Poppenmeisje

IMG_5971

Fay is een echt poppenmeisje. Naast dat ze enorm graag speelt met de tractor, auto’s, houdt van klimmen en altijd heerlijk vies is, houdt ze dus vooral van haar pop. Het begon al een aantal maanden geleden dat ze de pop de hele kamer door sjouwde en haar kusjes gaf. Als snel was de pop geen pop meer maar baby. Dit zegt ze dan ook heel erg vaak. Baby weg, baby bah, baby kus en ga zo maar door!

IMG_5689

Buggy voor de pop

Het leuke is, bij ons thuis hebben we een buggy voor de pop, nu ze heel goed kan lopen, gaat ze dus ook steeds met de pop wandelen. Pop in de buggy en ze wandelt er op los. We hebben de pop nog niet mee naar buiten genomen om te wandelen, maar ook dat zit er wel aan te komen. Bij mijn ouders heeft de pop geen buggy maar wel een tractor. Daar rijdt/zit Fay dan op en de pop mag mee, bofkont dat het is. Bij mijn schoonouders hebben ze een poppenbedje, dus daar kan de baby in slapen. Ik merk heel erg dat Fay ook zoekt naar een bedje bij ons in huis, maar daar wachten we nog mee.. Aan het eind van dit jaar komt die goedheiligman langs dus wie weet wat hij meeneemt voor haar haha.

Lees ook: Baby Annabell – net een échte baby?

IMG_6134

Echt poppenmoedertje

Wat ik ook zo schattig vind is dat ze de laatste tijd ook echt eten en drinken wil geven aan haar pop. Ook haartjes kammen maar aangezien de pop kaal is gaat dat iets moeilijker. Ze is echt een moedertje zo met haar baby. En dan is t kind nog maar net 16 maanden. Dat gaat nog veel erger worden dus hihi. Maar wel heel leuk. Samen spelen wordt zo ook veel leuker omdat je dan echt iets kunt naspelen. Een geweldige fase waar ik nog veel van ga genieten!! (En waarvoor ik nog veel op jacht kan naar leuke poppenspulletjes!)

Heb jij een poppenkind? Of speelde je zelf vroeger graag met poppen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Patricia Schmitz-Heres op 27 juli 2015 om 07:38

  Ik had vroeger inderdaad ook een pop die echt mijn baby was. Ik was zo verknocht aan die pop dat ik soms als ik in de kamer was beneden en Pietertje (zo heette de pop) lag op zolder te slapen, ik dacht haar te horen huilen. En dan ging ik dus echt naar boven om haar te halen en te verzorgen.
  Bjarne heeft nog niets met poppen. Ja, Duplo poppetjes, leuk om door de kamer te gooien haha.

 2. Malou op 27 juli 2015 om 09:50

  Wat schattig zeg! Ik speelde vroeger ook heel veel met poppen 🙂

 3. Gwen op 27 juli 2015 om 10:35

  Olivia’s pop gaat ook overal mee naar toe. Vind het zo leuk om te zien! Hier slaapt ze naast haar in bed, dat past prima in zo’n groot bed gelukkig. Hoewel de pop tegenwoordig onder een hydrofiele doek in de buggy moet slapen haha.

 4. Jess op 27 juli 2015 om 11:46

  Wat lief! Wel echt een meidending. Sam kreeg toen ik zwanger was ook een popje en daar heeft hij alle ledematen af gesloopt. Het poppenbedje van een vriendinnetje gebruikt hij als opstapje om op het tv-kastje te klimmen…

 5. Sonja op 27 juli 2015 om 13:44

  Grappig! Ik ben heel benieuwd wat Celine voor een typje gaat worden. Ze wil nu al bij Jesse meehelpen (!) met alles in zijn mond te stoppen, dus imiteren zit er al vroeg in 😉

 6. Tamara - Crazygreatlife op 27 juli 2015 om 21:04

  super lief!! Lekker knuffelen en tutten 🙂 Hier sleept ze vooral knuffels mee, waaronder (buurt)poes en nijntje.

 7. D'abord Roze op 27 juli 2015 om 23:18

  Hoe schattig!

 8. Nicoline op 29 juli 2015 om 10:06

  Ik was gek op poppen! Aankleden, tuttelen, rond rijden in het wagentje. Ik kan niet wachten tot Elisa dat gaat doen. Tenzij ze liever met auto’s en lego speelt, maar dat hoop ik niet 😉

 9. Koen op 19 augustus 2015 om 12:34

  Awh zo cute ik speel nogsteeds met poppen en of school met mijn vrienden ook

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje