Plog: een overheerlijke werkdag

Afgelopen donderdag had ik echt een overheerlijke werkdag. In de ochtend heb ik bij mijn schoonmoeder aan de eettafel wat gewerkt en daarna reed ik naar Rotterdam voor een foodevent bij Baker & Moore. Vanaf 4 april serveren zij een nieuwe kaart en wij mochten al het lekkers op deze kaart komen proeven. Wat een straf!

Het leek me leuk om jullie door middel van een plog deze werkdag te laten zien. Kijk je gezellig mee?

In de ochtend hadden we uiteraard eerst nog spitsuur doordat Fay op tijd op school moest zijn. Natuurlijk kon ze net nu niet haar bed uit komen, maar omdat ik de avond ervoor haar broodtrommel al voorbereid had kwamen we toch nog op tijd.

Daarna reed ik dus met Milo door naar Eindhoven, want hij ging weer een dagje bij mijn schoonmoeder spelen. Zij past elke donderdag op, super fijn. We waren zo aan het kletsen en ik had zo geen zin om de stad in te gaan voor die 2 uurtjes dat ik besloot om daar te blijven.

Wel ging ik nog even aan de slag met een aantal taken op mijn to do list, terwijl zij zich met Milo en haar eigen dingen bezig hield. Super fijn dat dit even zo kon.

Daarna werd het toch echt tijd om richting Rotterdam te rijden. Het was slechts anderhalf uur rijden, maar ik vertrek het liefste te vroeg dan te laat. Uiteindelijk was ik net op tijd omdat er op mijn weg opeens een vrachtwagen dwars geparkeerd stond waar ik op moest wachten.

Nadat ik mijn auto geparkeerd had liep ik naar de plek van bestemming: Baker & Moore. In deze heerlijke ontbijt- en lunchzaak kun je naar hartenlust genieten, ontspannen en werken. Bij binnenkomst proefde ik al direct de gezellige sfeer en zag ik direct een bekende, dat had ik niet verwacht!

We waren met een heleboel bloggers, dit was nog niet eens de helft ervan. Wel voelde ik me behoorlijk oud zo tussen al deze twintigers haha. Gelukkig had ik Eke die van dezelfde leeftijd is en die ik ken door onze eerste zwangerschappen.

Terwijl ik gezellig (bij)kletste met Eke en genoot van een lekker watertje met vers fruit erin, werd er in de keuken keihard gewerkt om ons van allerlei lekkers te voorzien.

Aangezien ik niet echt had geluncht en dus alleen maar had ontbeten kon ik niet wachten tot ik kon “aanvallen” op al dat lekkers. Dit bordje lijkt erg bescheiden maar ik geloof dat ik nog drie keer meer heb opgeschept. Er waren allerlei sandwiches, salades, ontbijtbakjes, scones en nog veel meer.

Daarna kregen we ook nog de keuze uit allerlei desserts en mochten we ons eigen Baker’s dough samenstellen. Ik ging voor de white chocolate, maar je had bijvoorbeeld ook snickers smaak en zelfs een vegan versie ervan.

Na al dat lekkers en met een goed gevulde goodiebag (er zat ook nog een brownie in maar die had ik al opgegeten haha) reed ik rond kwart voor 5 weer richting het Brabantse land. Ondanks dat ik in Rotterdam al direct vast stond en door de navigatie ook ram verkeerd werd gestuurd was ik rond 19uur thuis. Vroeger dan wat ik had verwacht. Eenmaal thuis ging ik nog even aan het werk en ik dook op tijd mijn bed in.

Een heerlijke werkdag dus zoals je kunt zien…

1 reactie op “Plog: een overheerlijke werkdag

Reageren is niet mogelijk.