Poopsie winactie: Sparkly Critters™ & Cutie Tooties Surprise™

Wat een feest hier in huize eigenwijsje! Er kwam een pakketje binnen en daar zaten maar liefst twee Poopsie producten in. Aangezien slijm hier helemaal hot is en ze met haar verjaardag ook al twee potjes had gekregen stond de kleuter dus flink te stuiteren. Ze herkende de verpakkingen van de winkel en tv en riep “deze wilde ik altijd al!”. Geslaagd pakketje dus.

Nieuw van Poopsie!

Poopsie heeft vorig jaar al een aantal gave slijmproducten op de markt gebracht en heeft nu weer twee nieuwe leuke series erbij. Namelijk de Cutie Tooties Surprise™ & Sparkly Critters™. Alhoewel ik zelf helemaal niet van dat slijmerige spul houd is onze dochter er uiteraard wel blij mee. Al die regenboogkleurtjes en glitters zijn natuurlijk hartstikke hip en gaaf. En daar gaat het om 😉

Uitpakken van de Sparkly Critters™

Als eerste werd de Sparkly Critter uitgepakt. We waren heel nieuwsgierig want welk diertje zou erin zitten? Er zijn 16 Sparkly Critters en eigenlijk zijn ze allemaal wel heel erg leuk!

Alle diertjes zijn in ieder geval deels Unicorn. Dus dat doet het eigenlijk altijd wel goed. Als eerste werd de Sparkly Critter uitgepakt. Maar er zat nog veel meer in. Een Unicorn lepeltje en een aantal zakjes met daarin onder andere magie en glitters.

We waren zeer benieuwd of onze Sparkly Critter een regenbooghoopje zou leggen of dat er toch een spuugwaterval uit zou komen.

Door de Silly Soda Can te vullen met water en hiermee de Sparkly Critter te voeden als een baby maak je eigenlijk het slijm. Even flink schudden en spugen maar… Tenminste, in ons geval was het dus een spuugbaby haha. Nadat je het slijm even een minuut of 20 laat rusten kun je er de ‘Magic’, ‘Shimmer’ en ‘Sparkle’ aan toevoegen.

In ons geval werd het dus echt een slijmerig papje wat er erg glimmend uit ziet. Net zoals onze handen toen we ermee gespeeld hadden. Met de Sparkly Critter wordt enorm veel gespeeld, net zoals het ‘huisje’ waar hij in zat. De slijm hebben we in een afsluitbaar zakje gedaan en daar wordt zo mee gespeeld. Maar dus niet met het slijm zelf, want dat is net iets teveel ‘vies’.

Uitpakken van de Cutie Tooties Surprise

Een paar dagen later was het de beurt aan de Cutie Tooties Surprise. Ze had het ’turquoise drolletje’ al een aantal keer in de handen gehad en wilde hem nu echt heel graag uitpakken. Deze glimmende Unicorndrol kun je open knippen maar dat wilde onze dame niet.

Gelukkig zit er aan de onderkant een lipje waarmee je hem alsnog open kunt krijgen zonder dat je het Unicorndrolletje kapot knipt. Wel moet je hem nog even inknippen, maar dat is slechts minimaal. Bij het open maken zie je direct wat voor een slijm erin zit. Er zijn namelijk verschillende texturen zoals water, knisperend en marshmallow. Mag jij raden welke wij hadden…

Nadat de slijm eruit is onthul je ook het schattige Cutie Tooties figuurtje wat erin zit. Ook daar zijn er weer heel veel van, namelijk meer dan 25. Verzamel ze allemaal! Of niet natuurlijk..

Ik moet toegeven dat ik deze Poopsie variant wel erg leuk vind. Sowieso omdat het knisperende slijm heel wat fijner is. Niet zo slijmerig haha. Maar ik weet natuurlijk niet hoe dat met de andere texturen is. Er wordt in ieder geval vooral veel met de poppetjes gespeeld, zoals met deze Cutie Tootie maar ook met de Sparkly Critter.

Bij het zien van de afbeelding hierboven wilde onze dochter direct meer Cutie Tooties, want er staan een paar hele schattige poppetjes op, aldus de kleuter.

Winactie Sparkly Critters™ & Cutie Tooties Surprise™

Naast dat wij zelf van beide Poopsie producten er eentje hebben mogen reviewen mogen we ook iemand blij maken met eentje van allebei! De gelukkige winnaar ontvangt dus een Sparkly Critters item én een Cutie Tooties Surprise.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 4 april 2019. De winnaar is Bjorn Neys! Gefeliciteerd, stuur je me een mail? (klik hier voor de winactie voorwaarden)

Heb jij al iets van Poopsie in huis?

17 reacties op “Poopsie winactie: Sparkly Critters™ & Cutie Tooties Surprise™

 • Kelly Aarts zegt:

  Haha, als ik de reactie van jouw dochter lees, denk ik al wel te weten hoe mijn meiden gaan reageren… precies hetzelfde ????
  Slijm, regenboog, unicorns en poep (en verzamelitems) doen het altijd goed en al helemaal in combinatie met elkaar!
  Nu dus maar duimen… ????????????

 • elisabeth maria martina zegt:

  wat een mooi gebaar, verras mijn kleindochter maar met dit geweldige SPARKLY CRITTERS™ & CUTIE TOOTIES SURPRISE exemplaar #duimenmaar

 • Leuk doe graag mee voor mn dochter (en zoontje die het toch ook wel eeg leuk vind) allebei gek op slijm en al grote fan van de eerdere Poopsie

 • Wendy Van De Reyd zegt:

  De poopsie unicorn slime kent mijn dame Sharona 8j en vind ze geweldig, deze is nieuw, maar gaat ze geweldig vinden, ze is dol op die kleine figuurtjes , dus zou een geweldige verrassing zijn , kansje wagen voor haar , en duimen omhoog hier

 • Sonja Rietjens zegt:

  Ik waag graag kans voor mijn lieve kleindochter Sharona , ze is dol op poopsie , 3 magische woorden , Slijm-glitter -unicorn
  Ze kent deze nog niet maar nog als ze het ziet zou ze er opslag verliefd op worden , dus waag super graag voor haar deze droomkans, een trotse en fiere oma

 • Slijm dat vind mijn kleindochter super fijn
  Met wat glitters of een geurtje ze vind steeds het gesloten deurtje
  Ik gun haar dit super graag
  Daarom dat ik als fiere vake deze kans waag

 • Bjorn Neys zegt:

  Ooh mijn dochtertje heeft ze ontdekt op you tube en komt nu steeds zeggen hoe graag ze die wïl hebben, haha, en hoe geweldig ze het vind , dus deze papa gaat een kansje wagen om zijn jonge dame te verrassen hiermee ,

 • Jaaaa ik zou graag voor mijn kleuter willen winnen, die is gek op slijm en nu zijn zusje erg ziek is, heeft hij als goede grote broer wel wat leuks verdient

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *