#PlukhetGeluk Geluksvragen

Waarom ik meedoe aan dit project van Saskia? Omdat ik weer op de goede weg ben om echt gelukkig te worden. Ik merk dat er veel verschil zit in het begin van mijn postnatale depressie en nu. Niet dat ik er helemaal uit ben hoor, want er zijn gewoon een boel kwesties nog waar ik hard aan moet werken. Maar het begin is er… En door mee te doen met projecten als deze en die van Dagmar probeer ik telkens weer een stukje vooruit te komen.

Beschrijf wat voor jou het ultieme geluk is. 
Op dit moment is het ultieme geluk voor mij het onder controle hebben van mijn angsten. Om mezelf weer als mens te zien en behandelen en om zonder problemen hulp te durven vragen en accepteren. Ik schuif mezelf altijd naar de achtergrond, als de rest maar gelukkig is. Maar ook IK verdien het om gelukkig te zijn. Ik ben ultiem gelukkig als mij het lukt om dit niet alleen op te schrijven maar er ook voor de 100% in te geloven!

Wat doe je het allerliefste in je vrije tijd?
In mijn vrijetijd ben ik het liefste creatief bezig. Met schrijven, fotograferen, Project Life, een swap of koken. Ook kan ik erg genieten van het lezen van een boek, een wandeling en winkelen. Maar het allerliefste ben ik met mijn gezin. Dat kan ik dag in, dag uit doen.

Welke positieve verandering heeft invloed gehad op je leven nu?
De geboorte van mijn dochtertje. Heel cliché maar deze verandering/gebeurtenis heeft een aantal dingen in gang gezet. Vervelende dingen, maar wel dingen die ervoor gezorgd hebben dat ik nu steeds meer vooruit kom. Vooruit in het leven, vooruit in wat ik wil.

Wat is jou ultieme geluks motto?

quote meisje eigenwijsje

Wat zou je willen doorvoeren in je leven om nog gelukkiger te zijn?
Ik ben bezig met het opstarten van een fotografie bedrijf en zodra dat echt op gang is zal ik nog gelukkiger zijn. Het is voor mij echt de ideale combinatie met het moederschap. Zelf mijn tijden indelen, van mijn passie mijn werk maken.. Als dat lukt en wanneer ik helemaal beter verklaard ben vanuit de depressie.. Dan ben ik nóg gelukkiger!

Als je 1 ding kon kiezen: Hoop, geloof of liefde welke zou het dan zijn?
Liefde, omdat ik van mening ben dat hoop en geloof voortbestaan uit liefde. Zonder liefde geen hoop en zonder hoop geen geloof.

Welke gelukstips zou je een ander willen meegeven? 
Wees lief voor een ander, maar vergeet nooit en te nimmer jezelf!

10 reacties op “#PlukhetGeluk Geluksvragen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *