Plog: een zonnige maandag

Ik neem mezelf al zo vaak voor om te gaan ploggen, dan leg ik een briefje neer, tweet ik het de wijde wereld in en nóg vergeet ik het! Dan kom ik er midden op de dag achter en is het al te laat. Dit omdat ik echt vanaf het begin al foto’s wil hebben, anders is het geen echte plog natuurlijk. Op deze zonnige maandag kwam ik er gelukkig gewoon op tijd achter en heb ik de hele dag door foto’s kunnen maken. Het was eigenlijk een vrij rustige dag, maar toch was het een leuke dag.

Kijk je mee?

een-zonnige-maandagIk word zelf wakker rond half 8, maar mijn kleine meid ligt dan nog heerlijk te dromen. Mijn man is al een half uur op het werk en appt me dat ze het bedrijfspand niet in kunnen en moeten wachten op de sleutel. Ik zelf neem nog even een half uurtje voor mezelf, langer kan helaas niet omdat we naar het consultatiebureau moeten.IMG_5826Na het consultatiebureau rijden we langs het huis van mijn ouders om te zien of mijn vader toevallig thuis is. En ja hoor.. Dus we gaan langs voor een kop koffie, ik dan.. Fay eet nog even een extra boterham, van de prikjes lijkt ze honger te hebben gekregen. IMG_5827Ik zet zelf mijn koffie, maar dat is niet erg, dan kan ik hem precies zo maken zoals ik het lekker vind. En ondertussen is mijn vader toch voor mij bezig, zo’n beetje dan.IMG_5828Zie hier wat ik bedoel. Hij is bezig met het opzetten van een zwembad in de tuin. Natuurlijk voor mijn moeder, maar ik ga er vanuit dat zowel mijn meisje als ik zelf er ook veel gebruik van ga maken. IMG_5835Fay wil heel graag met de kleine puppy’s knuffelen, echter snapt ze niet dat als zij in het mandje ligt, de hondjes er niet mee bij kunnen haha. Toch vond ik het een foto momentje waard hoor, is ze niet schattig.. ons kleine pup?! IMG_5841Ondertussen ben ik natuurlijk ook bezig met Social Media, want dat gaat allemaal door. Daar kom ik de winactie tegen van Webkim en Juiz-S waar ik dolgraag aan mee doe en natuurlijk hoop dat ik win! Dit zou voor mij echt geweldig uitkomen nu ik een nieuwe start wil maken. IMG_5838Tijdens mijn “computertijd” vertelt Linda mij dat ik op nummer 2 sta bij de Beste Bloggers. Nu gaat het niet om de beste zijn bij mij, maar het is toch een hele eer. IMG_5843Verder geniet ik van de pups die heerlijk met de grote honden spelen. Ze springen bovenop en de grote honden geven nergens iets om. Ze mogen echt alles van hen. Zo lief! Maar ja dat zijn goldens nu eenmaal, lieve beesten! Ook als ik kijk hoe ze met Fay omgaan, geweldig. IMG_5847Wanneer mijn moeder terug is van haar werk gaan mijn vader en ik even samen naar de slagerij. Wij kennen deze mensen erg goed en het vlees is ook echt lekker.. En komt uit de streek! Altijd goed dus. IMG_5848We gaan die avond BBQ-en en wilden eens wat ander vlees erop dan de standaard hamburgers en worstjes die er normaal opgaan bij ons. We hadden meer dan genoeg keus en gingen dan ook met 8 verschillende vleesbakjes naar huis. IMG_5850Eenmaal terug gaan de voorbereidingen beginnen en gaat Fay alvast op haar stoeltje zitten. Ze is er zo blij mee, kan er ook goed op en af al. Ze voelt zich echt groot als ze daarin mag. Wat er wel voor zorgt dat ze de grote triptrap stoel niet zo leuk meer vind haha. IMG_5854Gelukkig wil ze toch nog even spelen want het eten is nog niet klaar. Ze trekt haar schoentjes aan (oftewel komt er opeens mee aanzetten bij mama en zij moet het aan doen bij haar) en gaat lekker op de tractor zitten. Ook al zo’n geweldige aankoop van mijn ouders. IMG_5855Jippi, het BBQen is begonnen! En nee die frikandellen komen niet bij de slager vandaan haha. Die zijn gewoon van de lidl en liggen erop voor Fay. Al eet ze vast ook wel wat van de kip. Ik heb er zin in!!!IMG_5857Toch vindt Fay de stokbroodjes het lekkerst. Vooral als er een beetje “sausje” opzit. Op zich wil ze best lang in de stoel zitten nog. Complimenten voor onze dochter! IMG_5859Toch duurt het op een gegeven moment te lang en mag ze dus “van tafel”. Natuurlijk is het zwembad dan een geweldig plek om aan te spelen. Aan ja, want ze vindt in het zwembad maar niks. Waarschijnlijk nog te koud?! IMG_5860En ja hoor, eindelijk is het tijd voor het toetje! Een raketje!! Daar smikkelt ze echt van. Eerst nog netjes op haar stoel, maar daarna is het toch de wandelvierdaagse die ze doet. Zoveel loopt ze. IMG_5861Ik gun mezelf ook een ijsje met karamel, echt heerlijk! Ben overigens niet de enige, de rest eet ook allemaal zo’n cornetto. IMG_5862Eenmaal thuis sla ik weer even aan het bloggen. Dat moet natuurlijk ook nog even gebeuren en het gaat me zeer makkelijk af. De woorden komen goed uit mijn vingers via het toetsenbord op de computer dus ik ben zeer tevreden. Ook zie ik het getalletje van Bloglovin’ omhoog gaan dus trotser kan ik niet worden. IMG_5863Voor het slapen gaan nog even een glaasje Sangria. Je ziet op de foto overigens een boek die ik aan het reviewen ben en knutselspullen van een project waar ik mee bezig ben. Daarover later meer..

Bol AlgemeenBol Algemeen

Rond een uur of half 11 ben ik naar bed gegaan… En de zonnige maandag was weer voorbij!

7 reacties op “Plog: een zonnige maandag

Reageren is niet mogelijk.