Plog #2 vrijdag 30-5-2014

Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe Plog. Een Plog is een blog met foto’s van slechts één dag. Dus echt een soort van dagboekje van die dag maar dan voornamelijk in de vorm van foto’s. Nu stond ik vrijdag op met een prachtig zonnetje en dat leek me nu de perfecte dag om de ploggen. Goh, het is zelfs al veranderd in een werkwoord, hihi! Heb het dit keer nét iets anders aangepakt met tonen van de foto’s. Ik zet ze telkens in een mini collage bij elkaar en vertel in het kort er iets over.

Plog 2

Om 5 uur ging de wekker van manlief. Ik was echter al wakker vanaf een uur of 4. Daarna wel weer proberen te slapen maar zonder succes. Rond 7 uur vroeg ons meisje om haar flesje dus heb ik hem warm gemaakt, ze dronk niet alles op maar wel genoeg! Nadat we nog even geknuffeld hadden las ik voor uit het boekje ‘Snuffel en de bloem’, want Fay is nu al gek op olifantjes.. Daarna heb ik haar in bed gelegd en heeft ze nog lekker geslapen.
Plog 21Tijdens dat ons meisje sliep heb ik haar medicijntje gegeven. Dat doet ze altijd erg goed. Slikt ze gewoon door zonder problemen. Erg fijn dus! Ook bekeek ik even mijn kalender van de blog en kwam tot de conclusie dat ik nog niet zoveel blogjes klaar heb staan maar wel veel ideetjes heb! Daarna werd het toch tijd om me aan te kleden en even op te maken. Normaal maak ik me niet echt op, maar ik maak wel altijd mijn gezicht schoon. Dit doe ik met de producten van Mario Badescu en sinds kort Biotherm, omdat ik dat laatste mag uitproberen. Vandaag ging ik voor de mascara, een lijntje onder de ogen en een klein beetje roze oogschaduw plus highlighter erboven.
Plog 22Omdat Fay al heel lang een enorm droog huidje heeft bij haar wenkbrauwen en het eigenlijk alleen erger lijkt te worden vond ik het een slim plan om het even na te laten kijken door de dokter. Die trok dezelfde conclusie als ik eigenlijk al dacht: eczeem. We kregen een tube mee naar huis om het mee in te smeren (en het lijkt te werken). Verder ging ik samen met mijn moeder en later ook met mijn oma even naar de Kruidvat, Blokker en Action voor wat spulletjes. (De ussie die je ziet is samen met mijn oma!)
Plog 23Ik maakte voor mijn moeder, oma en mezelf tosti’s klaar en at er zelf eentje met sambal. Later at ik ook nog een bakje met aardbeien als tussendoortje en ik drink uiteraard vooral water met fruit erin voor de smaak. Rond een uur of 3 reed ik, alleen, naar Eindhoven toe omdat ik een fotoshoot zou doen van 2 oud-collegaatjes van PSV en hun familie. We deden dit bij de Philips Fruittuinen. Erg leuk daar!
Plog 24Na de shoot, die overigens ook nog erg gezellig was, kwam ik thuis en laadde ik direct de foto’s op mijn computer om te zien of ze gelukt waren. Je ziet wel wat op het schermpje van de camera maar je kunt niet alles even goed zien. Maar er zaten zeker paar hele leuke foto’s tussen! Verder lag ons meisje echt helemaal in coma te slapen, echt van de wereld was ze.. Jammer want ik wilde graag knuffelen. Maar later werd ze toch wakker en kreeg ze direct haar nieuwe slabbertje om van Fiep Westendorp, gekocht bij de Kruidvat!
Plog 25Ik was trouwens vergeten te zeggen dat mijn man al heerlijk gekookt had toen ik thuis kwam en ik had zo’n honger dat ik vergat een foto te maken ervan. Later was ik ook zo moe (eigenlijk de hele dag al… gek hé als je zo weinig slaapt!) en Fay ook dus deden we samen onze oogjes dicht op de bank. Fay bracht ik daarna naar haar eigen bedje en ik nestelde me lekker op de bank. Er stond een film op maar die heb ik amper gezien want ik sliep al snel. Voordat ik in slaap viel heb ik nog even een foto kunnen maken van onze lieve hond die altijd lekker bij ons komt liggen… Mijn man maakte me overigens wakker voor het laatste flesje en om dan direct naar bed te gaan. Dat laatste flesje geven we altijd in bed…

Zo dat was mijn dag! Vond het een erg leuke en ook best productieve dag, had tussendoor ook nog lekker opgeruimd enzo maar daar maakte ik geen foto van. Vind het ploggen eigenlijk best leuk, denk dat er zeker een 3e komt!

6 reacties op “Plog #2 vrijdag 30-5-2014

  • Eigenlijk houd ik houd ik niet zo van plogs maar zo met die collages vind ik het wel leuk om te zien. En natuurlijk ook gewoon omdat het de plog van jou en Faytje is. Vet lieve foto trouwens dat jullie samen liggen te slapen.

  • Leuk! Ik ben zo dol op plogs! gisteren zelf geplogt omdat we n wknd weg zijn, thuis even alles ‘monteren’ straks.

  • Dit is een leuke plog omdat je er iets meer bij verteld. Je hebt ook van die plogs waar mensen letterlijk vertellen wat je op de foto ziet. Net of ik dat niet zie. Maar deze is leuk hoor. En de Philips fruittuinen onthoud ik even.

  • Leuke plog. Ik hou er wel van:)
    Lieve foto’s van fay.
    En Ah gezellig he als de hond er zo bij komt liggen. Doet die van ons ook altijd:)

    Fijne zondag!

Reageren is niet mogelijk.