Plog: blogmama date

Vorige week dinsdag had ik een date met nog vier blogmama’s. Daar vertelde ik gisteren al een klein beetje over in mijn weekoverzicht, maar niet teveel want ik had die dag ook geplogd. Verder was die date nog een tikkeltje extra bijzonder, want de nieuwe K3 was aanwezig. Gehuld in dezelfde jurkjes waren ze toch wel de blikvanger van de dag. Ik zal jullie niet langer in spanning houden, kijk mee naar onze leuke dag.

IMG_2141

Het was vrij vroeg toen we mijn man naar zijn werk brachten.We hadden namelijk een speeldate gepland die ochtend/middag en daar hadden we de auto voor nodig. Normaal slaapt Fay nog rond deze tijd maar nu was ze echt heel erg vroeg wakker.

IMG_2142

Doordat Fay al zo vroeg wakker was zag ik geen kans om te gaan douchen. Ik ‘beklaagde’ me bij mijn mede mama’s en zij kwamen met de oplossing! Dat ik dat nog niet geprobeerd had zeg. Ik zette Fay op de badmat voor de douche met mijn telefoon en ik had er geen kind aan. Ideaal!

IMG_2146

Ik had een nieuw jurkje gekregen van Lief! Lifestyle en toen ik hem Fay aandeed was ze er zelf het meest blij mee geloof ik. Ze vond het heel mooi en kon er goed mee dansen zei ze haha.

IMG_2147

Nog even een paar minuten Zandkasteel aangezet zodat ik de tas kon pakken en we konden gaan.

IMG_2148 (1)

Of toch niet helemaal? Net nadat ik mijn mascara had opgedaan moest ik niezen en tadaaaaa elke vrouw herkent dit toch wel of niet?

IMG_2151

Eenmaal buiten moest ik van Fay nog even een blitse foto maken die ik ook plaatste op Instagram.

IMG_2155

Het was lekker zonnig en daarom vonden wij het niet erg om buiten even te wachten op Charlotte en Aukje.

IMG_2159

Eenmaal binnen kwam de volgende mama ook al snel met haar twee lieve dochters. Geertje van Stayathomemama zie je hier links en rechts is Charlotte van Aukjeswereld.

IMG_2160

Al snel arriveerden de andere twee moeders en dochters ook. Helemaal links, met de rug naar ons toe is Monique van Moonoloog en helemaal rechts zie je Marij van Zomersproetje.

IMG_2163

We hadden afgesproken bij de Brandevoortse Hoeve net als de vorige keer. Dit omdat het echt een ideale plek is om zelf lekker je thee te drinken en bij te kletsen en de kinderen kunnen naar alle hartenlust spelen.

IMG_2169

Fay reed samen in een treintje met de twee meiden van Geertje; Guusje en Laura.

IMG_2172

Deze foto is helaas bewogen maar ik vond hem te leuk om niet te laten zien. Fay is helemaal blij met het worstenbroodje dat ze kreeg en Lise is aan het smikkelen van een tosti.

IMG_2176

Zelf at ik een broodje met omelet. Heerlijk!

IMG_9527

Zoals je wellicht is opgevallen in een aantal foto’s hierboven hadden (vlnr) Aukje, Fay en Lise dezelfde jurkjes aan. Dit hebben we bewust gedaan omdat we alledrie dit jurkje plus legging hebben ontvangen vanuit Lief!. Het leek ons daarom dan ook leuk om foto’s te maken van de drie peutertjes aka de nieuwe K3 haha.

IMG_9544

Helaas gedroegen ze zich als echte peuters en lukte het niet echt om de foto’s te maken die we van te voren bedacht hadden. Dus dan maar omkopen met krentjes en ze op die manier in ieder geval naast elkaar te krijgen. Zijn ze niet schattig?

IMG_9555

Monique en ik vertrokken tegen een uur of drie als laatste samen met onze meiden. Alletwee een blitse zonnebril op en ondanks dat ze beide elkaar wel een kusje wilde geven vond Fay toch haar gekregen ei belangrijker. Op de terugweg had ze het wel de hele tijd over Lise en Auki haha.

IMG_2180

Wij moesten mijn man ook weer ophalen bij zijn werk dus tegen vier uur zorgden we dat we op de plek van bestemming waren.

IMG_2182

Helaas moest hij wat overwerken (gelukkig maar een kwartier) dus hebben wij ons proberen te vermaken op de parkeerplaats.

IMG_2186

Eenmaal weer thuis (uur of 5) ben ik meteen gaan koken. Gelukkig had ik de kip en champignons de dag ervoor al gesneden en hoefde ik dus alleen nog maar de broccoli te snijden en stomen.

IMG_2188

Ondertussen speelde Fay samen met papa met het speelzand. Ze is er helemaal weg van en dat snap ik wel. Al ben ik er zelf niet zo blij mee want ondanks dat het prettiger is dan gewoon zand om mee te spelen binnen, het ligt alsnog overal!

IMG_2191

Mijn vriendinnetje Kim kwam eten die avond en bleef daarna ook nog gezellig thee drinken en bijkletsen. Wij kennen elkaar vanaf de middelbare school dus inmiddels alweer 19 jaar. We zien elkaar echter niet regelmatig omdat we een totaal ander leventje hebben. Toch zijn we wel echte vriendinnen en dat merken we telkens weer wanneer we elkaar zien.

Nadat mijn vriendin weg was zijn we de boel gaan opruimen en gaan slapen. Het was een super leuke dag in ieder geval!

Wat vinden jullie van de Lief! jurkjes?

23 reacties op “Plog: blogmama date

Reageren is niet mogelijk.