Plog: dagje Valdeludo

Mijn vorige plog werd enorm goed ontvangen weer. Kreeg hele lieve reacties en mensen wilden graag vaker een plog zien. Nu doe ik regelmatig pogingen om te ploggen maar halverwege de dag kom ik er vaak pas achter dat ik het wilde. Niet erg handig dus. Maar dit keer is het gelukt. Van begin tot eind! En het was nog een hele leuke dag ook nog. Want ik ging samen met Marij en onze dochtertjes een attractiepark(je) testen in Limburg. Het verslag vind je op de blog van Mamaliefde maar de plog vind je hier!

IMG_6421Check mijn net wakkere, rode, met ontploft haar, hoofd. Snel maar even een shirt aangetrokken, bleek van mijn man te zijn. Erg handig haha. Het was hier overigens 07.02uur en ik was stilletjes naar de woonkamer gegaan om Pretty Little Liars te kijken. Helaas voor mij vond ik hem nog niet op Popcorn en kon ik hem ook nergens anders streamen zonder creditcard. IMG_6424Op zich was het niet zo erg dat PLL nog niet online stond, aangezien dochterlief 10 minuten later ook wakker werd en tsjah.. Als de dreumes uit bed is, dan begint het feest en eindigt de rust!IMG_6427Even een (ongezond) ontbijtje naar binnen werken terwijl ik nog even mijn social media bekijk. De rest van de dag niet zoveel tijd voor dus nu maar even doen. Sneu voor mijn dochter, maar ook zij was aan het eten en speciaal voor haar had ik even de tv aangezet. Dora is voortaan best favoriet. Help! IMG_6428Ik sneed nog even een galiameloen in stukjes om mee te nemen naar het park. Zo konden we lekker gezond snoepen. Altijd wel fijn. Marij zou krentenbollen meenemen dus aan eten geen tekort! (En als het goed is aan drinken ook niet, want dat zou daar gratis zijn)IMG_6429Tussen half 10 en 10 uur arriveerden lieve Marij en Eline bij mijn ouders voor de deur en kon de rit (nadat we even alles in 1 auto gepropt hadden) naar Limburg beginnen. Marij ziet er al lekker fris en fruitig uit terwijl ik mijn make-up nog op moet doen. Dat is wel te zien denk ik haha. IMG_6431Kijk, de dames hadden er echt enorm veel zin in. Hahaha. Gelukkig waren ze onderweg wat enthousiaster. Maar ik had dan ook de 2 kleine kleutertjes opgezet. Ze hadden hier overigens wel al aan speenruil gedaan. Fay heeft de speen van Eline in en Eline heeft die van Fay vast. IMG_6432Bij aankomst in Echt zagen we slechts een handjevol auto’s staan. Hmm, niet bepaald druk. Is dat goed of slecht? Haha, goed omdat we zo lekker veel plek hebben in ieder geval! IMG_6433Het zag er zo van buitenaf heel anders uit dan ik had verwacht.Wat ik had verwacht weet ik niet, maar in ieder geval niet dit haha. Bij de kaartverkoop wisten we ook niet eens dat we kwamen, maar toch mochten we doorlopen. Dat was wel fijn, anders was de rit voor niets geweest haha.  IMG_6438We installeerden ons direct op een terrasje bij een aantal speelplekken voor de kleine dreumesjes. Echter is Eline nogal een ‘weglopertje’ haha, die is niet op 1 plek te houden dus Marij heeft wat meters af moeten leggen haha! IMG_6448Fay vindt ontdekken ook wel leuk, maar kan zich net iets langer op 1 plek vermaken. Er is ook zoveel te zien alleen al op 1 plek: andere kindjes, zand, water, …IMG_6455Later “vonden” we elkaar weer terug en verhuisden we naar een ander terrasje met andere speeltoestellen. Dit was iets meer voor de grotere kindjes en voor mama’s. Want I ♥ springkussens!!IMG_6456Kijk maar… Haha!IMG_6457We deden nog een poging om de dames te laten genieten van een springkussen, maar echt heel erg leuk vonden ze het ook weer niet. Ze waren ondertussen ook al behoorlijk moe. Dat merkten we doordat ze sneller huilden.  IMG_6459We besloten om nog even een hapje en drankje te gaan doen, maar ik moest al snel mijn cola laten staan. Er kwamen zoveel wespen op af dat we naar een andere tafel verhuisden en mijn cola als lokaas op de andere tafel lieten. IMG_6460Er kwam ook nog een hele leuke hond voorbij die spekjes bij zich had. Fay vond hem echt eng maar pakte toch een spekje aan. Tsjah, alles voor snoep natuurlijk 😉IMG_6461Deze wafel met warme kersen en slagroom heb ik heel snel naar binnen gewerkt. Want ook die kersen en slagroom waren natuurlijk voer voor de wespen. Normaal ben ik niet zo van de wafels, maar dit smaakte toch wel erg lekker. Dit zit trouwens bij de prijs inbegrepen voor de volwassenen bij Valdeludo. Lekker he! IMG_6463Nadat de dames nog even een schone broek kregen konden we terug naar de auto..IMG_6464Er stonden nu iets meer auto’s dan vanmorgen, haha!IMG_6465De dames waren echt kapot moe. Eline sliep als eerste maar Fay hebben we ook echt wakker moeten maken toen we thuis waren haha. IMG_6466Het uitje was enorm bevallen, maar thuis komen en begroet worden door mijn Vriend Konijn is ook altijd erg leuk. IMG_6467Wel had hij er (samen met Fay) een bende van gemaakt in de kooi, dus die kon ik eerst even op gaan ruimen. IMG_6468Kijk ze eens allemaal braaf zitten. Wachtend op hun eten. Oke oké, ik ben eerlijk, ik heb 25x ‘ga eens zitten’ moeten zeggen voordat ze allemaal zaten. Want dan zaten er 4 en bleef eentje staan, dan ging die ene zitten en stond weer een andere hond op, haha. IMG_6469Ook de planten en bloemen kregen weer hun portie water. Ik moet zeggen dat ik trots ben dat ze na 3 weken nog steeds leven! Normaal gaat alles dood onder mijn zorg, als het om planten of bloemen gaat dan he!IMG_6471s Ochtends kon ik PLL nog niet kijken, maar ’s avonds wel!! Ik vond het einde van de aflevering echt boring en vraag me echt af hoe ze dit nu gaan vervolgen. IMG_6473Toen wij naar bed gingen werd mevrouw wakker (ze sliep op onze kamer dus elk geluidje is teveel) dus nog even een ussie voordat we allemaal onze oogjes dicht deden. Welterusten allemaal.

Ik hoop dat jullie deze plog ook weer leuk vonden. Hebben jullie nog een voorkeur voor een dag dat ik weer een keer plog? Iets wat je graag wilt zien? Laat het dan weten in de reacties. 

Bol AlgemeenBol Algemeen

13 reacties op “Plog: dagje Valdeludo

Reageren is niet mogelijk.