Plog: K3 show en verjaardag

Het was alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik een plog met jullie deelde dus daarom leek het me afgelopen vrijdag leuk om weer een hele dag vast te leggen met mijn iphone. Het was ook nog eens de dag dat we naar de K3 show gingen in het Beursgebouw in Eindhoven en dat we de 27e verjaardag van mijn broertje vierden. Kijken jullie mee?

plog k3 show

Ik probeer te snapchatten maar de laatste tijd schiet het er een beetje bij in.. Er staat heel leuk dat ik net wakker was, maar eigenlijk heb ik dus niet echt geslapen. Tenminste, ik heb zonder masker geslapen en dat houd dus in dat ik weer veel apneus heb gehad.

Bol AlgemeenBol Algemeen

weightwatchers plot

Ik ga op de weegschaal staan en zie tot mijn grote verbazing dat ik in 1 week maar liefst 2,9 kg ben kwijt geraakt. Wauw.. Daar ben ik dus heel erg blij mee! Weet wel dat dit niet elke week zo zal zijn, maar toch. Een goed begin is het halve werk zeggen ze toch? 😉

IMG_0345

Ik ontbijt met een mugcake die perfect past in mijn nieuwe eetstijl. Wel vond ik hem nog steeds te droog ondanks dat hij er dit keer korter in is geweest. Maar goed, verzin er nog wel op. Gewoon blijven proberen.

IMG_0346

Daarna doe ik weer even lekker sociaal op Twitter, Facebook en Instagram. Gewoon beetje rommelen terwijl de man met de hond naar de dierenarts is voor de jaarlijkse spuit. Ondertussen is onze spruit lekker aan het spelen.

IMG_0347

Dan wordt het tijd voor een vroege lunch ivm de K3 show. Ik prak een avocado met tonijn en een koffielepel yoghonaise samen en smeer dit op een wrap en een cracker. Echter lust ik na de wrap de cracker niet meer haha dus ik gooi de rest weer in een bakje. Fijn voor morgen.

IMG_0349

Fay heeft er al heel veel zin in en zingt lekker mee met liedjes in de auto.

prinsessia plog

We zijn lekker op tijd bij het Beursgebouw, konden de auto ook voor niet al te duur parkeren op een fijne plek. Altijd handig. We zien dat we perfecte plekken hebben recht voor het podium, in het eerste vak en dan achteraan. Dat is ideaal want achter ons is een groot gangpad. Eerst warmt Prinsessia de kinderen op. Maar daarna komen ze toch echt zelf…

k3 show

K3!! Het is een super leuke show waarin de oude garde de nieuwe garde afwisselt en andersom. Ik maak helaas niet zulke fijne foto’s met mijn mobiel en ben ook vooral bezig met de kleine meid.

fay k3 show

Zij zit de eerste 10 minuten zo op schoot bij papa of mij. Helemaal geobsedeerd door K3.. Af en toe gaat er een handje de lucht in en zwaait ze. Of ze deint mee op de muziek. Maar dan…

k3 show fay

Dan ziet ze opeens dat er achter ons kinderen staan te dansen. En wil zij ook. Ik heb hier ook niet zoveel goede foto’s van kunnen maken, plus ik wilde natuurlijk niet zomaar de gezichten van andere mensen/kinderen erop zetten dus daarom deze. Maar ze heeft daar dus echt als kleintje tussen de grotere kinderen staan dansen en doen. Geweldig om te zien!

IMG_0406

Op het einde nog even bij papa op de schouders om de laatste groet te doen aan de oude K3 en de nieuwe nu echt te verwelkomen!

IMG_0417

We zijn daarna vrij snel weer bij de auto. We rijden niet naar huis, want in de avond gaan we nog naar een verjaardag die ook in Eindhoven is. Dus we blijven in de tussentijd lekker bij mijn schoonouders. Ik haal nog even last minute wat cadeaus voor mijn broertje en daarna eten we friet met snacks. Nou ja, iedereen eet dat behalve ik. Ik heb lekker bij de wok een heerlijke kip en groente maaltijd gehaald.

IMG_0422

Op de verjaardag van mijn broertje was het natuurlijk een gezellige boel met veel aandacht van iedereen en… TAART! Wat heeft ze zitten smikkelen zeg haha.

IMG_0426

Op een gegeven moment merkte je echt dat ze moe werd en keek ze nog even samen met tante Eline een filmpje. Daarna was het echt tijd om naar huis en bed te gaan.

IMG_0428

Mijn bed heb ik voortaan heel improvisatorisch omhoog gezet met een voedingskussen en het matrasje van het campingbedje. Ik was nu schijnbaar zo moe dat zelfs mijn zeehond-hoest me niet ervan kon weerhouden met masker te slapen. Sinds 5 dagen heb ik eindelijk weer 5 uur kunnen slapen met masker op!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een dagje mee te kijken, laat gerust een reactie achter!

9 reacties op “Plog: K3 show en verjaardag

Reageren is niet mogelijk.