Plog: opening Primark Venlo

Gisteren was het dan eindelijk zover. Ik heb enorm naar deze dag uitgekeken want dit was voor mij de eerste keer dat ik voor mijn blog ergens heen mocht! Ik was uitgenodigd om bij de opening van de Primark in Venlo te zijn. Het leuke was, vond ik, dat Kelly ook zou gaan en aangezien zij vrijwel langs mijn woonplaats komt gereden besloten we al snel om samen te carpoolen. In Venlo zouden we ook Bibian en Manon gaan meeten, dus helemaal gezellig!

Ik heb even nagedacht over op welke manier ik verslag zou doen van deze dag en het is een plog geworden! Zo geef ik jullie een kleine sneakpeak van wat je kunt vinden bij de Primark en laat ik verder zien hoe zo’n opening er voor ons als blogger uit ziet. De shoplog zelf zal ook online komen, maar daar moeten jullie nog even op wachten 😉20140923_070342Ik was vergeten de wekker te zetten maar werd gelukkig op tijd wakker. Kon zo ook de tijd nemen om eens een keer wat aan mijn gezicht te doen. Meestal vergeet ik dat maar nu niet. De lipstick had ik trouwens niet op.20140923_071517Even een selfie om een klein beetje mijn look te showen. Niet helemaal gelukt, maar geloof me. Ik was opgemaakt haha!
20140923_073806Eerst nog even mijn mail checken voordat ik ga. Vandaag niet zoveel, maar het is ook nog vroeg… 20140923_081544Bij de Mac in Geldrop pikte ik Kelly op, helaas voor ons was de Mac nog dicht… We wilden er namelijk eerst nog een koffie halen! Nu moesten we onze craving uitstellen tot Venlo! 20140923_132605Eenmaal in Venlo waren Bibian en Manon er ook al en konden we richting Primark lopen. Er was nog niks te doen, geen rij ofzo. Wel waren we aan de vroege kant dus moesten we buiten wachten.. Dat was op dat moment best koud! 20140923_092449Eindelijk! We mochten naar binnen, daar moesten we ons melden, kregen we een tas en keycord en mochten we naar het ontbijt. Dat zag er echt heel erg lekker uit! Enorm goed verzorgd dus. 20140923_092741Het mooie was… het smaakte ook nog eens lekker! Vooral dat wat er in het glaasje zat was om te smikkelen! We zaten trouwens gewoon midden in de winkel haha, naast een paspop en vele broeken. 20140923_095701I am ready to shop! Haha, bij binnenkomst hadden we al wat leuks gezien dus we konden niet wachten tot het officiële gedeelte voorbij was en we lekker konden shoppen. IMG_8925Eerst nog even een kleine rondleiding waarbij een manager uitlegde waarom ze de winkel op deze manier ingericht hadden en waar je alles kon vinden. Er waren naast bloggers overigens ook nog andere fotograven aanwezig en cameramannen. Geloof dat wij al een paar keer op een kiekje gezet zijn!

Opening Primark Venlo
Opening Primark Venlo

Ik had mijn 50mm lens bij dus met alle mooie bling bling op de sieraden afdeling kon ik het niet laten om dit soort foto’s te maken. Best mooi vind je niet?

IMG_8920Er was ook een hele wand met allemaal verschillende jeans. Needless to say dat ik ook met een broek naar huis ben gegaan toch? IMG_8929Kelly en ik hadden eigenlijk de deal dat we alleen voor onszelf mochten shoppen. Maar nadat Bibian en Manon ons vertelden dat er zooooveel leuks op de kinderafdeling was konden we het niet laten een kijkje te nemen. Resultaat: ik ging uiteraard met meer naar huis voor Fay als voor mezelf. 20140923_104709Voordat de winkel open gingen moesten we wel even onze broeken en dergelijke passen en dat was nu geweldig natuurlijk. Lege paskamers! Na het passen direct naar de kassa want we hoorden het gejuich beneden al omdat de winkel open ging. IMG_8933En ja hoor.. Na de Primark vonden we dat we wel een terrasje verdienden! We hadden tenslotte hard gewerkt dus kozen we een mooi plekje in de zon op de markt van Venlo. Ik bestelde ‘de lekkerste ijskoffie van Venlo’. Hij was inderdaad erg lekker, maar de lekkerste kan ik natuurlijk (nog) niet beoordelen haha. IMG_20140923_121830Wij dames hadden zin in een frietje met een snack erbij. Echter konden we dit alleen bestellen in kindermenu-vorm. Dus kregen we er zelfs een speeltje bij (ik had een tol yeah!!) en zie je het gezichtje? Leuk toch! Daarna nog wat outfit foto’s gemaakt (die gaat nog voorbij komen) en toen was het alweer tijd om richting huis te gaan.

Het was een enorm leuke, lange en maar ook vermoeiende dag. Wel ben ik erg blij dat ik dit heb mogen meemaken. Ik heb hele lieve mensen mogen ontmoeten waaronder Dagmar en ben sowieso een ervaring rijker!

20 reacties op “Plog: opening Primark Venlo

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *