Plog | De première van Roodkapje de musical

Afgelopen zondag ben ik samen met mijn dochter naar de première van Roodkapje de musical geweest. Op de site van Pinkit kun je ons verslag hierover lezen maar ik heb die dag ook geplogd! In de ochtend zijn we naar de verjaardag van mijn schoonzusje geweest, maar deze foto’s houd ik lekker voor mijn privécollectie. Na het middagslaapje van Fay was het tijd om de boel bij elkaar te verzamelen en naar Eindhoven te rijden. Daar had ik ook afgesproken met Charlotte van Aukjeswereld en Monique van Moonoloog

img_7453-1

Zeg Roodkapje waar ga je hene… Fay wilde dolgraag haar pakje aan maar die van haarzelf bleek toch iets te klein. Gelukkig mochten we hetzelfde pakje maar dan een maatje groter lenen van een kennis van ons.

Bol AlgemeenBol Algemeen

roodkapje-de-musical

Wat fijn dat Michiel, de man van Monique haar bracht. Nu konden we fijn op de foto met zn zessen!

img_7457

Dat het een premiere was konden we wel merken, onder andere doordat er een….

img_7458

Koekjes en taartjes buffet was! Wauw.. ik heb mijn ogen uitgekeken en daar bleef het bij. Want al dit lekkers gaat natuurlijk direct van mijn mondje naar mijn kontje. Dus ik heb het bij kijken gehouden en alleen Fay wat lekkers gegeven.

img_7515-1

Samen met Lise smulde ze op het trappetje van al het lekkers..

img_7460-1

Deze was nog onaangebroken. Maar voor hoe lang.. 😉

img_7531

Nadat Aukje er ook gezellig bij kwam zitten was het trio (oftewel K3, remember?!) compleet! Schattig toch…

img_7475

We hadden echt hele fijne plekken. Op rij 10 waarbij er een breed gangpad voor ons lag en vrij aan de zij kant. Zo hoefden we niemand te storen wanneer we naar de wc moesten en kon Fay naar hartenlust dansen!

dsc08782-800x600

De voorstelling zelf was echt hilarisch! Vooral Gerrit de vegetarische wolf maakte niet alleen mij maar de hele zaal aan het lachen. Het was ook helemaal niet eng ofzo voor de kinderen. Daar was ik van te voren wel een beetje bang voor omdat de voorstelling bestempeld wordt als 4+ maar Fay vond niets eng en heeft juist enorm genoten van alle liedjes en het dansen.

dsc08820-800x600

De linker wolf is Gerrit, gespeeld door Michael van Hoorne. Beter bekend misschien als de eigenaar van Van Hoorne Entertainment, de producent achter Roodkapje en vele andere producties.

img_7503

Aan het woord Michael van Hoorne en achter hem de cast en backstage mensen!

img_7504

Om de dag goed af te sluiten reed ik nog even door de drive tru van de Mac voor Fay en Bart. Zelf at ik iets anders… Het was een fantastische dat en ik wil graag zowel Van Hoorne Entertainment als Bianca bedanken dat we hierbij mochten zijn.

Ben jij al eens naar een Van Hoorne productie geweest?

14 reacties op “Plog | De première van Roodkapje de musical

Reageren is niet mogelijk.