Pets Alive pooping puppie – speelgoed van het jaar

Pets Alive pooping puppie - speelgoed van het jaar

Met een dochter in huis die smelt bij het zien van dieren is het niet gek dat de Pets Alive pooping puppie op haar verlanglijstje stond. Elk jaar zijn er wel een of meerdere van dit soort speelgoed knuffeldiertjes die ze heel graag wil. En begrijpelijk want het is ook allemaal wel heel erg schattig.

De Pets Alive pooping puppie is een van de winnaars van de Speelgoed van het jaar verkiezing in de categorie Elektronica.

Pets Alive pooping puppie: je eigen huisdier

De Pooping Puppies van Zuru Pets zijn schattige pluche puppy hondjes die geluiden maken en zelfs kunnen “poepen”. Plaats een klein botje in de bek van de pup, beweeg de voorpoten en zie hoe de minibot aan de achterkant tevoorschijn komt. Elke puppy komt met een schattige luier en een bijbehorend ‘poepdiploma’.

De hondjes komen in een plastic drol en aan de buitenkant kun je niet zien welk hondje erin zit. Dat is dus een verrassing. Er zijn namelijk drie schattige hondjes:

  • Rompie: de favoriet van onze dochter want het is een husky
  • Chewla: een schattig mopshondje die ze eigenlijk ook wel leuk vindt
  • Bingo-Boo: een ondeugende dalmatiër die ze eigenlijk ook wel wilt hebben

Naast het knuffelhondje zit er ook een luier in het pakket, 3 minibotjes, 1 naamplaatje, een certificaat en een verzamelaarsgids.

Wat kan de Pets Alive Pooping puppy allemaal?

Er zijn een aantal dingen die je met jouw nieuwe huisdier kunt. Naast dat ze dus de mini botjes die erbij zitten kunnen uitpoepen is er nog meer. Ze maken namelijk ook diverse geluidjes wanneer je in hun oortje knijpt. Denk hierbij aan geblaf, gehijg maar ook poepgeluidjes zoals scheten. Hilarisch natuurlijk!

Daarnaast zijn ze natuurlijk geweldig om mee te knuffelen. Een aanwinst voor de knuffelverzameling die onze dochter heeft!

Dit vinden wij van de Pets Alive pooping puppie

Onze dochter van 9 jaar heeft al diverse ‘interactieve knuffels‘ in huis (gehad). Allemaal hebben ze hun eigen unieke dingen die ze kunnen. Echter ontbrak er nog een knuffel die ook nog eens zelf kan poepen en dat is natuurlijk wel hilarisch!

Ik moet ook zeggen dat deze knuffel in vergelijking met de vaak duurdere concurrenten niet onder doet. Het is kwalitatief goed speelgoed wat erg leuk is om mee te spelen. Leuk dat er een luiertje bij zit die je aan en uit kunt doen en de mini botjes kunnen ook van kleur veranderen na het poepen. Al is dat niet altijd even goed zichtbaar.

Wat ik wel een klein nadeel vind is dat je niet kunt zien welke knuffel je koopt. Heeft je kind een favoriet dan is het gokken of je de juiste hebt. Daarnaast is de verpakking naar mijn idee vrij nutteloos. Het is van plastic gemaakt wat niet bepaald duurzaam is en je doet er naderhand niets meer mee. Ook de mini botjes raak je snel kwijt, al kun je ze wel laten opeten door het hondje en hem gewoon niet laten poepen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *