Plog: lekkere winterse dag

Het is echt ontzettend lang geleden dat ik een plog met jullie deelde. Aangezien het afgelopen zondag zo ontzettend heerlijk winters weer was besloot ik om mijn telefoon wat vaker als camera te gebruiken die dag. Dat doe ik namelijk veel te weinig de laatste tijd, oeps! Kijken jullie gezellig mee naar onze winterse zondag?

De dag startte met onze dochter die bij ons in bed kroop. Ze komt altijd knuffelen met zowel mama als papa, alhoewel papa dan toch echt de meeste knuffels krijgt 😉 Niet lang daarna werd de kleine man wakker en nadat we even met zijn viertjes hebben geknuffeld in bed ging Fay een boekje voorlezen. Kijk nou hoe lief…

Daarna lekker ontbijten en ik maakte voor mezelf deze heerlijke eimuffins. Ik houd hier echt van maar maak het veelte weinig!

Omdat het zo’n prachtig weer was wilde ik graag een wandeling maken. Dat is sowieso een van mijn doelen om een gezonder lijf te krijgen en hoe leuk is het om dit samen met mijn gezin te doen? Milo lekker warm ingepakt in de Maxi-Cosi Stella en de rest met een dikke sjaal en muts.

De meest prachtige plaatjes kwamen voor. Dus kon ik het niet laten om dit te vereeuwigen op de foto. Hoe gaaf ook dat deze mooie beesten hier wild rondlopen. Ik kan daar echt uren naar kijken wist je dat?

Aangezien ik mijn eigen muts kwijt ben mocht ik de reservemuts van mijn man lenen. Staat me eigenlijk best goed vind je niet? Mijn man ziet er trouwens lekker ongeschoren uit op de foto. Maar dat komt omdat hij in februari moet optreden met de carnavalsvereniging en daarvoor moet hij zijn baard laten wildgroeien. Nog even doorbijten voor mij want ik vind dat maar niks zo al dat gekriebel haha.

Eenmaal thuis was het flink opwarmen en ik maakte voor het eerst erwtensoep. Ik had een pak gekocht bij de Jumbo, maar voortaan kan ik dat ook wel zonder zo’n pak haha. Overigens maakte ik hem wel zonder spek of rookworst. Wel deed ik er nog gerookte kip in. Ook erg lekker moet ik zeggen! Plus ik heb mooi bijna de hele week snert kunnen eten met de lunch haha. Ideaal.

Mijn man ging samen met de kinderen vingerverven. Alhoewel Milo het in het begin maar gek vond dat hij het niet in zijn mond mocht stoppen maar ermee moest tekenen vond hij het op een gegeven moment echt geweldig. Ook best knap als je weet dat hij normaal totaal niet van vieze handjes houdt 😉

Deze foto moest gewoon in mijn plog. Want kijk nou wat een lieverds! Ik zet ze te weinig op de foto (vooral ook omdat ze niet bepaald blijven zitten als ze zien dat ik een foto maak), maar ze horen er 100% bij. Onze beste maatjes..

Later die dag hadden we een feestje bij mijn broertje en schoonzusje. Mijn schoonzus was namelijk jarig en werd alweer 23 jaar (oei wat voel ik me oud als ik dat zo hoor hahaha). Het was een gezellige én lekkere boel. Ook super leuk om te zien hoe leuk mijn kinderen met het neefje en nichtje van mijn schoonzus speelden. Mijn dochter had het er dagen later nog over…

’s Avonds zijn we overigens op de bank geploft en hebben we niets meer gedaan. Ja lekker filmpjes gekeken en uiteraard weer te laat naar bed gegaan. Oeps!

Vinden jullie het leuk om vaker een plog voorbij te zien komen? Wat voor een dag zal ik de volgende keer vastleggen?

1 reactie op “Plog: lekkere winterse dag

Reageren is niet mogelijk.