Cadeautip: Play-Doh Wheels betonfabriek + winactie

Werk in uitvoering met Play-Doh Wheels. Play-Doh pakt met de introductie van deze lijn in bouwthema meteen groots uit met vier spannende speelsets en hele speciale Doh. Je kunt wegen aanleggen, bergen afgraven, brandjes blussen en rioleringen aanleggen. Dus hup jongens en meisjes, aan het werk!

Vier verschillende Play-Doh Wheels speelsets

Er zijn maar liefst vier leuke speelsets in dit bouwthema die allemaal aansluiten op elkaar. Toch kun je juist ook heel goed afzonderlijk met de sets spelen dus je hoeft ze heus niet allemaal in huis te halen. Al is dat wel heel erg leuk. Wij ontvingen de Play-Doh Wheels betonfabriek waarbij je zowel een kiepwagen, stoomwals en een grindmolen ontvangt. Daarnaast ook nog 1 potje bouwklei en drie potjes boetseerklei.

Naast de betonfabriek heb je ook nog de Kraan & Heftruck, Graafmachine & Bulldozer en een toffe brandweerwagen. Deze past natuurlijk óók in het thema omdat je daarmee de brandjes in de gebouwen blust.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Play-Doh Wheels Betonfabriek

Naast de brandweerwagen vind ik de betonfabriek misschien nog wel de leukste set. Dat komt ook omdat ze hier in onze straat pas nog aan de slag zijn geweest met de weg en we daarom dagelijks kiepwagens en stoomwalsen voorbij hebben zien rijden. En natuurlijk ook aan het werk gezien. Zowel de kleuter als peuter waren daar enorm van onder de indruk. Dus hoe leuk is het dan om zelf aan de slag te gaan met een stoomwals en grindmolen.

Alhoewel onze peuter nog geen 3 jaar is (wat wel de aanbevolen leeftijd is) kan hij samen met zijn zus hier eindeloos plezier aan beleven. Wanneer je de klei telkens weer goed opbergt kun je er ook jaren mee vooruit. Zorg dat de bakjes in ieder geval altijd goed dicht zitten. En haal ook alle “grind” weer uit de molen anders wordt dit hard en kun je het niet meer goed gebruiken.

Winactie

Naast dat wij zelf een set hebben mogen ontvangen mag ik ook nog eens iemand blij maken met de betonfabriek speelset van Play-Doh Wheels. Hieronder lees je wat je ervoor moet doen:

 • Laat een reactie achter onder deze blog en vertel wie er graag met Play-Doh speelt.
 • Niet verplicht, maar wanneer je een tag of gifje achterlaat op Facebook dan gaat jouw naam 2x in de hoge hoed.
 • De winactie loopt t/m 3 november. De winnaar wordt in de week daarna hier in deze blog bekend gemaakt.
 • Klik hier voor de winactie voorwaarden

40 reacties op “Cadeautip: Play-Doh Wheels betonfabriek + winactie

 • Ik zag deze set laatst en was al aan het overwegen om hem te kopen. Mijn kleuter is dól op kleien. Hij kan daar zomaar twee uur zoet mee zijn <3 En hij is ook dol op (bouw)machines. Dus deze set zou perfect zijn! (Dat onze kleibak al uitpuilt vergeet ik dan maar even)
  Ik maak dus graag kans. Helaas heb ik geen FB.

 • Wat gaaf zeg! Ik heb hier nog niet eerder van gehoord. Maar zou super leuk zijn voor mijn zoontje van net 4. Dol op kleien en dan super leuk met deze graafset!

  • leuk!! onze kleine man speelt heel graag met playdoh, hij heeft de grootste fantasie als ie ermee bezig is, zo leuk om te zien! zijn papa is kraanmachinist dus deze set is dan natuurlijk EXTRA leuk!

 • Suzan Valkenburg zegt:

  Wat ontzettend gaaf, nu ook stoere attributen voor jongens! Sowieso zijn vrachtwagen, hijskraan en tractor hier favoriet! Kleien doet hij graag dus dit zou een hele fijne aanvulling zijn! ????????????????

 • Mijn zoontje Jacy zou dit echt helemaal geweldig vinden! Hij is gek op klei en misschien nog wel iets gekker op bouwterreinen en bouwvoertuigen! Dus deze combinatie is echt ideaal????

 • Lynn Mahieu zegt:

  Ik vind dit echt zo goed gevonden! Dit lijkt me een ideale uitbreiding voor mijn dochtertje’s Play-Doh. Want ja, ook meisjes mogen met kranen spelen. ????

 • Trotsema fati zegt:

  Hier thuis zijn 4 kleintjes die super graag met play- Doh spelen en wat zouden ze hier heel erg blij van worden

 • Wanneer mijn kleinkinderen soms niet weten waarmee ze zullen gaan spelen dan pak ik meestal de bak met Play-Doh en begin iets te maken en meteen spelen ze mee. Af en toe deze bak bijvullen met iets nieuws erbij is altijd welkom. Vooral de twee jongens zullen deze Wheels Betonfabriek zeker weten geweldig leuk vinden.

 • Els Wanders zegt:

  Ik doe graag mee voor Niek. Hij speelt regelmatig met de Play-doh. Een set met deze kiepwagen en molen zal hij zeker fijn mee kunnen spelen. We hebben nu alleen setjes om eten mee te maken.

 • Jeroen de Jong zegt:

  Deze papa doet graag mee want dit ziet er wel heeel gaaf uit! Onze Mats en Dex zijn dol op klei maar nu met deze wegwerkzaamheden erbij zullen ze het nog leuker vinden!!! Duimen voor mijn mannen!

 • Dit zal mijn zoontje super vinden. Hij heeft de klei helemaal ontdekt en is dol op alles wat wielen heeft. Dit is een een stoere set voor hem, leuk als Sinterklaascadeau!

 • Judith Veldhuizen zegt:

  Wat ontzettend leuk zou dat zijn voor onze Tygo! Lekker samen maken we de mooiste dingen en kan hij zijn fijne motoriek ook mooi oefenen 🙂

 • Onze jarno is gek op klei; dat vraagt hij ook altijd als hij een cadeautje mag uitkiezen. en dan lekker stoer deze met de ‘wheels’; echt top voor onze jongen!

 • Heleen Haarsma zegt:

  Mijn 2 lieve kleindochters komen minimaal 1x in de maand een lang weekend logeren en wat zijn ze gek op tekenen en kneden, gewoon lekker creatief zijn! Ik zie nu al de smile van oor tot oor op hun gezicht als ze dit geweldige pakketje zien!! 🙂

  Duimen maarrr…

 • Marianne van den Hoek zegt:

  Wat een superleuke kleiset is dit! Mijn kleinzoon Tijn zou hier graag mee aan de slag willen 🙂

 • Miekske Dingens zegt:

  Wat lijkt me dit leuk om met ons zoontje en dochter te kunnen doen, zo kunnen we nog meer klei-avonturen beleven 😉

 • Wat een geweldige winactie voor mijn kleinkinderen
  Zij zijn allemaal gek op kleien, maar zo’n mooie als Play-Doh betonfabriek hebben ze nog nooit gehad.
  Zo’n mooie complete set met betonmolen, kiepauto en stoomwals is natuurlijk mooi om mee te spelen.
  Zowel kleinzoon als kleindochters vinden het vast erg leuk om te doen.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en heb geliked en geloved en doe graag mee.

 • Mijn zoontje van 3 is gek op kleien en op kiepauto’s, bulldozers, enz. Hij zou deze set prachtig vinden!

 • marij brand zegt:

  ahhhh heel leuk voor mn zoontje!
  hij mag van zn zus nooit met haar meedoen, dus een eigen set zou super zijn

 • Mijn neefje vind dit heel leuk. Ik mag graag knutselen of spelen met klei met mijn neefje, wanneer ik op hem mag oppassen.

Reageren is niet mogelijk.