Sint cadeautip: hippe poppenkleertjes BabyBorn en Baby Annabell

Zowel onze dochter als onze zoon van zijn beide helemaal gek met hun poppen. Omdat we inmiddels alweer vier poppen in huis hebben en deze ook wel eens andere kleertjes aan willen ging ik op zoek naar leuke hippe poppenkleding. Helaas was dat nog niet zo makkelijk. De meeste kleding die je vindt is sowieso voor meisjespoppen, maar vaak is het ook nog eens vrij truttig of ouderwets. Tenminste, dat vind ik dan. Gelukkig heb ik nu een leuk adresje gevonden waar je wél echt hele leuke poppenkleertjes kunt kopen.

Poppenmoeder en poppenvader

Zowel BabyBorn als Baby Annabell hebben hun thuis gevonden bij ons en er wordt elke dag heel goed voor gezorgd. Ze krijgen een flesje, hun luiers worden verschoond en er worden vooral heel veel knuffels en kusjes gegeven. Onze dochter is al echt een moedertje en onze zoon ontpopt zicht tot een poppenvader. De baby is moe en gaat slapen. De baby moet ook mee naar de winkel. De baby moet nieuwe kleding aan.. Het is zo ontzettend schattig om die twee bezig te zien. Dat was al toen ze vijf en twee waren, maar zelfs nu ze acht en vijf zijn wordt er nog veel met de poppen gespeeld.

Sowieso het verschil tussen beide kinderen is prachtig om te zien. En het verschil tussen een paar jaar geleden en nu. Een paar jaar terug wist mijn zoontje Milo nog helemaal niet hoe om te gaan met een pop/baby. Inmiddels is het een echte poppenvader geworden en is hij er erg zachtaardig voor.

Bol AlgemeenBol Algemeen
Foto uit 2019

Hippe poppenkleding kopen

Ondanks dat we best wat kleertjes voor de poppen hebben vind ik de meeste kleding maar niks. Het is allemaal een beetje van hetzelfde. Echte poppenkleding. We hebben wel wat leuke dingetjes, zo kreeg onze dochter vorig jaar van Sinterklaas een unicorn onesie voor haar pop. Maar stiekem vind ik het veel leuker wanneer je de pop met echte babykleding kunt kleden. Kleertjes die je anders ook voor je baby zou kopen, maar dan voor de pop.

Zo heb ik de kleinste maatjes van Milo wel eens bij de poppen aangetrokken, maar dat was maat 50. Toch te groot. En toen was daar opeens Zigzacht. Een webshop die me volgde op Instagram en me opeens een berichtje stuurde of ik misschien een setje poppenkleding wilde hebben. Zij maakt namelijk zowel kinderkleding als poppenkleding en verkoopt deze. Ik ging direct kijken op haar account en werd spontaan verliefd.

Zigzacht poppenkleertjes

In overleg ontving ik twee setjes kleding, eentje voor de Babyborn pop van onze dochter en eentje voor de Babyborn pop van onze zoon. We kregen deze trouwens in ruil voor een Instagram post. Maar ik vind de kleertjes zo leuk dat ik er gewoon een blog over moest schrijven. Er is namelijk zoveel mogelijk bij Marlies van Zigzacht. Of je nu een jurkje wilt, een onesie, rokje met shirtje, harembroek of een legging.. alles is mogelijk.

Nu drie jaar later is haar collectie natuurlijk weer totaal anders. Je vindt er echt de leukste boxpakjes voor poppen en hele mooie setjes met kleding voor zowel meisjespoppen als jongenspoppen. Wij hebben twee setjes van die nieuwe collectie en dat match allemaal superleuk en mooi bij elkaar. Je had de enthousiaste gezichten van de kinderen moeten zien toen ze de kleertjes zagen. Onbetaalbaar gewoon. Daarnaast kun je ook echte jasjes voor de pop bestellen en zelfs mutsjes en sjaals voor in de winter.

Ook qua accessoires is het echt heel uitgebreid. Wat dacht je van een mooie bijpassende slaapzak voor de pop? Of een heel mooi poppenmandje inclusief matrasje en dekentje? Wat ik misschien nog wel het allerleukste vind zijn de schoentjes. Wij hebben drie paar waarvan een paar sneakers zijn, echt heel stoer. Een ander paar zijn echte winterlaarsjes en dan zitten er ook nog glitterschoentjes bij. Echt een complete collectie voor elke gelegenheid. Ik vind het echt zo leuk dat je tegenwoordig dit soort dingen kunt kopen. En de kinderen vinden het ook geweldig. Zij spelen echt elke dag met de poppen. Ja onze dochter ook gewoon nog, al speelt ons zoontje er net wat meer mee. Zijn pop mag zelfs mee naar bed, naar de fysio, enzovoort.

Winactie poppenkleertjes ZigZacht

Omdat ik zelf zo enthousiast ben over ZigZacht vind ik deze winactie echt geweldig. Ik weet hoeveel werk en enthousiaste Marlies, de eigenaresse, erin stopt en ik hoop gewoon echt dat heel veel mensen haar geweldige webshop gaan leren kennen. En daar mag jij bij deze winactie mee helpen door hem te delen. Op die manier komen nog meer mensen over deze leuke poppenkleertjes te weten.

Wat kun je winnen?

Je kunt een setje poppenkleertjes naar keuze winnen!

Wat moet je doen?

Bekijk de website van ZigZacht en vertel hieronder in de reacties welke kleertjes jij zou uitkiezen (geen linkjes delen aub dan kom je in de spambox).

Wij zouden het verder ook erg tof vinden als je deze winactie deelt of jouw setje deelt op Social Media (voorkeur Instagram), tag daarin @zigzacht en @meisje_eigenwijsje zodat wij dit ook zien en ook weer kunnen delen.

Deze winactie loopt van 29 oktober t/m 4 november. De winnaar krijgt per e-mail te horen dat hij/zij gewonnen heeft.

Wat vind jij van deze hippe poppenkleertjes?

33 reacties op “Sint cadeautip: hippe poppenkleertjes BabyBorn en Baby Annabell

 • ingrid langstraat zegt:

  Wat leuk, ik heb hier ook een zoontje en dochter die heel vaak met de poppen spelen. Mijn dochter trekt ze het liefste 5 keer per dag wat anders aan. Deze kleertjes zien er gaaf uit

  • Desiree van Asselt zegt:

   qauw wat een geweldige actie!!
   mijn dochtertje wordt 2 januari 5 jaar, een echte poppenmoeder.
   we verhuizen 6 janurai en daar krijgt ze haar eerste eigen kamertje bij mij, die wil ik helemaal naar haar wens maken, wordt zowel een slaapkamer voor haar als baar 3 poppen. geweldige kleertjes zijn dan ook zeker gewenst, kledingsetje Rosa is helemaal geweldig!

 • Diana van os zegt:

  wat een leuke winactie , ik doe heel graag mee . ik vind de poppenkleertjes set rosa het leukste . een hele leuke website met allemaal super leuke kleertjes.

 • Woh dit is geweldig en een keer super leuke kleertjes ????????????.

  Ella en Lux vind ik beiden helemaal geweldig. Dit zou echt passen bij de poppen van onze meide .

  ????????????????

 • Oh heel gaaf! Onze dochter was zo klein bij haar geboorte dat we zelfs nog gezocht hebben naar poppenkleertjes. Setje Nina zou echt gaaf zijn voor onze dochter, nu nog te klein voor een pop maar voor haar 1e verjaardag een heel mooi cadeau met dit mooie setje

 • Cindy Framke zegt:

  Heel gaaf! Mijn kleine meisje van bijna 4 is helemaal gek van haar baby born die ze pas heeft gekregen. Ze zei al dat ze centjes voor haar verjaardag wilde vragen omdat ze dan nieuwe kleertjes voor haar baby born wilde kopen. Graag doe ik mee met deze superleuke actie. Het poppenkleertjes setje Rosa vind ze erg leuk.

  • Melanie overmeer zegt:

   wat een super toffe actie.
   ook ik heb wel is babykleding maat 50 gekocht voor de Annabel.
   legging zit tot onder de oksel en bij t shirtje de mouwen maar omslaan ???? bij baby born maar niet eens gepast.

   ik vin het setje Rosa echt super leuk ????

 • Wat leuk! Ik heb hier een kleine poppenmoeder die het liefst de hele dag met ‘popje’ rondloopt. Setje Rosa past superrrrr leuk bij de smaak van onze kleine poppenmoeder

 • Wat een super leuke winactie ! Ik doe graag mee voor mijn dochter! Ik ga voor poppensetje Rosa!

  Wat super leuk!

 • Wat een leuke actie! Ik zou graag een setje van de feestkleren willen winnen zodat de poppenmoeder en dochter samen in style aan het kerstdiner zitten????????????

 • Lynn mahieu zegt:

  Ze zijn prachtig! ???? ik zou voor het groene jasje gaan. Onze poppen hebben nog geen jas en het groene kan voor onze meisjes en onze jongens pop!

 • wow wat hebben ze veel leuks. ook de feestkleding voor kinderen geweldig
  lijkt me geweldig voor onze grote poppen moeder Lotte. setje emily lijkt me geweldig.

 • Hier zou ik mijn poppenmama van 7 poppen (ook van die oude, lelijke van mama ????) echt zo blij mee maken!
  Zoveel leuke setjes! Maar een lekker warm setje heeft ze niet echt dus ik zou gaan voor setje Rosa ???? Dan kan de baby ook lekker de winter door.

  • Jaa super leuk deze actie! Marlies maakt zulke leuke en mooie dingen en niet alleen voor poppen! ???????? graag doe ik mee voor zo’n te gek setje voor de pop! Leuk cadeau voor de Sinterklaas die eraan komt! Setje Rosa zou heel leuk, als we winnend kan onze dochter straks matchen met haar pop! ????

 • Deze gave winactie gun ik mijn kleine poppenmama zeker! Wij zouden kiezen voor setje Rosa omdat onze dochter bijna een identiek setje heeft. En hoe leuk is het dat ze kan twinnen in bijvoorbeeld het dorp met haar baby!♡

 • Erin van Riel zegt:

  Oooh ik zou setje Ella geweldig vinden voor m’n dochter Lou die net één is geworden en haar eerste pop heeft gehad!!! Haar zus Jule heeft al een pop met setjes van deze geweldige site!

 • Wat een leuke kleertjes! Daar zullen onze poppenmoeders heeel blij van worden♡ Het kledingsetje Fem vind ik erg leuk, maar ik denk dat ze zelf uitkiezen nog leuker zouden vinden????❤

  • Wat een leuke actie! Voor mijn 3 jarige dochter speel ik heel graag mee voor het Nina setje. Ze wil zelf alleen nog maar jurkjes aan en heeft toevallig een jurkje in die stof van het setje Nina, dus dan kan ze nu ’twinnen’ met haar pop!
   Duimen!!!

 • Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter! Ze vindt poppen geweldig en krijgt met Sinterklaas een Paola Reina popje cadeau. Ik zou graag voor deze pop het setje ‘Nina’ willen winnen????????

 • Oh wauw! Wat een leuke actie en zeker voor ons poppenspeler Linn. Dag in Dag uit doende met haar poppen en helemaal in haar eigen fantasiewereld.
  We hebben samen gekeken en vinden boxpakje Lux echt de bom!
  Wij gaan duimen…

 • Wat een geweldige kleertjes van Zigzacht! Setje Rosa zou mijn dochter helemaal geweldig vinden! ???? Ze heeft namelijk een broekje met hetzelfde printje, hoe leuk is dat?! ????❤️

 • Serena Schiltmeijer zegt:

  Wat een leuke winactie! Zigzacht heeft ook een rond boxkleed voor mij gemaakt en de kwaliteit is prachtig. Ik zou graag setje Rosa winnen voor mijn kleine poppenmoedertje.

 • Wat een leuke kleertjes. Hier zal mijn dochter erg blij van worden. Vooral setjes Frederique en setje Nina zijn erg leuk. Ik doeop de valreep mee!

 • Linda Smeets zegt:

  Prachtige kleertjes!
  Ik verras ons poppenmoedertje graag met setje Emily voor de Babyborn!

Reageren is niet mogelijk.