Plog | Dagje LEGO World

Afgelopen dinsdag ging ik samen met Anita en mijn dochter naar LEGO World in de jaarbeurs te Utrecht. Ik had in een aankondiging al aangegeven dat ik er nog nooit was geweest dus ik was heel benieuwd. Vooral ook omdat ik over de vorige edities wel hoorde dat het echt mega druk zou zijn. Ik heb een heleboel foto’s gemaakt dus het is weer tijd voor een plog!

img_8329

Ik besloot om lekker met de trein naar Utrecht te gaan aangezien ik Utrecht niet zo fijn vind om in te rijden en vaak de parkeerkosten net zo duur zijn als een treinkaartje. Vooral als je hem in de spoorwinkel koopt, inclusief lunch bij La Place, zoals ik deed haha. Fay vond het geweldig in de trein zoals je kunt zien.

Bol AlgemeenBol Algemeen

img_8330

Wel was ze nog heel moe dus ging ze telkens “even slapen mama”. Zo schattig..

Fay wilde met vrijwel elke LEGO pop op de foto dus ik heb denk ik 50 nepfoto’s gemaakt maar onder bovenstaande foto’s kon ik niet uit hahaha!

img_8340

Het was vrij druk, maar eigenlijk niet zo druk dat je nergens meer door kon. Doordat er vier grote hallen waren en op verschillende plekken DUPLO LEGO stond was het goed verspreid.

img_8341

Overal waren mooie displays te zien en dit vond Fay de mooiste natuurlijk. Met een rijdend treintje en mooie huisjes. Natuurlijk van Duplo gemaakt.

img_8345

Ze wilde heel graag meespelen met een aantal grotere jongens en de diertjes. Van de jongens mocht ze dat echter niet dus maakte ze maar zelf een beestenboel ervan!

img_8356

Bij LEGO Friends was het ook prachtig. Als mijn dochter groot genoeg is zal ik daar ook zeker genoeg van in huis halen haha. Al is het voor mezelf misschien 😛

img_8366

Dit vind ik zo’n grappige foto. Alsof het haar beste vrienden zijn.. Grapjas!

img_8381

Er was ook een duplo speelhoek met een trein, een glijbaan en meer. Het viel me nog mee dat ik Fay uit de trein kon krijgen aangezien ze dit echt geniaal leuk vind haha. Maar met de belofte aan muziek en dansen kwam ze er toch uit..

img_8384

Toen ik even op een bankje zat samen met Anita werd ik opeens heel hard geroepen.. “Mama mama, kom hier! Kijk mama een motor, ik wil stoer zijn.”

img_8394

Op het einde dook ze nog even in de blokjesvijver en kostte het me enorm veel moeite haar er weer uit te krijgen. Wat ik ook wel snap. Hoe leuk is dat!!

img_8396

Op de terugweg naar het station wilde Fay zelf de tas trekken. Nou vooruit dan kleine meid, dat mag wel van je moeder haha. #slavendrijver

Al met al hebben we echt een hele leuke dag gehad samen. En LEGO World staat zeker op ons lijstje om volgend jaar weer heen te gaan 🙂

Ben jij al bij LEGO World geweest? Je kunt er nog heen tot en met 24 oktober!

16 reacties op “Plog | Dagje LEGO World

Reageren is niet mogelijk.