Petit&Jolie Shampoo & Body bar – speciaal voor de kinderhuid (winactie #3)

Shampoo bar konjac sponge petit&jolie

Het assortiment van Petit&Jolie is sinds kort uitgebreid met een Shampoo & Body bar. Deze bar is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid en dus ideaal voor de kinderhuid. Uiteraard is de bar gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong en zonder zeep ingrediënten.

Duurzame baby- en kinderproducten

De afgelopen jaren zijn steeds meer ouders op zoek naar meer duurzame babyproducten en producten voor hun kind. Petit&Jolie juicht deze trend alleen maar toe. Het is een super mooie ontwikkeling waar zij dan ook al jaren mee bezig zijn. Mede om die reden is de komst van een shampoo & body bar een fraaie toevoeging om duurzaamheid verder op de kaart te zetten.

De Shampoo & Body Bar van Petit&Jolie

De shampoo & body bar bevat onder andere shea butter, die zachtheid aan de huid geeft. Daarnaast zijn de andere ingrediënten alleen van natuurlijke oorsprong en zitten er geen micro plastics of zeep ingrediënten in. De bar is geschikt voor kinderen van 0 tot 10 jaar met een droge en/of gevoelige huid.

Alle producten van Petit&Jolie zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. De producten zijn BDIH gecertificeerd en bevatten geen parabenen, siliconen of synthetische ingrediënten.

De Konjac Sponge van Petit&Jolie

De Petit&Jolie Konjac Sponge is een zeer zachte spons. In de meeste gevallen is de spons dan ook zachter dan een washandje. De tere huid wordt hierdoor op een milde wijze gereinigd. De spons is gemaakt van de Amorphophallus Konjac plant. Het is 100% plantaardig en bevat geen synthetisch geur- of kleurstoffen.

De vorm van de spons maakt het eenvoudig om de huidplooien van de baby en het kind te reinigen. Na ongeveer 3 maanden neemt de spons geen water meer op. Je kan de spons dan bij de GFT afval gooien.

Winactie

In samenwerking met Petit&Jolie mag ik één iemand blij maken met een leuk klein Petit&Jolie pakketje. Hierin zit uiteraard de Shampoo & Body Bar, maar ook de Konjac Sponge waarmee je nog fijner je kind kunt wassen. Voor wie doe jij mee?

Laat hieronder een reactie achter en vul daarbij je naam én een werkend email adres in.

Op 15 april stuur ik de winnaar een mailtje. Deze winactie delen via Instagram wordt zeer op prijs gesteld.

10 reacties op “Petit&Jolie Shampoo & Body bar – speciaal voor de kinderhuid (winactie #3)

Reageren is niet mogelijk.