Plog: blogmama date

image

Vorige week dinsdag had ik een date met nog vier blogmama’s. Daar vertelde ik gisteren al een klein beetje over in mijn weekoverzicht, maar niet teveel want ik had die dag ook geplogd. Verder was die date nog een tikkeltje extra bijzonder, want de nieuwe K3 was aanwezig. Gehuld in dezelfde jurkjes waren ze toch wel de blikvanger van de dag. Ik zal jullie niet langer in spanning houden, kijk mee naar onze leuke dag.

IMG_2141

Het was vrij vroeg toen we mijn man naar zijn werk brachten.We hadden namelijk een speeldate gepland die ochtend/middag en daar hadden we de auto voor nodig. Normaal slaapt Fay nog rond deze tijd maar nu was ze echt heel erg vroeg wakker.

IMG_2142

Doordat Fay al zo vroeg wakker was zag ik geen kans om te gaan douchen. Ik ‘beklaagde’ me bij mijn mede mama’s en zij kwamen met de oplossing! Dat ik dat nog niet geprobeerd had zeg. Ik zette Fay op de badmat voor de douche met mijn telefoon en ik had er geen kind aan. Ideaal!

IMG_2146

Ik had een nieuw jurkje gekregen van Lief! Lifestyle en toen ik hem Fay aandeed was ze er zelf het meest blij mee geloof ik. Ze vond het heel mooi en kon er goed mee dansen zei ze haha.

IMG_2147

Nog even een paar minuten Zandkasteel aangezet zodat ik de tas kon pakken en we konden gaan.

IMG_2148 (1)

Of toch niet helemaal? Net nadat ik mijn mascara had opgedaan moest ik niezen en tadaaaaa elke vrouw herkent dit toch wel of niet?

IMG_2151

Eenmaal buiten moest ik van Fay nog even een blitse foto maken die ik ook plaatste op Instagram.

IMG_2155

Het was lekker zonnig en daarom vonden wij het niet erg om buiten even te wachten op Charlotte en Aukje.

IMG_2159

Eenmaal binnen kwam de volgende mama ook al snel met haar twee lieve dochters. Geertje van Stayathomemama zie je hier links en rechts is Charlotte van Aukjeswereld.

IMG_2160

Al snel arriveerden de andere twee moeders en dochters ook. Helemaal links, met de rug naar ons toe is Monique van Moonoloog en helemaal rechts zie je Marij van Zomersproetje.

IMG_2163

We hadden afgesproken bij de Brandevoortse Hoeve net als de vorige keer. Dit omdat het echt een ideale plek is om zelf lekker je thee te drinken en bij te kletsen en de kinderen kunnen naar alle hartenlust spelen.

IMG_2169

Fay reed samen in een treintje met de twee meiden van Geertje; Guusje en Laura.

IMG_2172

Deze foto is helaas bewogen maar ik vond hem te leuk om niet te laten zien. Fay is helemaal blij met het worstenbroodje dat ze kreeg en Lise is aan het smikkelen van een tosti.

IMG_2176

Zelf at ik een broodje met omelet. Heerlijk!

IMG_9527

Zoals je wellicht is opgevallen in een aantal foto’s hierboven hadden (vlnr) Aukje, Fay en Lise dezelfde jurkjes aan. Dit hebben we bewust gedaan omdat we alledrie dit jurkje plus legging hebben ontvangen vanuit Lief!. Het leek ons daarom dan ook leuk om foto’s te maken van de drie peutertjes aka de nieuwe K3 haha.

IMG_9544

Helaas gedroegen ze zich als echte peuters en lukte het niet echt om de foto’s te maken die we van te voren bedacht hadden. Dus dan maar omkopen met krentjes en ze op die manier in ieder geval naast elkaar te krijgen. Zijn ze niet schattig?

IMG_9555

Monique en ik vertrokken tegen een uur of drie als laatste samen met onze meiden. Alletwee een blitse zonnebril op en ondanks dat ze beide elkaar wel een kusje wilde geven vond Fay toch haar gekregen ei belangrijker. Op de terugweg had ze het wel de hele tijd over Lise en Auki haha.

IMG_2180

Wij moesten mijn man ook weer ophalen bij zijn werk dus tegen vier uur zorgden we dat we op de plek van bestemming waren.

IMG_2182

Helaas moest hij wat overwerken (gelukkig maar een kwartier) dus hebben wij ons proberen te vermaken op de parkeerplaats.

IMG_2186

Eenmaal weer thuis (uur of 5) ben ik meteen gaan koken. Gelukkig had ik de kip en champignons de dag ervoor al gesneden en hoefde ik dus alleen nog maar de broccoli te snijden en stomen.

IMG_2188

Ondertussen speelde Fay samen met papa met het speelzand. Ze is er helemaal weg van en dat snap ik wel. Al ben ik er zelf niet zo blij mee want ondanks dat het prettiger is dan gewoon zand om mee te spelen binnen, het ligt alsnog overal!

IMG_2191

Mijn vriendinnetje Kim kwam eten die avond en bleef daarna ook nog gezellig thee drinken en bijkletsen. Wij kennen elkaar vanaf de middelbare school dus inmiddels alweer 19 jaar. We zien elkaar echter niet regelmatig omdat we een totaal ander leventje hebben. Toch zijn we wel echte vriendinnen en dat merken we telkens weer wanneer we elkaar zien.

Nadat mijn vriendin weg was zijn we de boel gaan opruimen en gaan slapen. Het was een super leuke dag in ieder geval!

Wat vinden jullie van de Lief! jurkjes?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

23 reacties

 1. Charlotte op 8 mei 2016 om 07:46

  Ik ben fan van de nieuwe K3! Fijne moederdag vandaag! 🙂

 2. Geertje - Stay At Home Mama op 8 mei 2016 om 09:57

  Was super gezellig! Fijne dag vandaag… x

 3. Nicole op 8 mei 2016 om 09:58

  Hahah ik moest zo lachen om die snap toen met je mascara na het niezen. Ik heb ook altijd dat soort dingen. I feel you 😉
  En leuk zo’n mamameeting!

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:03

   Haha gelukkig ik ben niet de enige!

 4. Janske op 8 mei 2016 om 10:21

  Wat kan ik mijzelf inschrijven voor de fanclub???

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:04

   De fanpagina is in de maak, hahahaha

 5. MamavdDag op 8 mei 2016 om 12:02

  Hahah die nies! En inderdaad heb je geen kind meer aan ze wanneer je je mobieltje geeft. Net magie

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:04

   Ja ik moet zeggen dat een mobieltje vaak dingen oplost, maar dat hij hierbij ook zou werken had ik niet verwacht. Ze is zo dol op douchen!

 6. MetMirjam op 8 mei 2016 om 13:06

  Slimme actie zo met het douchen! Die jurkjes zijn echt schattig! De kindjes natuurlijk zelf ook 😉

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:04

   Haha ja de kids maken de jurkjes leuk natuurlijk 😉

 7. Anita op 8 mei 2016 om 16:31

  Ziet eruit als een onwijs gezellige dag!

 8. mama van dijk op 8 mei 2016 om 17:46

  ahhhh wat een cuties<3

 9. Maike op 8 mei 2016 om 18:14

  Wat zijn die roze jurkjes leuk zeg!

 10. Josan op 8 mei 2016 om 19:38

  Die foto van al die meisjes op een rij is zo schattig!

 11. Monique op 8 mei 2016 om 22:01

  Leuk gedaan Nicole! En ondanks dat ze niet zo goed meewerkten, heb je ze toch leuk op de foto gekregen 🙂 Lise en ik hebben een gezellige ochtend/middag gehad!

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:05

   Voor herhaling vatbaar he!

 12. Merel op 9 mei 2016 om 06:29

  Haha heel herkenbaar die mascara ? Wat een mooie jurkjes! En gezellig om elkaar te zien, geweldige foto van die meiden bij elkaar.

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:05

   Thnx voor je lieve reactie 🙂

 13. Hanna op 9 mei 2016 om 08:29

  Ik stem voor de nieuwe K3, leuk!

 14. Cindy op 9 mei 2016 om 18:10

  Wat leuk die mama-meeting. En allemaal meisjes, gezellig! En oooh: mascara en daarna niezen. De horror!

 15. Jootje op 9 mei 2016 om 20:42

  Ooh, die mascara.. Zo herkenbaar haha! Ik ben dus niet de enige 😉 Leuke blog weer! X.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje