Cadeautip: Play-Doh Wheels betonfabriek + winactie

Werk in uitvoering met Play-Doh Wheels. Play-Doh pakt met de introductie van deze lijn in bouwthema meteen groots uit met vier spannende speelsets en hele speciale Doh. Je kunt wegen aanleggen, bergen afgraven, brandjes blussen en rioleringen aanleggen. Dus hup jongens en meisjes, aan het werk!

Vier verschillende Play-Doh Wheels speelsets

Er zijn maar liefst vier leuke speelsets in dit bouwthema die allemaal aansluiten op elkaar. Toch kun je juist ook heel goed afzonderlijk met de sets spelen dus je hoeft ze heus niet allemaal in huis te halen. Al is dat wel heel erg leuk. Wij ontvingen de Play-Doh Wheels betonfabriek waarbij je zowel een kiepwagen, stoomwals en een grindmolen ontvangt. Daarnaast ook nog 1 potje bouwklei en drie potjes boetseerklei.

Naast de betonfabriek heb je ook nog de Kraan & Heftruck, Graafmachine & Bulldozer en een toffe brandweerwagen. Deze past natuurlijk óók in het thema omdat je daarmee de brandjes in de gebouwen blust.

Play-Doh Wheels Betonfabriek

Naast de brandweerwagen vind ik de betonfabriek misschien nog wel de leukste set. Dat komt ook omdat ze hier in onze straat pas nog aan de slag zijn geweest met de weg en we daarom dagelijks kiepwagens en stoomwalsen voorbij hebben zien rijden. En natuurlijk ook aan het werk gezien. Zowel de kleuter als peuter waren daar enorm van onder de indruk. Dus hoe leuk is het dan om zelf aan de slag te gaan met een stoomwals en grindmolen.

Alhoewel onze peuter nog geen 3 jaar is (wat wel de aanbevolen leeftijd is) kan hij samen met zijn zus hier eindeloos plezier aan beleven. Wanneer je de klei telkens weer goed opbergt kun je er ook jaren mee vooruit. Zorg dat de bakjes in ieder geval altijd goed dicht zitten. En haal ook alle “grind” weer uit de molen anders wordt dit hard en kun je het niet meer goed gebruiken.

Winactie

Naast dat wij zelf een set hebben mogen ontvangen mag ik ook nog eens iemand blij maken met de betonfabriek speelset van Play-Doh Wheels. Hieronder lees je wat je ervoor moet doen:

  • Laat een reactie achter onder deze blog en vertel wie er graag met Play-Doh speelt.
  • Niet verplicht, maar wanneer je een tag of gifje achterlaat op Facebook dan gaat jouw naam 2x in de hoge hoed.
  • De winactie loopt t/m 3 november. De winnaar wordt in de week daarna hier in deze blog bekend gemaakt.
  • Klik hier voor de winactie voorwaarden

40 reacties op “Cadeautip: Play-Doh Wheels betonfabriek + winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *