Plog #3 zaterdag 28-6-2014

Het is alweer meer dan een maand geleden dat ik mijn tweede plog online zette. Omdat ik op deze zaterdag een leuke planning had besloot ik om maar weer eens wat extra foto’s te maken zodat ik die voor een plog kon gaan gebruiken. Ik heb niet alle foto’s gebruikt, dit omdat het er echt super veel waren maar ook omdat ik nog een ander blogje in de planning heb waarvoor ik ook wat foto’s wil gebruiken. Ik ga het weer op dezelfde manier doen als de vorige keer, dus collages van 4 foto’s waaronder ik wat extra vertel…

PlogIk had de wekker vroeg gezet omdat ik om  8 uur alweer weg zou moeten. Gelukkig zou mijn man ook een drukke dag hebben dus hij besloot om tegelijkertijd eruit te gaan. Dit kwam super uit want nu kon ik op mijn gemak voor mezelf zorgen en hij voor Fay! Ik besloot om vandaag wat extra’s aan make up te doen. Al moet ik zeggen dat je het op de foto niet zo goed ziet. Maar ik heb dus oogschaduw op en normaal doe ik dat eigenlijk niet! Verder at ik een half bakje kwark banaan en knuffelde ik nog even met manlief en dochter uiteraard.. Plog1Om 08.06 zat ik dan uiteindelijk in de auto en ging ik op weg naar Monique van Moonoloog! Ik zou haar en Lise ophalen in Eindhoven want dat was toch op mijn weg en dan zouden we gezellig samen naar Kelly van Kellycaresse rijden. We hadden daar namelijk een draag en meet! Dit hield in dat we een draagworkshop kregen van een draagconsulente plus het was ook tegelijkertijd een meet van mama’s en mama bloggers. Zo was Gwen er bijvoorbeeld ook van mijnlevenalsmama. Op de foto rechtsboven zie je trouwens mijn cadeau tas. Daar zat het notitieboekje in dat Monique had gewonnen tijdens 1 van mijn winacties op Instagram en nog wat leuke cadeautjes voor Kelly en haar kindje Lana. Plog2Wat ik zelf echt super leuk vond was dat het voelde alsof ik Monique en Kelly al jaren kende. Ook onze dametjes leken elkaar erg leuk te vinden en het verbaasde me dat Fay het zo lang volhield op haar buik. Maar ja, ze zag natuurlijk dat de andere kindjes dat ook deden en ons meisje eigenwijsje laat zich dan niet kennen! Zodra Lise echter aangaf dat ze niet meer op haar buik wilde vond Fay dit ook het startsein om dit duidelijk te maken. De foto rechtsboven moest ik overigens gewoon maken omdat ze pas sinds kort echt doorheeft dat ze zelf kan rammelen met haar speelgoed! Oh ja zie je trouwens hoe lief Lise het handje van Fay vastheeft? Nu al vriendinnetjes!Plog3Fay vond het echt geweldig in de draagdoek en ik ook. Wat voelde het super om haar zo continu dichtbij me te hebben. Ik kon alles doen, gaan zitten, lopen, enzovoort. Ik kreeg ook geen last van mijn rug, waar ik wel bang voor was. Plus Fay viel gewoon in slaap, wauw echt super gewoon! Uiteraard moesten er nog wel foto’s gemaakt worden, er is ook een leuke groepsfoto maar die zal binnenkort wel bij Kelly op haar blog verschijnen. Ik heb overigens nog geen doek gekocht, maar ben dat wel van plan om te gaan doen.
Plog4Het was op een gegeven moment alweer half 2 geweest dus tijd voor ons om naar huis te gaan. Ik zette Monique en Lise weer af in Eindhoven en reed zelf door naar huis. In Eindhoven heb je een grote fontein (zie linksboven) en nu was hij oranje speciaal voor het Nederlands elftal. Daar moest ik dus wel even een foto van maken. Toen ik thuis kwam was mijn schoonvader er nog, hij had samen met mijn man iets gaafs gemaakt van 1 van onze pallets. Wat precies laat ik binnenkort nog een keer in een DIY zien. Nadat mijn schoonvader weg was gingen we samen met Fay naar mijn ouders waar we zouden gaan eten. De honden zijn ook allemaal dol op Fay dus die waren super blij. En ik was ook happy want mijn ouders hadden haringen waar ik er dus lekker een van gesmuld heb!
Plog5Ook hadden mijn ouders oranje tompoezen, eigenlijk speciaal voor zondag. Maar mijn vader (en man) wilden perse nu al een tompoes eten dus ja, dan eten wij dus mee haha. Later op de avond toen we weer thuis waren heb ik overigens wel nog wat gezonds gegeten hoor. Lekker ananas, om het een beetje te compenseren, haha. De hond was ook super blij dat we weer thuis waren en hij was niet meer bij me weg te slaan. We hebben niet echt meer iets gedaan eigenlijk die avond en na Fay’s laatste flesje gingen we lekker slapen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

7 reacties op “Plog #3 zaterdag 28-6-2014

Reageren is niet mogelijk.