Plog: Flavourites Live!

Vandaag een plog van gisteren, de dag dag ik naar Flavourites Live ging. Waarom een plog? Nou dit is de 3e beurs in korte tijd en ik vond het tijd om het eens op een andere manier vast te leggen. Ik ben er naartoe geweest samen met Linda van mamaliefde en we hebben echt een super leuke dag gehad.IMG_1169Ik reed eerst naar mijn schoonmoeder om daar Fay af te zetten en daarna reed ik door naar Amsterdam. Vanuit Eindhoven waar mijn schoonmoeder woont is het “maar” een uur en 15 minuten rijden. Het zonnetje scheen lekker dus ik had er sowieso zin in!IMG_1171Wel fijn die navigatie in mijn auto, anders kwam ik nergens hoor! En brrrr zie je de temperatuur? Het begint steeds meer op Sinterklaasweer te lijken!IMG_1173Natuurlijk moesten we even een ussie maken! Anders zou je haast niet weten hoe we eruit zien, haha! Beetje jammer dat de achtergrond zo weg valt.. Hadden heel strategisch de kant van de beurs zelf gekozen zodat je het mooi kon zien. IMG_1179Ik sta hier voor de stand van Anke met haar nieuwste concept “happy wrapping” en ik moet zeggen.. De mooiste stand hoor! Echt heel gaaf gedaan.. Zou graag zo’n kastje willen hebben haha!IMG_1181 IMG_1192 IMG_1197Een  aantal leuke stands op de beurs. Weinig vernieuwends, maar oh zo leuk allemaal! Kan me wel voorstellen dat mensen hier weggaan met zakken vol haha. Ik moest mezelf echt telkens aan mijn budget blijven herinneren.. IMG_1187Er waren ook speciale Instagram hoekjes. Dat wisten we al, hadden we van te voren al gelezen. Wel had ik er iets meer van verwacht van die hoekjes. Weet ook niet of veel mensen er gebruik van hebben gemaakt. IMG_1195Naast de grote eetzaal had je ook een leuk “zaakje” op wielen van de theetantes. Daar kon je allerlei heerlijks krijgen, zelf heb ik daar niets van genomen (helaas) maar van wat ik voorbij zag komen moet ik daar enorm spijt van hebben!IMG_1199Wij zijn wel gaan lunchen in de eetzaal, maar ik had zo’n honger en was in gesprek met Jentl van woordkunsten en haar man dat ik vergat een foto te maken. Ik had in ieder geval een lekker pistoletje met hummes en gegrilde groenten en een carrotcake.. En dit was mijn toetje.. Was mijn eerste keer Tony’s hoe vind je dat haha!IMG_1201 IMG_1204Daarna zag ik iets staan.. Wat voor mij de beurs sowieso helemaal geweldig maakte. Een fotobus! Jullie weten onderhand wel dat ik gek ben op foto’s maar ik hou ook van lekker gek doen en dit was dus de perfecte combi! Er werden 3 foto’s gemaakt en telkens had je 10 seconde de tijd om je accessoires te wisselen. Het resultaat van onze foto’s zie je verderop in deze blog. IMG_1205 IMG_1206 IMG_1207De twee boekjes die je op de foto’s ziet heb ik doorgebladerd en daarvan heb ik nu spijt dat ik ze niet gekocht heb. Ik weet ook echt niet meer bij welke webwinkel ze vandaag komen maar ze zijn gaaf, echt gaaf! Vol positiviteit en dat is net wat ik nodig heb.. Dus als iemand het weet, vertel het me! De laatste foto heb ik gemaakt bij een standje waar ze allerlei pakketje verkochten om zelf dingen te maken. DIY dus. Ik vond dit een erg leuk en origineel idee. IMG_1208Rond een uur of 3 was het tijd om richting huis te gaan. Ik kwam precies om 5 uur thuis en het geluk bleef me toelachen. Daar lag hij dan eindelijk.. Het pakketje van Scrapdelight voor een nieuw project. Binnenkort meer daarover!IMG_1209Ik maakte voor Linda even snel deze foto, aangezien we vergeten waren dat ik beide strookjes in mijn tas had zitten. No worries Linda, hij komt zo snel mogelijk jouw kant op! Vind je ons niet geweldig op de foto staan?IMG_1210 IMG_1211Uiteindelijk werd onze nieuwe Airfryer van Philips aangezet. Echt een ideaal ding. We bakten voor het eerst frietjes en het klinkt gek, maar dat smaakt zo goed! Echt lekkere frietjes en dat zonder frietvet of andere troep. Ik ben om hoor.. Lang leve de Airfryer! IMG_1212De laatste foto van vandaag… Mijn trots, mijn alles. Mijn man en mijn dochtertje. Lekker even nog saampjes genieten voor het slapen gaan. ♥

Bol AlgemeenBol Algemeen

21 reacties op “Plog: Flavourites Live!

Reageren is niet mogelijk.