Speelgoedtip: Play-Doh Kitchen prachtige taarten oven

IMG_4281

Als er ergens al jarenlang mee gespeeld wordt, dan is dat wel Play-Doh. Al vanaf jongs af aan, de peuter leeftijd, wordt er al met klei gespeeld. En zelfs nu onze dochter bijna acht is wordt de bak met Play-Doh nog regelmatig uit de kast gepakt. Vooral wanneer er vriendjes komen spelen. Dan ligt de hele achtertafel vol met klei en allerlei leuke attributen. Onze nieuwste aanwinst is de Prachtige Taarten Oven van Play-Doh Kitchen Creations.

Prachtige taarten oven van Play-Doh

De prachtige taarten oven bestaat uit een oven met daarbij een spatel en lepel, een slagroomspuit, een mengkom, een bordje, een bakvorm en vijf potjes met klei. Met de oven maak je echt de mooiste taarten. Het was even uitvogelen hoe het werkte want de gebruiksaanwijzing vonden we niet zo duidelijk. Maar als je het eenmaal door hebt dan vliegen de taarten eruit.

Ik moet toegeven dat deze taarten oven samen met de pizza chef echt het meest populair zijn. Het is dan ook erg leuk om je eigen baksels te kunnen maken en versieren. Ze spelen dan ook vaak vader en moeder, of restaurantje. Je wilt niet weten hoeveel pizza’s en taarten ik inmiddels al ‘op heb’.

Het enige wat ik zelf wel bij deze taarten oven heb is dat ik het idee heb dat het snel kapot kan. Ik weet dat het speelgoed van Play-Doh tegen een stootje kan en erg degelijk is. Maar er zitten bij deze oven toch bepaalde elementen aan die wat fragieler zijn. De eerste dag dat ze er mee speelde deed het ‘ping’ geluidje het ook niet meer. Gelukkig kwam het uiteindelijk wel weer terug, maar ik denk dat ze toch iets te hardhandig zijn geweest met de hendel.

De Play-Doh prachtige taarten oven is normaal te koop voor €34,99 maar is op dit moment in de aanbieding bij de Intertoys voor €24,99.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje