Plog: eerste verjaardag van Milo

Het is alweer bijna twee weken geleden dat ons mannetje een jaar werd. Wat een mijlpaal en wat hebben we een geweldig feestje gehad. Op vrijdag 8 juni was hij echt jarig, maar op zaterdag vierden we dit samen met vrienden en familie. Alhoewel ik al wat foto’s heb laten zien op Instagram en Facebook kon ik het niet laten om ook nog een plog te delen.

Echt jarig

Op vrijdag was Milo dus echt jarig maar moest hij wel nog even wachten op zijn cadeautjes en taart want zijn papa moest eerst nog werken. Wel kreeg hij al zijn kroon op en werd er luid gezongen voor hem door zijn grote zus en mijzelf.

baby 12 maanden 1 jaar update

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zodra zijn papa thuis was moest er natuurlijk meteen een cadeautje gegeven en uitgepakt worden. Fay stond letterlijk te springen van plezier want hier had ze zo lang op moeten wachten.. Hij was er erg blij mee!

Na het eten hadden we nog een kleine verrassing. We hadden namelijk mini tompoezen in huis gehaald. En niet alleen wij smulden ervan, we hebben er ook eentje aan Milo gegeven. Gewoon om te zien wat hij ermee zou doen. Nou zoals je ziet heeft hij er erg van gesmuld. Vrijwel alles ging op en wat niet op ging zat op hem of in zijn haren haha.

Het grote verjaardagsfeest

Op zaterdag was het grote verjaardagsfeest en deze hadden we in twee delen gesplitst. Dit zodat het niet in één keer heel erg druk zou zijn, maar ook omdat Milo gewoon nog slaapt overdag. In de ochtend voordat de eerste visite kwam maakten we de tuin, het huis en de keuken klaar voor het feest. En werd de Bumba taart opgehaald. Hij zag er niet alleen mooi uit maar was ook ERG lekker!

Milo werd de hele dag door echt goed verwend met de leukste cadeaus en hij vond het ook echt super leuk die aandacht. Telkens als hij een cadeautje kreeg straalde hij van oor tot oor.

Het uitpakken was wel even lastig, maar daar kreeg hij telkens heel goed hulp bij van zijn grote zus en andere vriendjes en vriendinnetjes. Het liefste wilde hij ook overal direct mee spelen, maar dat hebben we maar even niet gedaan haha.

In de late middag / avond werd de BBQ ook aangestoken en mocht iedereen gezellig een hapje mee eten. De kinderen fijn aan een picknick tafeltje, al krijgt deze een nieuw huis aangezien Milo een nieuwe heeft gekregen voor zijn verjaardag.

Op een gegeven moment werden de kinderen moe en werd het voor iedereen tijd om weer richting huis te gaan. Nog even snel een foto maken van de cadeautafel al staat de traktor die hij van mijn ouders kreeg en de picknicktafel die hij van mijn schoonouders kreeg er nog niet op. Ook kreeg hij van ons een tipi tent en de speel & swing aap van Vtech.

Maar binnenkort komt er nog een apart artikel met alle cadeaus en of het aanraders zijn (oftewel: of hij er werkelijk mee speelt). Dus dan laat ik alles nog een keer goed zien!

Het was in ieder geval een top feestje en ik wil in ieder geval iedereen bedanken voor alle felicitaties en natuurlijk de mensen die langs zijn geweest!

2 reacties op “Plog: eerste verjaardag van Milo

Reageren is niet mogelijk.