#PlukhetGeluk Geluksvragen

P

Waarom ik meedoe aan dit project van Saskia? Omdat ik weer op de goede weg ben om echt gelukkig te worden. Ik merk dat er veel verschil zit in het begin van mijn postnatale depressie en nu. Niet dat ik er helemaal uit ben hoor, want er zijn gewoon een boel kwesties nog waar ik hard aan moet werken. Maar het begin is er… En door mee te doen met projecten als deze en die van Dagmar probeer ik telkens weer een stukje vooruit te komen.

Beschrijf wat voor jou het ultieme geluk is. 
Op dit moment is het ultieme geluk voor mij het onder controle hebben van mijn angsten. Om mezelf weer als mens te zien en behandelen en om zonder problemen hulp te durven vragen en accepteren. Ik schuif mezelf altijd naar de achtergrond, als de rest maar gelukkig is. Maar ook IK verdien het om gelukkig te zijn. Ik ben ultiem gelukkig als mij het lukt om dit niet alleen op te schrijven maar er ook voor de 100% in te geloven!

Wat doe je het allerliefste in je vrije tijd?
In mijn vrijetijd ben ik het liefste creatief bezig. Met schrijven, fotograferen, Project Life, een swap of koken. Ook kan ik erg genieten van het lezen van een boek, een wandeling en winkelen. Maar het allerliefste ben ik met mijn gezin. Dat kan ik dag in, dag uit doen.

Welke positieve verandering heeft invloed gehad op je leven nu?
De geboorte van mijn dochtertje. Heel cliché maar deze verandering/gebeurtenis heeft een aantal dingen in gang gezet. Vervelende dingen, maar wel dingen die ervoor gezorgd hebben dat ik nu steeds meer vooruit kom. Vooruit in het leven, vooruit in wat ik wil.

Wat is jou ultieme geluks motto?

quote meisje eigenwijsje

Wat zou je willen doorvoeren in je leven om nog gelukkiger te zijn?
Ik ben bezig met het opstarten van een fotografie bedrijf en zodra dat echt op gang is zal ik nog gelukkiger zijn. Het is voor mij echt de ideale combinatie met het moederschap. Zelf mijn tijden indelen, van mijn passie mijn werk maken.. Als dat lukt en wanneer ik helemaal beter verklaard ben vanuit de depressie.. Dan ben ik nóg gelukkiger!

Als je 1 ding kon kiezen: Hoop, geloof of liefde welke zou het dan zijn?
Liefde, omdat ik van mening ben dat hoop en geloof voortbestaan uit liefde. Zonder liefde geen hoop en zonder hoop geen geloof.

Welke gelukstips zou je een ander willen meegeven? 
Wees lief voor een ander, maar vergeet nooit en te nimmer jezelf!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Pauline op 21 januari 2015 om 09:03

  Zonder liefde geen hoop en zonder hoop geen geloof.
  MOOI!!

 2. Whitney op 21 januari 2015 om 09:12

  Heel mooi ingevuld! Ik ben het helemaal mee eens over het cirkeltje liefde, hoop en geloof. En nog gefeliciteerd met je opleiding! Heel veel succes en plezier.

 3. Sas op 21 januari 2015 om 09:28

  Wat een mooie invulling van deze vragenlijst! Ik vind het super leuk dat je mee doet en ben dan ook erg nieuwsgierig naar de rest van je invullingen van de opdrachten! 🙂

  En ik vind je motto een goede<3

 4. Anita op 21 januari 2015 om 09:30

  Mooi krachtig ingevuld meis! You can do it! En hulp vragen is goed, je staat er namelijk niet alleen voor.

 5. Jenn op 21 januari 2015 om 10:00

  Mooi ingevuld en leuk dat je ook meedoet!

 6. Eline op 21 januari 2015 om 13:29

  Heel mooi ingevuld! Super ook van je dat je zo open en eerlijk bent over iets wat iemand normaal het liefst verborgen houdt! Ik vind het super om je ontwikkeling zo te volgen 🙂

 7. Marion op 21 januari 2015 om 14:06

  Mooi om te lezen. Ik hoop dat je dat geluk snel gaat bereiken. Je bent het echt zo waard. X

 8. Xaviera op 21 januari 2015 om 23:39

  Mooi om jouw invulling van dit project te lezen. Dat motto past er heel goed bij! Het is inderdaad heel belangrijk om jezelf niet te vergeten en ook te geloven dat je het verdient om gelukkig te zijn.

 9. Michelle op 22 januari 2015 om 09:56

  Mooie invulling van de vragen, ik ga de mijne in de loop van deze week invullen.
  Ben benieuwd hoe je de komende opdrachten gaat uitvoeren/invullen. 😉

 10. Petra op 23 januari 2015 om 06:46

  Mooi antwoorden meid, vooral je quote. Zo is het wel. Je komt er wel. X

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje