Poppenmeisje

Fay is een echt poppenmeisje. Naast dat ze enorm graag speelt met de tractor, auto’s, houdt van klimmen en altijd heerlijk vies is, houdt ze dus vooral van haar pop. Het begon al een aantal maanden geleden dat ze de pop de hele kamer door sjouwde en haar kusjes gaf. Als snel was de pop geen pop meer maar baby. Dit zegt ze dan ook heel erg vaak. Baby weg, baby bah, baby kus en ga zo maar door!

IMG_5689

Buggy voor de pop

Het leuke is, bij ons thuis hebben we een buggy voor de pop, nu ze heel goed kan lopen, gaat ze dus ook steeds met de pop wandelen. Pop in de buggy en ze wandelt er op los. We hebben de pop nog niet mee naar buiten genomen om te wandelen, maar ook dat zit er wel aan te komen. Bij mijn ouders heeft de pop geen buggy maar wel een tractor. Daar rijdt/zit Fay dan op en de pop mag mee, bofkont dat het is. Bij mijn schoonouders hebben ze een poppenbedje, dus daar kan de baby in slapen. Ik merk heel erg dat Fay ook zoekt naar een bedje bij ons in huis, maar daar wachten we nog mee.. Aan het eind van dit jaar komt die goedheiligman langs dus wie weet wat hij meeneemt voor haar haha.

Lees ook: Baby Annabell – net een échte baby?

IMG_6134

Echt poppenmoedertje

Wat ik ook zo schattig vind is dat ze de laatste tijd ook echt eten en drinken wil geven aan haar pop. Ook haartjes kammen maar aangezien de pop kaal is gaat dat iets moeilijker. Ze is echt een moedertje zo met haar baby. En dan is t kind nog maar net 16 maanden. Dat gaat nog veel erger worden dus hihi. Maar wel heel leuk. Samen spelen wordt zo ook veel leuker omdat je dan echt iets kunt naspelen. Een geweldige fase waar ik nog veel van ga genieten!! (En waarvoor ik nog veel op jacht kan naar leuke poppenspulletjes!)

Heb jij een poppenkind? Of speelde je zelf vroeger graag met poppen?

9 reacties op “Poppenmeisje

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *