Photodiary: (paas)weekend

Afgelopen weekend was het Pasen. Maar eigenlijk hebben wij daar niet zoveel aangedaan. Eigenlijk kan ik beter zeggen dat we er niets aan gedaan hebben. Geen hardgekookte versierde eitjes, geen Paastak met kuikentjes eraan, geen chocolade eitjes op tafel. Niets. We zijn ook niet naar familie geweest om te brunchen of om samen te gourmetten en hebben ook geen “eerste keer Pasen met zijn drietjes” foto. Sowieso is Fay nog veel te klein om überhaupt er iets van te merken, maar het was voor ons ook gewoon een doodnormaal weekendje. Wel was het een zeer gezellig weekend waarin we elke dag wel iets leuks hadden dus daarom vandaag een photodiary van het afgelopen weekend.

Zaterdag
photodiaryEerst ging ik naar de kapper die ochtend. Ik had namelijk enorme uitgroei en veel dode punten. Er zat werkelijkwaar geen model meer in mijn haar. Links zie je dus mijn “nieuwe” coupe. Om de uitgroei te verdoezelen zitten er 3 verschillende kleurtjes “highlights/lowlights” in. Links zie je mijn nieuwe outfit die ik kreeg voor mijn verjaardag van mijn ouders! Zonder jasje is die jumpsuit ideaal voor de zomer en met jasje kan ik het ook aan in de lente/herfst!

Camera canon’s Middags had ik een klein gezelschap uitgenodigd om een stuk taart te komen eten. Mijn oma, Fay’s overgrootmoeder dus, was er en uiteraard wilde ze graag even met kleine Fay knuffelen. Verder vonden de 2 opa’s het ook wel weer knuffeltijd, kijk eens hoe lief! En ik kreeg van mijn ouders (naast super leuke kleding) ook een mooie hangplant voor in onze achtertuin en daar maakte ik een aantal detail foto’s van.
Camera canon1Sinds kort hebben we ook een Bombolino draagzak en nadat Fay het echt super gedaan had in de middag met alle visite was ze echt uitgeteld. Lekker in de draagzak dus, liggen bij papa. De diertjes waren overigens ook uitgeteld zoals je kunt zien, hihi!

Zondag

photodiary1Vandaag kwamen mijn peettante en oom nog op verjaardagsvisite! Altijd erg gezellig als zij er zijn en het was zo’n lekker weer dat we lekker in de achtertuin konden zitten. We waren allemaal flink verwend door hen, zelfs de diertjes! Als verrassing kwamen mijn ouders ook nog even, mijn tante is mijn moeders zus dus ze vond t leuk om haar ook weer te zien. Fay nam trouwens voor het eerst haar speen goed aan. Ze had zo’n enorme zuigbehoefte en dit bood haar eindelijk troost!

Maandag

photodiary2

Vandaag was het familiedag. Niet van ons, maar van de golden familie. Er waren maar liefst 32 golden retrievers die allemaal dezelfde papa hebben. De mama verschilt nog, dat kunnen er drie zijn, maar in ieder geval allemaal dezelfde papa! Echt super leuk om te zien..

photodiary3

Aan het einde van de dag was iedereen kapot. Vooral de hondjes! De saté daar was overigens echt lekker, wel vond ik het erg weinig. Je kreeg 1 stokje… Ook had ik veel te zomerse kleding aan want bij ons in de Hei was het 18 graden en overwegend zonnig, maar daar in Ewijk regende het en was het 12 graden.. Ach ja… zat wel lekker die jumpsuit!

Hoe was jullie lange weekend?

12 reacties op “Photodiary: (paas)weekend

 • Hier behalve paasbrood ook geen Pasen gevierd hoor. Ahh die speen! Zo lekker groot nog bij haar kleine mondje 🙂 Speciaal lijkt me, zo’n dag met alle honden bij elkaar!

 • Wat een gezellige foto’s allemaal, klinkt als een prima weekend toch. Hier waren ook geen paasartikelen en paaslekkers te vinden hoor 😉
  Gewoon een simpel maar fijn weekend met hier en daar een lekker gerechtje, die ik anders ook wel had gemaakt.

 • wat een leuke foto’s. Klinkt als een fijn weekend.

  Wat een prachtige hond hebben jullie, leuk ook dat je al z’n familieleden hebt ontmoet:)

 • Wow, al die hondjes!!! Wat een gezellige blijheid! Fijn dat Fay eindelijk haar speen wilde hebben. Lijkt me een stuk schelen. Staat haar heel lief. En je nieuwe kleren staan je heel goed! Ik wil ook nog graag een jumpsuit maar ze zijn allemaal zo lang.

 • Wat een heerlijke foto’s! Echt heel veel blijheid en gezelligheid straalt eraf… Wat een moppie hebben jullie en erg leuke honden foto’s!

 • Jullie hebben heerlijke paasdagen gehad zie ik wel. Mooi hoor!
  Enne ben het met je eens, 1 stokje sate is gewoon te weinig!!!

 • Zo te zien hebben jullie een leuke en gezellige dag achter de rug. De foto’s van jullie kleine meid met opa en om zijn zo leuk!!

 • Leuk om te zien nu weet ik ook hoe het gezicht achter deze blog eruit ziet 😛 (Dat had ik namelijk volgens mij nog nergens gezien…) x

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Je hebt helemaal gelijk! Wil ook al een paar dagen een foto in mijn sidebar neerzetten standaard, maar vergeet het telkens! Thanks for reminding XD

 • Nou jullie hebben wel een leuk druk weekend gehad… Echt Pasen hebben we niet gevierd, maar wel lekker gegeten. Dat doen we dan wel weer. Nu konden we nog even uitgebreid genieten van het gourmetten.

Reageren is niet mogelijk.