Pompoendagen & nieuwe collectie Nijntje bij C&A | Onze week

Omdat ik het altijd leuk vond om een weekoverzicht te delen EN omdat ik vloggen erg leuk vind wil ik het nu een klein beetje gaan combineren. Je merkte het wellicht al in vorige edities dat ik niet alleen maar een filmpje plaatste maar ook al behoorlijk wat over de week/het weekend vertelde. En daar wil ik nu mee doorgaan. 

Dit omdat ik weet dat er behoorlijk wat lezers van mij geen filmpjes kijken maar toch graag over onze belevenissen lezen. En omdat er toch ook steeds meer mensen wél mijn filmpjes kijken. Voor ieder wat wils dus!

Onze week

Afgelopen week heb ik weer twee dagen bij My Lovely Notebook gewerkt maar had ik ook een aantal leuke uitjes. Zo ging ik samen met mijn moeder, tante, oma en Fay naar de pompoendagen in Asten. En ging ik met beide kinderen naar Amsterdam voor een event van Nijntje en C&A.

Pompoendagen

Tijdens de herfstvakantie hier in het zuiden zijn altijd de Pompoendagen in museum klok & peel te Asten. Wij gaan daar elk jaar naartoe want het is altijd prachtig om te zien en je kunt er hele leuke activiteiten doen. Vooral voor de kinderen is het super. Dit keer maakte Fay zelf zeepjes en mocht ze ook nog een aantal pompoenen uitkiezen.

pompoendagen asten

Helaas kon ze niet alles wat ze meewilde nemen meenemen.. 😉

Nijntje één jaar bij C&A

Nijntje ‘woont’ alweer een jaar bij C&A en dat moest natuurlijk gevierd worden! Fay en ik waren uitgenodigd om gezellig in Amsterdam een feestje te vieren en de nieuwste collectie te bewonderen en kopen. Milo mocht natuurlijk ook mee en heeft deels in de draagzak gezeten. Er was veel georganiseerd voor de kinderen. Zo konden ze kleuren, was er een mini store van C&A, een podium, (voor)leeshoek, schminktafel (altijd leuk, behalve wanneer de groene schmink er niet af wil haha) en natuurlijk allerlei lekkere hapjes.

Het allerleukste vond Fay de winkel, de cupcakes en Nijntje natuurlijk. Al was ze ook wel een beetje onder de indruk van Roxas.. Ook Milo was onder de indruk, hij keek zijn ogen rond, mocht even lekker bij tante Cassandra zitten en genoot op de terugweg extra van zijn kleine Nijntje.

Samen bakken

Ook ben ik lekker samen met Fay gaan bakken. Een tijd terug hebben we van Nicole’s Choice wat proevertjes gekregen samen met de thee. Maar door omstandigheden kwam het er telkens niet van om ze te testen. Nu wel dus hebben we samen cupcakes gemaakt van de Vanillalicious! Fay vond het geweldig om te doen en ze waren nog lekker ook. En dat zeg ik, iemand die normaliter niet van cupcakes houdt!

De weekvlog

Wil je nou nog veel meer zien en horen van onze week? Bekijk dan de weekvlog! Met lieve beelden van Milo, beelden bij My Lovely Notebook en meer..

Mocht je toch meer van dit soort leuke filmpjes willen zien abonneer je dan op ons Youtube kanaal!

1 reactie op “Pompoendagen & nieuwe collectie Nijntje bij C&A | Onze week

Reageren is niet mogelijk.