Plog: Flavourites Live!

IMG_1193-e1416604322966

Vandaag een plog van gisteren, de dag dag ik naar Flavourites Live ging. Waarom een plog? Nou dit is de 3e beurs in korte tijd en ik vond het tijd om het eens op een andere manier vast te leggen. Ik ben er naartoe geweest samen met Linda van mamaliefde en we hebben echt een super leuke dag gehad.IMG_1169Ik reed eerst naar mijn schoonmoeder om daar Fay af te zetten en daarna reed ik door naar Amsterdam. Vanuit Eindhoven waar mijn schoonmoeder woont is het “maar” een uur en 15 minuten rijden. Het zonnetje scheen lekker dus ik had er sowieso zin in!IMG_1171Wel fijn die navigatie in mijn auto, anders kwam ik nergens hoor! En brrrr zie je de temperatuur? Het begint steeds meer op Sinterklaasweer te lijken!IMG_1173Natuurlijk moesten we even een ussie maken! Anders zou je haast niet weten hoe we eruit zien, haha! Beetje jammer dat de achtergrond zo weg valt.. Hadden heel strategisch de kant van de beurs zelf gekozen zodat je het mooi kon zien. IMG_1179Ik sta hier voor de stand van Anke met haar nieuwste concept “happy wrapping” en ik moet zeggen.. De mooiste stand hoor! Echt heel gaaf gedaan.. Zou graag zo’n kastje willen hebben haha!IMG_1181 IMG_1192 IMG_1197Een  aantal leuke stands op de beurs. Weinig vernieuwends, maar oh zo leuk allemaal! Kan me wel voorstellen dat mensen hier weggaan met zakken vol haha. Ik moest mezelf echt telkens aan mijn budget blijven herinneren.. IMG_1187Er waren ook speciale Instagram hoekjes. Dat wisten we al, hadden we van te voren al gelezen. Wel had ik er iets meer van verwacht van die hoekjes. Weet ook niet of veel mensen er gebruik van hebben gemaakt. IMG_1195Naast de grote eetzaal had je ook een leuk “zaakje” op wielen van de theetantes. Daar kon je allerlei heerlijks krijgen, zelf heb ik daar niets van genomen (helaas) maar van wat ik voorbij zag komen moet ik daar enorm spijt van hebben!IMG_1199Wij zijn wel gaan lunchen in de eetzaal, maar ik had zo’n honger en was in gesprek met Jentl van woordkunsten en haar man dat ik vergat een foto te maken. Ik had in ieder geval een lekker pistoletje met hummes en gegrilde groenten en een carrotcake.. En dit was mijn toetje.. Was mijn eerste keer Tony’s hoe vind je dat haha!IMG_1201 IMG_1204Daarna zag ik iets staan.. Wat voor mij de beurs sowieso helemaal geweldig maakte. Een fotobus! Jullie weten onderhand wel dat ik gek ben op foto’s maar ik hou ook van lekker gek doen en dit was dus de perfecte combi! Er werden 3 foto’s gemaakt en telkens had je 10 seconde de tijd om je accessoires te wisselen. Het resultaat van onze foto’s zie je verderop in deze blog. IMG_1205 IMG_1206 IMG_1207De twee boekjes die je op de foto’s ziet heb ik doorgebladerd en daarvan heb ik nu spijt dat ik ze niet gekocht heb. Ik weet ook echt niet meer bij welke webwinkel ze vandaag komen maar ze zijn gaaf, echt gaaf! Vol positiviteit en dat is net wat ik nodig heb.. Dus als iemand het weet, vertel het me! De laatste foto heb ik gemaakt bij een standje waar ze allerlei pakketje verkochten om zelf dingen te maken. DIY dus. Ik vond dit een erg leuk en origineel idee. IMG_1208Rond een uur of 3 was het tijd om richting huis te gaan. Ik kwam precies om 5 uur thuis en het geluk bleef me toelachen. Daar lag hij dan eindelijk.. Het pakketje van Scrapdelight voor een nieuw project. Binnenkort meer daarover!IMG_1209Ik maakte voor Linda even snel deze foto, aangezien we vergeten waren dat ik beide strookjes in mijn tas had zitten. No worries Linda, hij komt zo snel mogelijk jouw kant op! Vind je ons niet geweldig op de foto staan?IMG_1210 IMG_1211Uiteindelijk werd onze nieuwe Airfryer van Philips aangezet. Echt een ideaal ding. We bakten voor het eerst frietjes en het klinkt gek, maar dat smaakt zo goed! Echt lekkere frietjes en dat zonder frietvet of andere troep. Ik ben om hoor.. Lang leve de Airfryer! IMG_1212De laatste foto van vandaag… Mijn trots, mijn alles. Mijn man en mijn dochtertje. Lekker even nog saampjes genieten voor het slapen gaan. ♥

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

 1. Marion op 22 november 2014 om 13:06

  Wat een heerlijke dag zeg! Ziet er heel tof en vrolijk uit. Die twee boekjes kan je gewoon bij Bol.com bestellen. De groene is nog in de aanbieding ook op dit moment!

 2. Petra op 22 november 2014 om 14:11

  Wat een leuk dagje. Mooie inspirerende stands.

 3. Christel op 22 november 2014 om 15:59

  Bol.com beerput beide boeken/agenda’s.

  • Christel op 22 november 2014 om 15:59

   Heeft moet het zijn uiteraard

 4. Céline op 22 november 2014 om 19:05

  Wat een ontzettend leuke dag. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe Scrap projectje en de foto’s uit de foto bus zijn erg leuk geworden.
  Ik heb mijn moeder niet meer over kunnen halen om mee te gaan naar Flavourites live. Dus misschien dat ik voor een volgende editie nog ergens een slachtoffer vandaan kan toveren. Samen gaan is immers veel leuker dan alleen.

 5. Anita op 22 november 2014 om 19:50

  Leuke plog! En die fotobus, wat ontzettend leuk!! Volgend jaar ga ik zeker, lijkt mij zo’n leuke beurs.

 6. Marijke op 22 november 2014 om 19:51

  Wauw, dat zeg er echt heel gezellig uit!
  Kan zien dat jullie het leuk hebben gehad!

 7. Gwen op 22 november 2014 om 20:15

  Leuk weer een plog! Bedenk me steeds dat ik dat ook weer eens moet doen haha. Die foto’s van jullie zijn echt heel leuk ook, was vast een gezellige dag!

 8. Jenn op 22 november 2014 om 22:37

  Ziet er leuk uit! Ik wil ook graag nog een keer naar Flavourites! Ooit…

 9. Janske op 22 november 2014 om 22:54

  Wat een leuke beurs! Leuke foto’s?

 10. Linda op 23 november 2014 om 08:57

  Leuk zo die foto’s in plogvorm. Het was echt super gezellig!

 11. Geertje op 23 november 2014 om 12:17

  Wat een leuke dag!
  Als het nog een keer is, ga ik toch ook maar eens een keer snuffelen!
  en die airfryer! Fijn he, ik heb een actifry, ook zo’n heerlijk ding!

 12. laura op 23 november 2014 om 19:08

  Ontzettend leuk geschreven.

  • Nicole (misseagles) op 23 november 2014 om 20:17

   Dank je!

 13. Minke op 24 november 2014 om 08:53

  wat super leuk zeg. Ik kon er helaas niet heen, maar het ziet er geweldig uit!

 14. Els op 25 november 2014 om 10:33

  Klinkt als een super geslaagde dag.Ik wil ook graag zo’n Airfryer maar vind ze zo duur…

 15. Yvonne op 25 november 2014 om 12:55

  Wat een gezelligheid!

 16. lou op 25 november 2014 om 22:40

  Leuke dag gehad zo te zien! Viel me op dat je je adres gewoon ziet op het pakje, misschien niet zo slim om het zo herkenbaar op Internet te zetten. 😉

  • Nicole (misseagles) op 26 november 2014 om 06:28

   Oeh nu je het zegt… Bedankt! Ga t zo aanpassen..

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje