Plog: een doodgewone dag

Toen ik donderdag wakker werd had ik een echt ‘plog’ gevoel. Ik wist niet wat de dag me zou brengen maar juist daarom leek het me wel eens leuk. Kunnen jullie ook eens zien hoe een doodnormale dag eruit ziet in plaats van een dag waarin van alles gepland is. Achteraf gezien was het echt een leuk dagje en heb ik echt de geweldigste foto’s gemaakt. Heb nog flink moeten kiezen anders zou het wel een erg lange plog worden. Nieuwsgierig geworden? Scrol maar snel door..

IMG_7266Ik was al om kwart over 7 eruit die ochtend, maar besloot pas rond deze tijd te gaan ploggen. Je ziet trouwens dat ik die dag voor het eerst de verwarming aan heb gedaan. Het was 17 graden in huis. Vind ik echt te fris!IMG_7268Aangezien ik een hele slechte ontbijter ben had ik ook dit keer een “niet zo’n gezond, maar wel lekker ontbijtje”. Kocht hem bij de Lidl, maar hield het bij eentje hoor. Had er gewoon zin in, lekker makkelijk!
IMG_7269Tijdens het nuttigen van het ontbijt besloot ik weer eens een kijkje te nemen op Pinterest. Ik doe dat echt te weinig, maar haal er wel vaak inspiratie vandaan wanneer ik het bezoek. Dus na weer wat gebladerd te hebben door de pagina’s had ik weer een tiental blogjes in concept staan. IMG_7270Rond negen uur werd ons meisje ook wakker en kreeg ze, zoals elke ochtend, een beker melk met een boterham. Ze is echt gek op melk en vraagt erom zodra ze beneden is. Dan staat ze naast de koelkast en is het “Mel, mel.. mamaaaaaa.. MEL!!”. IMG_7272Ik had die nacht redelijk goed geslapen en dat betekende dat ik een tikje energie had. Met die energie besloot ik te gaan stofzuigen. Normaliter kost dit me teveel kruim, maar dit lukte vandaag wel!
IMG_7274Ook had ik genoeg energie om nog met Fay te spelen, maar op dat moment wilde ze dat helemaal niet. Ze had namelijk haar ‘baby’ die gevoed moest worden. IMG_7277Gelukkig mocht ik een tijdje later wel meedoen met het spel. Eerst was ik alleen maar goed genoeg om het dekentje telkens te vouwen. Eerst deed hij dienst als dekentje in het bedje van de baby. Daarna was het een wikkeldeken en uiteindelijk een kleedje om op te liggen. Zelfs Leo de leeuw mocht erop liggen en roze beer. Wat een bofkonten!IMG_7282Onze hond Max wilde ook graag op het dekentje. Maar Fay vond dat maar niks. “Weg! Weg! Nee… Max.. Nee! Weg!” En maar duwen met haar voetjes. Op een gegeven moment trapte ze zelfs, maar dat heb ik snel even ingedamd. IMG_7285Kijk ons nou eens samen liggen, geweldig stel bij elkaar toch? IMG_7286Als middageten hadden we niet veel meer in huis behalve worstjes en broodjes. De boodschappen moesten nog gedaan worden en zelf mag ik niet auto rijden. Ach, dat kan best een keertje. Ben er zelf wel gek op en ook onze meid vindt die worstjes best appetijtelijk! IMG_7287Net zoals de hondjes, ging Fay daarna ook lekker slapen en zo kon ik aan de slag met mijn blog. Heb best veel gedaan, onder andere het filmpje van Meet The Blogger ge-edit. IMG_7289Toen Fay wakker werd was papa ook net thuis. Dat is fijn wakker worden (en fijn thuiskomen) denk ik zo. Papa mocht meteen meespelen en zelfs op het kleedje liggen!! Bofkont. IMG_7293’s Avonds maakte mijn man (met wat hulp van mij) weer het heerlijk kip met perzik gerecht waar ik al eerder over schreef, Het ziet er wellicht niet heel erg smakelijk uit maar is echt heerlijk! IMG_7294Na het eten mocht Fay nog even tekenen, echter moesten mama en papa ook meetekenen. Altijd fijn, want daar is deze mama zoooo goed in *ahum*. IMG_7296Voor het slapen nog even in ons geïmproviseerde bad, iets wat Fay altijd geweldig vindt. Ze wil er alleen nooit uit. Probeert het dan altijd uit te stellen. En sinds kort hebben we ook nog muziek in de badkamer (hierover binnenkort meer + winactie) dus dan is het helemaal feest. IMG_7299Papa brengt de kleine meid in de avond eigenlijk altijd naar bed. Dat is een beetje hun dingetje. Tanden poetsen doet ze bij hem ook het beste, als ik het wil doen dan is het nog een flinke struggle. IMG_7301Wel mocht ik een verhaaltje voorlezen, want dat kan mama zo goed! Ik heb een boek met 1 minuut verhaaltjes gekregen van mijn tante toen Fay nog klein was. Echt een ideaal boek. IMG_7311Daarna was het mama me-time. Dus ging ik in dit boek lezen en keek ik ook nog een filmpje. En zo was de dag alweer voorbij. Eigenlijk vrij weinig gedaan, maar toch was het echt een enorm fijne dag zo samen met mijn kleine meid.

Vonden jullie het leuk om ook eens zo’n dagje te zien? Of de volgende keer weer wat meer actie? Ik hoor graag van je in de reacties!

12 reacties op “Plog: een doodgewone dag

Reageren is niet mogelijk.