uit en er zat ook een soort ophang setje bij, waarvan ik zelf niet het idee had dat het echt stevig was.

Al met al ben ik enorm tevreden over het doek zelf, maar mag de lijst iets netter afgewerkt worden.

De poster op fotopapier

IMG_2805De poster werd heel netjes bezorgd in een langwerpige kartonnen rol. Zo blijft het product helemaal netjes, het enige probleem dat ik zelf had was dat ik het dus niet goed kon fotograferen omdat hij een beetje omkrult. Ik kon zo snel geen lijst vinden voor deze maat (60×40) dus mijn excuses voor de onvolledigheid.

Wat ik erg prettig vond aan het maken van deze poster is het programma van CEWE. Je kunt hem downloaden op je computer maar ook gewoon via de site gebruiken en hij werkt echt heel simpel. Stap voor stap nemen ze je mee en ze hebben enorm veel en leuke templates voor de collages.

IMG_2804De kwaliteit van de poster is echt 100%. Het enige minpuntje vond ik zelf het kleine logootje op de poster zelf. Veel mensen zal het niet opvallen wanneer hij in de kamer hangt, maar toch. Dat hadden ze van mij wel weg mogen laten.

Al met al ben ik erg tevreden over het bedrijf CEWE. Hun site is makkelijk in gebruik, de producten zijn van goede kwaliteit en ook het bestelproces gaat snel, net zoals de bezorging.

Ben jij al bekend met CEWE?

testafbeelding

6 reacties op “Poster op fotopapier en een canvas

  • Nee, ik heb nog nooit van het bedrijf gehoord. Ik vind canvas structuur heel erg mooi! Die foto is inderdaad heel erg mooi. Met die kleine schoentjes en dat hondje… ♥

  • Ik ken het niet maar ben wel nieuwsgierig geworden. Een mooi canvas in de woonkamer van Sarah lijkt mij bijvoorbeeld erg mooi.

  • Ja! Ik heb een aantal maal boekjes via hen besteld. Goede kwaliteit en van wat ik mij kan herinneren ook easy peasy-software. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de eerste drie jaar (!) nog steeds wil vangen in fotoboeken. Moet ik maar eens snel aan beginnen…

  • Wat een mooie foto, heel leuk zo met de hond ertussen. Lief dat je hem cadeau gaat geven! Ik heb één foto op canvas hier en die is ook erg mooi.

  • Wat een mooie poster! Heeft de Ikea geen mooie lijst voor je? Ik was nog niet bekend met het bedrijf, bedankt voor de tip want ik ga binnenkort eens aan de slag met wat digitale fotoboeken..

Reageren is niet mogelijk.